Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2006-10-24 19:35:05

kaunispoika
Jäsen
Paikkakunnalta: ylivieska
Rekisteröitynyt: 2005-12-02
Viestit: 452
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Miten ois jos alettais hieroon Reball-hommia kasaan??
Vois olla plussaa pohjoisen skenelle tuollainen.
Meinaan siis sitä, että lisää pelaajia saattais innostua kun pääsis pelaan talvellakin.

Ja onhan tuosta tietty apua itse kullekkin.
Ihan ajatuksen tasolla tässä liikun, joten saa ampua alas heti kun siltä tuntuu.

Tiedän, ettei tuo ole ihan edes puoli-ilmaista ja kaikki maksaa.
Periaatteessa tuohon vois saada jotain tukirahaa jostain??

Kertokaa siis hulluun ideaan mielipidettä...

Poissa

#2 2006-10-27 04:46:58

juffeli
Administrator
Paikkakunnalta: Kempele, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,399
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Jouni viime talveksi kyseli jotain halleja, mutta ne oli liian kalliita...

Mutta ei siihen tarvita kuin vähän suojaverkkoa ja koulun liikuntasali, niin pääsee ampumista treenaamaan. Kuuliakaan ei juuri tarvitse kuin muutaman bulkillisen ensi hätään.

Miten muuten tukijutut nykyisin? Ainakin Kemissä tuli jyrkkä ei, kun kysyi kalustehankintoihin tukia. Tosin olisi pitänyt varmaan keksiä joku muu synonyymi tuolle ja onhan tuosta jo melkein 10 vuotta aikaa.


Jarkko Tervonen

-> Powerplay | Splatweb | RumaQ <-

Poissa

#3 2006-10-27 05:10:17

Cruwaller
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu
Rekisteröitynyt: 2004-12-17
Viestit: 471

Re: ihan hullu idea

juffeli kirjoitti:

Miten muuten tukijutut nykyisin? Ainakin Kemissä tuli jyrkkä ei, kun kysyi kalustehankintoihin tukia. Tosin olisi pitänyt varmaan keksiä joku muu synonyymi tuolle ja onhan tuosta jo melkein 10 vuotta aikaa.

Kyllä ainakin Ykassa liikuntatoimenjohtaja lämpes mutta muut sitten eivät (liikuntalautakunnassa).
Noita tukia varmaankin on mahd hakea joltain muulta kuin kunnalta ja varmasti todennäköisempää saadakin jotain sieltä...


Tiedä sitten miten köyhänä ne itteään pitävät  :?


Petri Honkala / RumaQ Trombies

Powerplay | JT USA | NXe | Severe Paintball

Poissa

#4 2006-10-27 05:29:23

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: ihan hullu idea

Kemissä ne ois kait mieluimmin lähtenu tukeen jotain projektiluontoista hanketta tai tapahtumaa. Ja noilla TXR:än juipeilla on todella hyvä halli reball käytössä, muuta se ny on vähän kaukana ku se on Piteåssa asti.

Oishan tosta suuri apu tekniikka puolella.

Tuolla näyttäs olevan fotoja:
txr.nu -> bildarkiv -> TXR&P.A.G -> 2005 -> Spel - 050129 - Reball


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#5 2006-10-27 07:40:20

VeikkoPeikko
Jäsen
Paikkakunnalta: Ylivieska
Rekisteröitynyt: 2004-10-05
Viestit: 194

Re: ihan hullu idea

Tuosta voisi pyöräyttää jonkinlaisen kehitysprojektin, johon hakisi EU-rahoitusta. Tämän kokoluokan hankkeeseen rahoitusta voisi saada jopa luokkaa 50-70%. Loput omarahoitusosuutena, eli työtä ja kalustoa. Esim. kenttää yms. valmiiksi olemassa olevaa kalustoa(mikäli tällaista on jo olemassa) pystyisi siirtämään hankeelle, jolloin se kattaa omarahoitusosuutta. Käytännössä tällainen olisi mahdollista toteuttaa hyvinkin pienellä omalla rahallisella panostuksella.

