Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2002-01-27 16:40:30

EGi
Jäsen
Paikkakunnalta: ,
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 239
Kotisivu

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Moi

Kiitokset kaikille osallistuneille joukkueille Bubble series:n toisesta osakilpailusta ja onnittelut AVR:lle sekä DMZ:lle turnausvoitoista. Kaikilla tuntui olevan hauskaa ja homma meni mukavasti aikataulussa läpi (sikäli kun omalta väsymykseltäni tajusin smile Parannusehdotuksia, ruusuja tai risuja voi antaa mielellään vaikka tähän viestiketjuun tai minulle emaililla.

Kuten amatööripuolen palkintojenjaossa totesin, kolmannelle kierrokselle on enään muutama paikka vapaa joten jos haluat joukkueesi mukaan suosittelen lähettämään postia kiireesti  <!-- e --><a href="mailto:tournaments@team-cyclone.net">tournaments@team-cyclone.net</a><!-- e --> osoitteeseen tai soittamaan minulle 040 8219534. Kolmaskierroshan pelataan lauantaina 23.2.2002

t. EGi / Cyclone
<!-- e --><a href="mailto:egi@iki.fi">egi@iki.fi</a><!-- e -->

Poissa

#2 2002-01-27 23:53:36

Jakke
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2002-01-07
Viestit: 15

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Juu, kiitos järjestäjille.
Ilma täyttö oli mukava, ni ei tarvinu rampata ulkona.
Se oli tosi jees.
Mä en ainakaan keksi mitään risuja.
Eli innolla odotan  kierrosta III.

Poissa

#3 2002-01-28 08:57:52

kairaneva
Jäsen
Paikkakunnalta: Vantaa, Finland
Rekisteröitynyt: 2001-10-11
Viestit: 300
Kotisivu

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Juuh...onhan tää viel vähän aikaista, mutta olis kiva tietää. Mitenkäs mahd. tasatilanteessa ratkaistaan koko sarjan voitto? Ratkaiseeko keskinäiset pelit vai sarjan yhteispisteet, jos menee tiukaksi ?

Sami-AVR

Pylylypyppyy everipadiii smile

Poissa

#4 2002-01-29 07:57:49

Romakkaniemi
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki/Kuopio, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-10-19
Viestit: 189

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Hei.
Kiitokset turnauksesta. Yleiset järjestelyt toimivat moitteettomasti.
Hiukan myös rakentavia risuja... Tuomarointi oli ensimmäisen kierroksen tapaan laiskaa.
Takeoverilta meni kaksi peliä plörinäksi johtuen tuomareista. Toisessa pelissä joukkue ei kuullut lähtökäskyä. Tuomarien olisi tämän huomattuaan pitänyt keskeyttää peli saman tien ja ottaa homma uudestaan.
Toisessa tapauksessa AIVAN selvä hitin jälkeen pelaaminen vei meiltä etumiehen. Tilanteessa olisi tullut tuomita 1-for-1 rangaistus ja pyyhkiä meidän etumiehemme. Tämän sijaan (nillityksen pelossa?) tuli ankea "molemmat pois"-päätös. Muutamat tuomaritkin olivat pelin jälkeen kanssamme samaa mieltä, mutta sanoivat tilanteen menneen liian nopeasti ohi, kun joku tuomareista oli jo poistanut molemmat.
Cyclonen ja Clonen pelaajat ovat mielestäni taitavia tuomareita, ehkä eniten siksi harmittaa tulla turnaukseen maksaneena pelaajana ja huomata, että virheitä tulee lähinnä LAISKAN suhtautumisen vuoksi. Tosiasia on, että tuomarointi voi onnistua hyvin ainoastaan silloin, kun tuomarit ovat vähintään yhtä motivoituneita ja valmistautuneet tehtävään kuten pelaajat kentällä.
Toivon, ettei minun tarvitse joka kierroksen jälkeen asiasta valittaa. Tosiasiahan on, että kun pelaaja turnauksesta maksaa, saa hän myös pelata paskasti tai laiskasti, kuten minä lauantaina pelasin. Tuomaroinnista maksun saavat taas eivät saa tuomaroida paskasti tai laiskasti, vaikka ei huvittaisikaan.
No, se nillittämisestä. Kehuina täytyy sanoa, että ilmatäyttösysteemi oli loistava keksintö, pullon sai täyteen nopeasti ja kädet lämpimänä. Suurkiitokset EGILLE, MARALLE, ynnä muille, jotka raadoitte edellisen yön, jotta meillä pelaajilla olisi olosuhteet kunnossa. Kiitokset myös Diehardille, ZAP toimi juuri niinkuin pallon toivoo toimivan!
Vielä vilpittömät onnittelut AVR:lle kuparisen rikkomisesta!  Muistakaa kuitenkin että kuparinen on helpompi rikkoa, kuin säilyttää taso huipulla ;-)

