Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#76 2005-11-25 17:10:10

juikki
Jäsen
Paikkakunnalta: Mikkeli
Rekisteröitynyt: 2005-03-18
Viestit: 95

Re: SPBL Kilpasarjat 2006

Niinkuin jo asiasta mainitsin toisella tredillä niin:

Xon-puisto tarjoutuu järjestää vaikka koko 2.divarin. Meiltä löytyy siihen tarvittava osaaminen ja kalusto (subbi, kompura, pankkipulloja, ruokaa/juomaa, vuokrakamoja, benjitorni, treenikenttä, saunoja ja majoitustiloja)

Jos järjestetään 2.divari mahdollisimman yksikertaisesti, niin se voitaisiin toteuttaa esim. seuraavasti Mikkelissä:

*******************************************************

-5 Man

-5 kierrosta joista 4 parhaan kierroksen tulos otetaan huomioon (mahdollistaa yhdenkierroksen skippaamisen ja silti voi voittaa koko sarjan). -yksittäisen kierroksen voittajajoukkue pääsee ilmaiseksi hyppäämään benjin tai katapultin(riippuu kumpi on silloin käytössä).

-Kuulat ostetaan järjestäjältä turnauspaikalta (auttaa kulujen kattamisessa)

-Säännöt samat kuin sm-liigassa ja 1.div, ei kuularajoituksia

-Viimeisen kierroksen jälkee pokaalit, mainetta, kunniaa ja bileet.

-Hinta 160 kierros, sis. ilmat, tuomarit, kentät, pokalit, kierroskohtaiset palkinnot.

Tämä olisi mahdollista toteuttaa näin jos kierrokselle osallistuu vähintään 7 joukkuetta, joka mielestäni on täysin realistista.

********************************************************

Sijainniltaan mikkeli on suht keskellä suomea, joten matkat ovat lähes tasa puolisia kaikille, paitsi ehkä länsirannikolle ja oulun miehille??

Matkoista johtuen voitaisiin tietysti järjestää vaikka 7 kierrosta eripuolilla Suomea ja niistä huomioitaisiin 4-5 parasta, näin pisimmät turnausmatkat voisi jättää väliin. Tässä varmasti taas joku kierros kärsisi osallistuja pulasta.


**********************
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.xonpuisto.com">www.xonpuisto.com</a><!-- w -->
jukka.toivanen (a t) xonpuisto.com
+358505361617
**********************

Poissa

#77 2005-11-25 20:01:10

Juice
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 2,168
Kotisivu

Re: SPBL Kilpasarjat 2006

Uudemmille harrastajille tiedoksi että juuri kuvailemallanne "talkoohenkisellä" tavalla liiga ja divarit on järjestetty ensimmäiset 10 vuotta (1994-2004) ja vasta viime vuonna olosuhteiden pakosta erillisen organisaation toimesta.
Toivottavasti kaudella 2006 palataan vahvemmin Suomen Paintball Liiton organisoimaan turnauskäytäntöön. Siksi että lajimme tarvitsee oman ja toimivan lajiliiton ollakseen urheilua ja taatakseen mahdollisuuden vaikuttaa jatkossakin julkishallinnon suuntaan.
Varmasti olisi hyvä ja ainakin todella helppoa pyörittää 2. divari tuollaisella "wanhalla hyvällä tavalla" ainakin alkuun muutama kausi, jotta kilpapaintti jälleen nousisi aallonpohjasta.

Turnausten vaativuus on toki kasvanut 2000-luvulla sellaisiksi että siitä ei välttämättä ensikertalaiset "talkoohengellä" ole kunnialla selvinneet. Muutama "paluu menneisyyteen"-turnaus on kokenut niin vahvaa arvostelua että voisi yleistää nykyisen silkkikalsaripelaajan tahtovan mielummin maksaa jollekin kuin itse nostaa verkkonsa ja syndinsä sateessa pystyyn. Pitääkö tämä yleistys sitten paikkansa 2. divaritasolla on se kysymys mitä toki tässäkin threadissa on pohdittu enemmän kuin varsinaisesti liigan ja 1. divarin asioita.


URHOPAINTBALL.COM
Suomen Paintball Liitto ry
Sponsored by: SISSOS* Paintball Bunkkeri*PLANET ECLIPSE, GEO
"Jossain lajissa lyödään palloa kepillä, tässä ammutaan, that's it!"

Poissa

Keskustelualueen alatunniste