En tiedä Oulun seudusta, mutta rannikkoseudulla(pykälä Oulusta alaspäin) on 7-vuotis rahoituskierros päättymässä vuoden vaihteessa ja juurikin nyt rahaa saisi erittäin helposti. Kaksi vuotta uuden rahoituskierroksen alusta on rahahanat melkoisen tiukasti kiinni, mutta ei rahoituksen saaminen tänä aikanakaan mahdotonta ole. Käytännössä kaksi vuotta uuden kierroksen alussa maksaa valtio ja EU lapioi valtiolle rahat takaisin takautuvasti.

Oulun seudusta minulla ei ole tarkempaa tietoa. Kannattaa käydä juttelemassa Oulun TE-keskuksessa ja esittää asia työllistävänä kehityshankkeena. Lisäksi tähän voisi yrittää hakea rahaa esim. Nuori Suomelta yms. nuorisoliikuntahommelista, mikäli aikoo järjestää jonkinlaista junioiri-toimintaa. Ketään ei kiinnosta, jos hallihankkeen esittää siinä muodossaan, mihin sen suurin tarve on, eli 20-30 vuotiaiden miesten temmelly-/harrastuspaikkana.

Poissa

#6 2006-10-27 07:48:34

VeikkoPeikko
Jäsen
Paikkakunnalta: Ylivieska
Rekisteröitynyt: 2004-10-05
Viestit: 194

Re: ihan hullu idea

Lisäyksenä vielä..
Rahaa on helpompi saada, mikäli se tukee paikallista elinkeinoelämää ja yrittäjyyttä. Työllistäminen on myös taikasana näissä hommissa. Ts. tämän takana pitää olla jokin voittoa tekevä yritys ja sen pitää hyödyttää selkeästi sekä yritystä, että vasinaista kohderyhmää. Kuten aiemmin asiasta mainitsin, kohderyhmän kuvaus kannattaa tehdä laajaksi ja maailmaaparantavaksi. En ota kantaa, mikä taho hallia pyörittäisi, mutta fakta on, että alueelle sellainen tarvitaan.

Yhdistyksenäkin voi vastaavan kaltaista rahoitusta saada, mutta silloin rahoituskohde on perusteltava erittäin hyvin ja työ pitää melkein tehdä talkoilla, jotta omarahoitusosuuden saisi jotenkin järkevästi täytettyä.

My 2 cents..

Poissa

#7 2006-10-27 11:18:40

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Suoraan sanottuna toi työllistävä vaikutus on melko pieni ja sen tajuaa jokainen päättäjä. Ei tuollainen halli työllistä kuin max 2-3hlö huonolla palkalla. Eli minusta tuossa enemmän pitäisi panostaa tuohon liikunnalliseen puoleen ja ruinata rahaa suoraan kaupungilta kun on kunnon pohjustus tehty.

Reballeilla tuo rahan ruinaaminen on helppoa kun koululaisia voisi pelauttaa päivisin ihan nimelliseen 5-8e hlö hintaan (hinta lähes identtinen kuin uimahalleissa... Oulussa). Tuossakin voisi suoraan näyttää että siellä voidaan pelata täysin aktiivisesti koko päivä ja näiden lisäksi voitaisiin myydä jotain ihan nimellisiä koululaiskortteja kk maksulla. Esim joku 30€ kk kortista jollekin naskalille ei ole paha ja vanhemmat varmasti lähtevät mukaan kun ajattelevat että pääsevät milloin tahansa harrastelemaan (pois lukien varaukset ja rahaa tuottavimmat ajat).

Näin varmasti saataisiin halli ja vähän Reball harrastajia, mutta varsinaisesti ei mitään suurta bisnestä. Suoraan sanottuna itse olisin innoissani hallissa ja voisin olla osatekijänä ja hallin hoitajana yms, mutta tuo järjestelypuoli on ihan liikaaa, tällä hetkellä ei oikein aikaa siihen löydy.

Esim Oulun seudulla hallitilat lähtevät 3€ / m2 / kk ylöspäin ja hinta nousee kunnon, varustuksen, iän ja luonnollisesti koon mukaan. Halli kuitenkin pitäisi olla yli 800m2 jotta sille saadaan tukia, mutta tuolla neliömäärällä on turha haaveilla 3€ / m2 / kk hinnasta, hinta on lähempänä 5-6€. Näiden lisäksi matot + verkot yms yms.