Nähdään Suomi-Ruotsissa ja Bubble III:ssa!

Juho Romakkaniemi/ Takeover (Nitroxin riveissä III:ssa)

Poissa

#5 2002-01-29 08:53:01

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Ööö. Samalla hitin jälkeisellä pelaamisella Coitus vei meiltä yhden maksin. Olin vikana kentällä ja Coituksen kaverit ( 2 ) lähtivät tulemaan yli. tulivat kuitenkin sen verran peräkkäin, että naputtelin toisen pois syndin takaa ja kaveri jakoi hitit selkeästi ns. pitkästä juoksusta. Oma moka sinäänsä, en jatkanut pelaamista eikä toisaalta duma huutanut neutraaliksi, joten toinen kaveri juoksi toiselta puolelta syndiä ja jakoi lisää. Paska tilanne sikäli, että 1. Duma ei voinut nähdä coituksen pelaajien hittejä, kun kaikki dumat olivat Coituksen pelaajien takapuolella. 2. Toinen ylijuoksu tuli sen verran pian, että dumilla ei ollut aikaa reagoida kuin 5 sekuntia. Toisaalta itsellä ei pää antanut periksi jatkaa pelaamista, kuitenkin Fair play on se mihin tässä pyritään, ja dumarien on tarkoitus tehdä nuo ratkaisut kentällä. Myönnettäköön, että jos olisi ollut vähän tiukempi matsi ja vähän enemmän adrenaliinia, niin olisin jatkanut Pröö-meningillä ja jakanut sen vikankin pelaajan pois ja selvitellyt sitten torikokouksessa mahdollisesta viimeisen pelaajan Playing On -30 penaltyn mahdollisuudesta huolimatta.

Jep. Tämä ei ole mikään Whinetys Tuomaroinnista. Pointti on se, että itse allekirjoittanut olisi varmasti samassa tilanteessa tehnyt samat virheet. Tärkein pointti on kuitenkin se, että tuomarointia pitää harjoitella. Kokemus on se joka jyllää noissa tilanteissa. Suomessa on yhden käden sormissa ne tuomarointiin kykenevät pelaajat, jotka olisivat tuossa tilanteessa kerreneet huutaa neutraaliksi. Olisi varmaan syytä ihan liigan virallisen organisaation puitteissa miettiä, miten Suomen tuomarointi saadaan paremmaksi. Pidemmän päälle tuomaroinnin pitää kehittyä samaa vauhtia kuin pelien tason. Pelien taso on kuitenkin noussut nyt selkeästi, mutta silti on vain muutama joukkue, joissa on ns. kokeneita liigatuomareita. Hommaan pitää kiinnittää huomiota ja saada aikaseksi joku systeemi / suuunnitelma. Allekirjoittanut osallistuu varmasti, jos aiheesta järjestettään joku keskustelu.

Ja rehellisesti: Vähän harmittaa, koska tuo yksi pudotus olisi ollut 10 pistettä ja se taas olisi ollut 3 tila ja pytty takan reunalle wink Spekulointi on paintin toinen luonto smile

- Muuli

Poissa

#6 2002-01-29 09:18:53

Kutis
Jäsen
Paikkakunnalta: Kangasala
Rekisteröitynyt: 2002-01-18
Viestit: 370

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Ensiksi: Kiitos järjestäjille hyvistä olosuhteista. Paikka
oli lämmin ja homma toimi.

