Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2006-08-22 06:14:09

J.T.
Jäsen
Paikkakunnalta: Hyvinkää
Rekisteröitynyt: 2005-09-17
Viestit: 391

Re: Oletko sinä etsimämme henkilö?

banner-toimitsijat.gif

Hei

Suomen Paintball-liitto etsii toimintaansa mukaan uusia toimitsijoita. Näillä Suomen paintball-skenen näköalapaikoilla pääset kehittämään itseäsi ja toimimaan muiden hyväksi. Toki, jos alla listatuista paikoista ei sinua mikään mielytä, mutta haluat mukaan liiton toimintaan, ota yhteyttä ja kerro millaisten asioiden parissa haluaisit työskennellä.

[size=150:11ql6w2s]Oletko sinä?

Järjestövastaava
Järjestövastaava hoitaa liiton suhteita paintball-seuroihin. Hän toimii yhteyshenkilönä seuroille ja on heidän äänitorvensa liiton työssä. Hänellä on käytettävissään liiton yhteystietorekisteri.

Markkinointi- ja myyntivastaava
Markkinointi- ja myyntivastaava on liiton liiketaloudellisen toiminnan avainhenkilöitä. Hän hoitaa liiton urheilumarkkinointia ja ideoi varainhankintaa. Hän antaa oman panoksensa tapahtumamarkkinointiin sekä kampanjoihin.

Junioritoimintavastaava
Junioritoiminnasta vastaava henkilö koordinoi liiton junioritoimintaa. Hän ideoi ja suunnittelee liiton junioritoiminnan tukemista ja toimenpiteitä. Hän voi esimerkiksi järjestää juniorileirejä, kilpailuja tai koulutuksia.

Valmennusvastaava
Valmennusvastaava hoitaa paintballin valmennuksen koordinointia Suomessa. Tehtäviin voi kuulua esim. valmennuskoulutusta, tekniikkaklinikoita tai yleisiä paintballin harjoitteluohjeita.

Voit kirjoittaa avoimen hakemuksen tai pyytää lisätietoja sähköpostiosoitteesta hallitus [a] spbl . org tai palautelomakkeemme kautta.


Jaska Tuominen

Liittohallituksen sihteeri
Suomen Paintball-liitto
Sähköposti: <!-- e --><a href="mailto:etunimi.sukunimi@spbl.org">etunimi.sukunimi@spbl.org</a><!-- e -->

Poissa

Keskustelualueen alatunniste