En usko että muuallakaan kovin halvempaa on ja tuollainen Reball-vuoro toimisi, mutta siinä on kyllä pirullinen vaiva pyöräyttää seinät yms verkkoon/pressuun ettei kuulat ala hajoamaan ennen aikoja ja että vähennetään seinä bounseja. Sitten niiden poistaminen tai keriminen ettei muut käyttäjät hajoita verkkoja jne.


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

#8 2006-10-27 12:08:03

VeikkoPeikko
Jäsen
Paikkakunnalta: Ylivieska
Rekisteröitynyt: 2004-10-05
Viestit: 194

Re: ihan hullu idea

Hankerahoitus on siinä mielessä parempi, koska sieltä mahdollisesti saatava rahamäärä on huomattavasti korkeampi kuin kuntien myöntämät tuet. Totta kai se työllistävä vaikutus on pieni, mutta 2-3hlö:ä on jo melko paljon, kun vertaa toteutuneisiin hankkeisiin, joihin on saatu rahoitusta 20000-50000€ luokkaa.

Selatkaapa tuolta: http://www.nousevarannikkoseutu.fi/hankerekisteri/

Yksi vaihtoehto on kinuta kaupungilta hallia(tai vuokratukea sellaiseen) ja hakea rahoitusta tarpeen mukaan. Mielestäni kuitenkaan ilman julkista rahoitusta ei tämän luokan projektia kannata suunnitellakaan. Tällä hetkellä antajia kyllä riittää, mikäli osaa tehdä hakemukset oikein(näin ainakin Oulun eteläisessä ja Rannikkoseudulla).

Poissa

#9 2006-10-27 13:21:33

Petri
old man
Paikkakunnalta: Oulu,Haukipudas
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 418
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Itse ole käynyt pari rahan ruinaus kierosta läpi omaa yritystä varten. Joten tiedän että se ei nyt ole ihan yksinkertaista hommaa. Mutta ei se ole mahdotonkaan kun on pari aktiivi kaveria hakemassa ja käyttää paria konsulttia apuna.

Petri


Petri Jääskeläinen / RumaQ
HP Paintball Park
Powerplay | JT USA

Poissa

#10 2006-10-30 10:47:22

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: ihan hullu idea

Tosin noiden yhdistysten ja yhteisöjen kautta tehtävät rahan ruinaukset juuri tollasiin hommiin mahdollistaa ton EU-tuen saamisen.

Muistan tuossa noin pari vuotta sitten kun isäni junaili tuohon läheiselle ampumaradalle äänivallin ja raha määrät oli jotain ton veikkopeikon mainitsemaa luokkaa ja työllistävä vaikutus oli zero. Se oli kait ikäänkuin joku ympäristöhanke. Mut eikös toi EU-raha haeta lääninhallituksen kautta eli jos tosta asiasta meinaa ottaa selvää niin tod.näk. pitää ottaa yhteyttä läänin kyseisiä asioita hoitavaan virastoon.


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#11 2006-11-03 08:44:09

vjesku
Jäsen
Paikkakunnalta: kemi
Rekisteröitynyt: 2006-02-09
Viestit: 133

Re: ihan hullu idea

Ei irronnu simon, kemin ja keminmaan liikuntatoimelta rahaa hallin vuokraan yritettiin tossa syksyllä hommata hallia mutta ei vaikka ois ollu yhdistys takana.Hallejahan kyllä ois isoja ja pieniä.


H.O.W  We let the fools do the running!!

Poissa

#12 2006-11-06 06:38:27

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: ihan hullu idea

Onpa kumma ettei Kemistä irronnu rahaa! Ollaan kokeiltu jo pitkän aikaa saada pelialustaa Kemin kunnalta mut sekin piti tehdä ite kun ei niistä ollu moiseen ja muutenkin antaisin erittäin huonon arvosanan Kemin liikuntatoimelle, ei niillä varsinaisesti ole kiinnostusta tehdä yhteistyötä, ne tekee vaan sen mitä on pakko eikä yhtään ylimäärästä.