Palasin itse pitkän pelitauon jälkeen taas kentille ja sain todeta, että mikään ei ole muuttunut - hyvässä eikä pahassa.
Pelaaminen (ja pelin voittaminen) on hauskinta mitä housut jalassa voi tehdä. Tuomaroinnista sen sijaan on aina ollut sanomista, oli nyt ja luultavasti tulee aina olemaan.

Coituksen puolesta voin sanoa, että pelaamme parhaamme mukaan Fair Play -meiningillä, ja että kukaan ei ainakaan tietoisesti "pelaa". Mikäli tapahtumat todella etenivät Muulin kuvailemalla tavalla, voin kertoa että koimme itsekin ainakin omasta mielestämme vääryyksiä: roiskeista pihalle, Plaing Onia, you name it. Hitto mehän olisimme voittaneet koko turnauksen, jos tuomarit eivät olisi töpeksineet wink. Aina voi spekuloida...


Jukka Levelä/ Rock
Monasti voettajat on hävinneitä, jotka piätti koettoo kerran vielä... (Savoa)

Poissa

#7 2002-01-29 10:33:30

Säätäjä
Jäsen
Paikkakunnalta: Seinäjoki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 266

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Pitääkö sitä nyt itsekin sitten whinetä.

Muuli: Eikös se ole ihan oma vika jos jättää pelaamisen kesken. Eikä tässä tahallaan kukaan fair-play sääntöjä riko, jos sitä epäilet. Uskoisin että kovinkaan moni ihmislajin reagoimisnopeudella varustettu duma ei kerkeä julistaa pelaajaa neutraaliksi kahden 5s sisään tapahtuvan ylijuoksun välissä. Mistäs sen tiedät, olisitko ehtinyt toisenkin pelaajan eliminoida.

Pitäisi varmaan saada tähänkin lajiin muista urheilulajeista tutut stillikuvat ja hidastukset, niin tietäisi sitten varmasti että mistä mutkasta se eka kuula lähti wink

Ja vielä mielipiteenäni sanoisin, että tällaiset whinetykset ei kyllä mielestäni kuuluu tänne boardille, eikä edes tähän threadiin. Whinetään matsin jälkeen. Meille voi kyllä tulla sanomaan suoraan meitä koskevista omaa mieltä painavista epäkohdista.

Peli on peliä, kaikki kärsii elämän epäreiluuksista, melkeinpä tasapuolisesti

Kiitos myös järjestäjille taas mainiosta lauantaiaamun vietosta. Hauskaa oli...

-Sami


-Sami

Poissa

#8 2002-01-29 10:55:46

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

HEI HEI HEI pojat nyt kävyt pois sieraimista smile

Eihän se ollu Coituksen vika millään lailla koko tilanne. Tehän pelasitte juuri niinkuin säännöt antaa myöten! Mä en ollut neutraali, joten mut sai juosta. Piste siinä. Ne kaksi hittiä mitkä pistin teidän juoksijaan olivat Loaderissa ja ilmasysteemissä kahvan alapuolella. Kumpaakaan hittiä ei siis juostessaan voinut pelaaja itse tuntea, ja tunnetustihan juoksut viedään loppuun asti. Siinä ei ollut mitään väärää. Enkä mä tiedä että olisinko sen toisen juoksijan saanut. Tiesin kyllä mistä kumpikin on juoksemassa, joten se olisi ollut mahdollista. Joo. Sanoin ton asian vähän huonosti tuossa edellisessä, Sorry. Eli Respect and peace!

Edelleen pointti oli siinä, että Tuomaroinnin taso pitäisi jotenkin hilata Suomen pelitasolle. Ja aikaahan tuossa tilanteessa oli enemmän kuin 5s.

Anyway: On erinomainen asia, että Suomen painttiskenestä löytyy viitsimystä järjestää turnauksia ja sisähallikierroksia talvella! Hommahan sujui muuten kuin kello! Kiitokset kaikille.

PS Mara = MacGyver!

- Muuli

Poissa

#9 2002-01-29 11:42:09

Fatty
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo, Soomi
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 721
Kotisivu

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

En tiedä kuinkamonet teistä on dumanneet sisällä, mutta jos olette niin varmasti tiedätte että sisällä kaikki ylijuoksut ja tilanteet ovat noi 3* nopeempia kuin esim täydellä 7 man kentällä tapahtuvat. Minusta on jopa hyvin että jos 2-3 tilannetta menee reisille.
Muuli: dumasin siinnä matsissa olin juuri väärälläpuolella syndiä niin oli vähän paha sanoa siinnä kumpi otti toisen eka ja kumpi teistä olisi pitännyt huutaa neutraaliksi smile, mennyt mikä mennyt ulkona joku varmasti olisi ollut jossakin toisellapuolella ja nähnyt edes jotakin siltäpuolelta.
ja legendaarinen sanona: ne ketkä pelas huonosti, myös valittivat smile


...
Jesse J.

Clone
[email:1h7rxusd]Fatty@team-cyclone.net[/email:1h7rxusd]


Jesse Johansson

Kisalapanen!

Poissa

#10 2002-01-29 11:55:01

nato
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 1,350

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

"leonardo" on taas mokannu!


täs nyt on ollu vähän kaikenlaista...

Poissa

#11 2002-01-29 12:35:14

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Jep,

Eihän tuo ihan oikeasti enää kaivele, puhuin vaan suuni puhtaaksi. JA mun mielestä tärkeää on tuoda esiin nuo virhekohdat. Ketään en ollut syyttämässä henkilökohtaisesti, vaikka vähän huonosti asian sanoinkin. Kaiken kaikkiaan pelithän meni hyvin ja tulokset ovat ihan varmasti pelillisten ansioiden mukaisia. Ensi kerralla pitää vaan pelata paremmin, ettei jää spekuloinnin varaa. Malli AVR on mun mielestä hyvä: Max. Onnittelut tosiaan vielä AVR:lle.

Totuus on ihan saletisti se, että dumaus on vaikeampaa kuin itse pelaaminen ja vähemmän motivoivaa. Sen takia pitää antaa respectiä sille, että ylipäänsä ON sellaisia porukoita, jotka haluavat tuomaroida. Mjoo, jos vääntäydytään Suomi - ruotsi treeneihin Sunnuntaina, pitänee ihan itsensä kehittämiseksi tuomaroida pari harjoitusmatsia. Toivoisin muilta treeneihin osallistujilta samaa asennetta smile



- Muuli

Poissa

#12 2002-01-29 13:00:03

Iippo
Jäsen
Paikkakunnalta: Soukan Omapoika
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 2,227

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

- Treenipeleissä suurin osa ihmisistä pelaa puhdasta peliä, joten tuomaroinnin harjoittelu treeni peleissä on aika tyhjän kanssa.

- Ei niitä teiän sijoituksia enää voi splätboordilla muuttaa, jos virheitä sattuu niin kannattaa otta asia esille kentällä, jolloin asialle voi tehdä vielä jotain.

- Kyllä jotku pro-tiimien hetsut vetää niin härskejä kusetuksia, että oksat pois ja toisaalta jotkut ama.pelaajaat ei taas tunnu oikeesti huomaavan hittejä.

- Aivan sama jos pidät vitun tiukkaa tai löysää dumaus linjaa niin aina sieltä tulee joku nillittämään. Näin nopea temposessa lajissa tulee väkisinkin nopeita tuomioita. esim. näin ton muulin tilanteen verkon ulkopuolelta ja ei se peli siihen ylijuoksuun ratkennu vaan höntyilyyn kentällä.

Kenellekään ei kuitenkaan tainnu jäädä epäselväksi, että kuka voitti PRO-puolen, sillä 8_maxia ei jätä paljo nillitys varaa.


nim.MAKE_oli_tulessa

-Rakel Liekki-


[size=150:2gr5bu9k]
Iippo / Los Bastardos

Poissa

#13 2002-01-29 13:21:59

Romakkaniemi
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki/Kuopio, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-10-19
Viestit: 189

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Joo...

---- Säätäjä:
Ja vielä mielipiteenäni sanoisin, että tällaiset whinetykset ei kyllä mielestäni kuuluu tänne boardille, eikä edes tähän threadiin. Whinetään matsin jälkeen. Meille voi kyllä tulla sanomaan suoraan meitä koskevista omaa mieltä painavista epäkohdista.