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#13 2006-11-06 07:23:23

kaunispoika
Jäsen
Paikkakunnalta: ylivieska
Rekisteröitynyt: 2005-12-02
Viestit: 452
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Hmm... kuulostaa ihan mulkulta porukalta  :twisted:
Eipä tuo tunnu täälläkään helppoa aina olevan

Poissa

#14 2006-11-06 12:13:18

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Juu ei niitä tukiaisia kannata toivoa, parempi tulos tulee kun koittaa vain aloittaa tuon pyörittämisen ja sit jos saa tukiaisia niin aina vaan parempi. Jos jonkun käyntiin laitto on tukiaisista kiinni niin silloin jo muutenkin ollaan väärillä linjoilla.
Yleensä tukiaisia saa yritykset joiden tulevaisuuden näkymät ovat parhaimmillaan hyvät / loistavat. Yleisesti ottaen harvemmin mikään yritys (urheilualan) ja / tai pieni seura saa juuri 1000-5000€ enempää tukea mistään, koska kuitenkin tuo tuki koskee niin pientä osaa ihmisiä ja niillä ei todellakaan tehdä mitään kansanterveydellisiä ihmeitä.

Anteeks kauheesti kun kuulostaa niin negatiiviseltä, mutta harvempi jakaa ilmaista rahaa ihan joka paikkaan, etenkin kun katsotaan harrastuskuluissa (jalkpallon 150€ / hlö / vuosi vs peintin 500-8000€ / hlö / vuosi tms) :twisted:


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

#15 2006-11-06 12:39:59

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: ihan hullu idea

No pointti tossa on mut ei tommosta fudisseuraa oo enää olemassakaan jossa ees junnu aikana selviäis 150 egellä kaudessa. Kyllä ne on oppinu sielläkin ryöstämään.

Ja noista ns. kehitys tuista on ihan turha haaveilla ku niillä tuen myöntäjillä on listalla kymmeniä hankkeita jotka menee ohi tarkeysjärjestyksessä. Niillä ei välttämättä oo ihan samat prioriteetit kun meillä.

Joo näyttääpi olevan jo kohtuu hyvin alas ammuttu tää aihe. Keksikää uus aihe niin pääsee taas mollaamaan ja torpedoimaan  wink  vitsi, vitsi!


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#16 2006-11-06 13:19:42

kaunispoika
Jäsen
Paikkakunnalta: ylivieska
Rekisteröitynyt: 2005-12-02
Viestit: 452
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Unelmatilanteena olis kai jos löytyis sellainen pieni tehdashalli, johon sais vitosen kentän kasaan.
Vielä jos hinta ei olisi kovin älytön...

Tuohon vois ajatella jotain kuukausiluontoista kolehtia??
Silloin melkein hallin pitäis olla melkein jokapäiväisessä käytössä ettei olis sitä hukka-aikaa. Tietty edellyttää että käyttäjiäkin olis.

Toinen vaihtoehto olis jakaa hallin vuokrakulut jonkin muun kanssa.
Ei vaan tuu heti mieleen mitään lajia, jolla olis yhtä syrjitty asema (paitsi airsoft).

Softaajia kai on aika paljonkin P-suomessa. Ja eikö ne periaatteessa vois pelata samalla kenttäpohjalla?

Toijalassa päivän pelit omilla kamoilla maksaa sen 20€ tai 200€ koko halli.
Se soppelin tilan löytäminen kai on se suurin ongelma.

Jos tuon meinaa laittaa toimimaan edes jonkinlaisella aikataululla niin pitäis ottaa vaan tylysti rahallinen riski.

Se mitä tuo tarvis käytännössä olis varmaankin:
halli
syndit
alusta
verkot
ilmahuolto
pallot

En sitten tiedä mitä tuo maksaisi noin niinkuin oikeesti.
Useammasta tonnista varmasti puhutaan.

Poissa

#17 2006-11-06 18:26:56

Petri
old man
Paikkakunnalta: Oulu,Haukipudas
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 418
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Mitä löytyy nyt

"halli" on tarjolla useita vuokra hinta on vaan aika korkea   
"syndit" löytyy tarpeeksi
"alusta" Pitääs löytää jostakin sopiva ja edullinen matto.
"verkot" löytyy
"ilmahuolto" kans löytyy
"pallot" jos pelataan reballia niin pitäs ostaa aika iso kasa palloja.