----

Hmmm... Et kai viitannut minuun? Turnauksen järjestävä taho käsittääkseni pyysi threadin alussa ruusuja ja risuja. Annoin molempia rakentavaan sävyyn. (Enemmän RUUSUJA!) Se miksi kuvasin pari tilannetta johtui siitä, että on todella ankeaa todeta ylimalkaan vain "dumat kusi" yms. nollakommentteja. Yleensä joku duma sitten avautuu ja kysyy: nomikänytmukamenivikaan?

Jesse!
Enkä minä mitään harmiani sillä tavoin purkanut. Ei minua harmita nuo tilanteet sinänsä, vaan tuntuma siitä, ettei dumat yrittäneet ihan täysillä. En siis haukkunut tuomarointia millään tavoin lyttyyn.

Jessen kommentti tilanteiden nopeudesta sisällä on sinänsä oikea. Lähitilanteissa tuomarille avuksi on silloin ajattelutapa, jossa lähtökohtaisesti oletetaan toisen osuvan ensin. (Molempien eliminointi on lähtökohtaisesti tappio... ;-)) Tästä huolimatta käytännössä kuitenkin suurin osa tuomittaisiin tällä tavoin. (Molemmat pois)
Mutta tuomio menisi useammin oikein. Toinen tätä tukeva huomio on, että voittaminen paintissa on hauskinta mitä voi tehdä housut jalassa, joten joukkueet ja pelaavat jatkuvasti hakevat tuomarilinjan heikkouksia pelaten äärirajoilla.

Stefun toisessa threadissa mainitsemassa tuomarointioppaassa pitäisikin olla pääpainon erilaisissa esimerkkitilanteissa ja tietyn laatuisen asenteen omaksumisessa tuomarointiin.

Juu, sepä siitä sitten.

Poissa

#14 2002-01-29 14:46:26

Säätäjä
Jäsen
Paikkakunnalta: Seinäjoki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 266

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Romakkaniemi: Sun tekstis oli ihan asiallista jauhantaa. Ei tarkoittanut sinua. Muulin teksti lähinnä pisti v****taan, jota oma whinetykseni koski. Mutta no harm done, epäilyt ja syyttelyt mieluiten matsin jälkeen. Turha niitä ruveta täällä boardilla kaivelemaan. Ainakaan tollaset, joista rivien välistä voi lukea ihan mitä kukin haluaa.

-Sami


-Sami

Poissa

#15 2002-01-29 14:53:06

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Argh.

Jee Iippo, pari quotea:

Enkä mä tiedä että olisinko sen toisen juoksijan saanut. Tiesin kyllä mistä kumpikin on juoksemassa, joten se olisi ollut mahdollista. Joo. Sanoin ton asian vähän huonosti tuossa edellisessä, Sorry. Eli Respect and peace!

Kaiken kaikkiaan pelithän meni hyvin ja tulokset ovat ihan varmasti pelillisten ansioiden mukaisia. Ensi kerralla pitää vaan pelata paremmin, ettei jää spekuloinnin varaa. Malli AVR on mun mielestä hyvä: Max.

pitää antaa respectiä sille, että ylipäänsä ON sellaisia porukoita, jotka haluavat tuomaroida.


Siinä tärkeimmät.

Aamen


- Muuli

Poissa

#16 2002-01-29 15:51:33

Iippo
Jäsen
Paikkakunnalta: Soukan Omapoika
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 2,227

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Joo tämmöset thredit kyllä käsittelee vähemmän peinttiä ku mun tavanomaset: "mullon pieni muna ja nato on tyhmä postaukset" sillä nää kaikki ymmärtää aina vähän eritavalla. Siis tolla höntyilyllä mä en tarkottanu sun suoritusta (Muuli) vaan teiän tiimin pieleen mennyttä peliä, jonka takia jäit yksin kahta vastaan.

lav, piis änd rispekt

-Rakel Liekki-


[size=150:2gr5bu9k]
Iippo / Los Bastardos

Poissa

#17 2002-01-29 16:09:47

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Aamen wink

- Muuli

Poissa

#18 2002-01-29 18:07:52

Make
Jäsen
Paikkakunnalta: Vantaa, where the champions li
Rekisteröitynyt: 2001-10-10
Viestit: 414

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Jaa-a
Vai että tulessa smile


URHO! Suomen Mestarit 2009

KIITOS!

SISSOS Paintball gear
Planet Eclipse
Urho Paintball
Raksystems Anticimex

Poissa

#19 2002-01-30 06:55:25

Rappe
Jäsen
Paikkakunnalta: ,
Rekisteröitynyt: 2002-01-30
Viestit: 1

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Kiitoksia Bubble II:sta! Haluaisin tietää mikäli olisi mahdollista pelata am pelit ilman lohko-jakoa, kuten vissiin ensimmäinen Bubble pelattiin? Mikäli jää huonosti sujuneesta alkupeleistä johtuen ala-lohkoon, ei ole juuri ideaa jatkaa pelaamista koska hyville sijoituksille ei voi enää päästä. Mikäli ei olisi lohko-systeemiä olisi kuitenkin jotain toivoa, jolloin myös tsemppi olisi toista luokkaa.

  Ymmärrän että on tuhottomasti pelejä pelattavaksi yhdelle päivälle, mutta systeemi vaikutti toimivan Bubble I:ssä.

- R

Poissa

#20 2002-01-30 12:27:50

Stefu
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 173

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Vastasit itse kysymykseesi, eli tiimien määrä ratkaisee. Ensimmäisellä kierroksella oli 9 am joukkuetta ja toisella 10. Yhden joukkueen lisäys tuossa merkitsee yhdeksän peliä lisää jos pelataan kaikki kaikkia vastaan. Ajassa n. tunnin.

Aikataulu ei enää antanut periksi, samoin kuin ottelumäärän kasvaminen yhdeksään per joukkue olisi ollut liikaa. Peluuttamamme systeemi oli mielestämme paras kompromissi pelien määrän, ajankäytön ja itse pelien kannalta (kaikki pelit eri joukkueita vastaan).

Stefu / Cyclone


*** HAS BEEN ALL STARS ***
ISO-K
Metsävideoita vuosien varrelta

Poissa

#21 2002-02-02 11:33:19

Skele
Jäsen
Paikkakunnalta: Porvoo, Finland
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 262

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Turnaus onnistui omasta mielestäni aman osalta ainakin erinomaisesti ja tahdonkin kiittää järjestäjä poppoota.
Sitten ainoa asia mihin toivoisin korjausta oli syndien paskaisuus aamun pro pelien jäljilt. Varsinkin teltat ja muutamat muut keskeiset syndit olivat todella maalissa ja sotkivat välillä aika pahasti pelaajia. voi olla dumankin aika vaikea havaita hittiä pelaajasta jonka toinen kylki on mutkaa myöten kokonaan sininen.

Kiitokset vielä 3 kierrosta odottaen
Skele -k.i.a-

Poissa

#22 2002-02-03 06:46:35

agimo
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2001-10-09
Viestit: 257

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

myönnettäköön että jotkut syndit oliva vähän maalissa.. harmi vaan että se sininen ei
oikeen hyvin lähde edes syndeistä.. ehkä ois paikallaan kieltää evil-maalit..

tai sitten putsataan syndit jessellä tauon aikana.. wink

-Kimmo / Cyclone

Poissa

#23 2002-02-03 07:18:55

Iippo
Jäsen
Paikkakunnalta: Soukan Omapoika
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 2,227

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Joo se sininen roska oli paksumpaa ja sotkevampaa ku inkkki sitä oli vielä mussa keskiviikkona... hirveetä paskaa...



-Rakel Liekki-


[size=150:2gr5bu9k]
Iippo / Los Bastardos

Poissa

#24 2002-02-03 17:48:00

Jii
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-07
Viestit: 224
Kotisivu

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Mitä palloo se muuten oli?


[size=100:r6vg478e]Jii / Cyclone
| DYE|MAXS|Virtue |
|PBG | The Tiger |
GoldHammer  |
[size=117:r6vg478e]WWW.CYCLONE.FI

Poissa

#25 2002-02-03 19:07:06

Jakke
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2002-01-07
Viestit: 15

Re: Kiitokset ja Bubble series round III

Tais olla uutta diablon infernoo.
Mulla se paska imeyty kaikista vaatekerroista läpi ja levis
iholle semmoseen 20 x 20 centin aluelle eikä oikeen lähteny suihkussa pois.
Kivaa mössöä. :-)

Poissa

Keskustelualueen alatunniste