Petri


Petri Jääskeläinen / RumaQ
HP Paintball Park
Powerplay | JT USA

Poissa

#18 2006-11-06 21:10:07

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Toijalassahan on ympärillä (120km säteellä) huomattavasti enemmän pelaajia kuin täällä päin. Toki tilanne kehittyy, mutta niin tekee myös sielläkin. Toisekseen tuo niiden halli on niin vanha ja ryvettynyt että en usko että sellaisia ihan löytää täältä päin Suomesta tai ainankaan sellaisia joita vielä kehtaisi vähänkään kunnostaa ja laittaa edes pientä lämpöä päälle.

Kausiluontoinen maksu tulisi olemaan lähempänä 350-500€ / hlö sisältäen korkeintaan ilmahuollon ja sen että pääsee pelaa jos ei olisi esim. vuokrapelaajia. Tuohon hintaankin pitäisi saada vähintään n. 20-30 hlö että riskinotto olisi kohtuudella vielä hallittavissa, tietenkin tämä vielä edellyttää että nuo parikymmentä pelaisi aktiivisesti läpi talven.
Ikävä kyllä nuo omilla mutkilla pelaavat ovat kohtuudella sisällepäin kääntyneitä, ettei niitä meinaa saada koloistaan ulos millään. Eli hallissa ko. tyyppejä tuskin paljoa näkyisi ja varsinkin kun lähes ainoa järkevä pelikenttä olisi Sup'Airball (puskapelaajat itkis verta).

Sitten mikä tulee tuohon muuhun käyttäjä ryhmään, niin ainankaan ihan värikuulilla pelatessa muita hallin käyttäjiä on turha ajatella. Airsoft ehkä voisi olla, mutta tuskin niitä kiinnostaa ihan 25x50m kentällä pelata ja minua vielä vähemmän kiinnostaa siivota niitä pieniä kuulia (värikuulissakin on tarpeeksi tekemistä) tai liukastella niillä.

Edullisin vaihtoehto varmaan olisi ostaa PVC-halli ja lämmittää sitä. Tosin näissäkin halleissa on rajoitteita, mutta vielä kohtuupakkasilla (max -25) lämmityskulut eivät varmaan nousisi turhan korkeiksi. Mietin tuota hallia yhteen väliin, mutta siihen kuitenkin palaisi niin paljon rahaa sijoituksen varmuuteen nähden, että helpompi ja varmempi on vielä odottaa jonkin aikaa.
Tälläista hallia tuskin löytyy ihan läheltä, joten se olisi tilattava ja tämähän taas sulkee pois mahdollisuudet tältä vuodelta kun tota valkosta tököttiä on jo maassa.

Tulihan tuota jo jokin aika sitten kyseltyä kuin moni olisi valmis treenaamaan esim. 2 kertaa kk koko talven läpi, jos halli mahdollisuus olisi. Vastauksia tuli, mutta tyyliin että eiköhän meiltä ehkä muutama olisi tulossa ja osa sanoi että ehkä sitä maksimissaan jaksaisi käydä tuon 2x kk, eli tuo ei vielä oikeen riitä.
Sitten on se iän ikuinen oikeet pallot vs kumipallot, itse olen luonnollisesti sitä mieltä että jos vain mahdollista niin oikeilla palloilla vaikka se lisääkin kustannuksia.


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

#19 2006-11-06 22:23:01

kaunispoika
Jäsen
Paikkakunnalta: ylivieska
Rekisteröitynyt: 2005-12-02
Viestit: 452
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Hyviä pointteja Jounilla...

Poissa

#20 2006-11-17 20:18:41

vjesku
Jäsen
Paikkakunnalta: kemi
Rekisteröitynyt: 2006-02-09
Viestit: 133

Re: ihan hullu idea

Näinpä se vähä tahtoo olla, raha ratkasee. Noh ko mie voitan lotos ni mie teen ison hallin iha vain peinttaajia varten 8)
Itse mitä tuos syksyllä kyselin halleja ni on ne vuokrat nii taivaissa että kyl niistä on näillä korkeuksilla turha haaveilla,ei vain pelaaja määrät riitä ja vaik ka riittäis niin ne pitäs saaha jotenki sitoutumaan kulujen maksuun ja viimestään siin tulee seinä vastaan. 3000e/kk on ainaki meikäläiselle yksin maksettavaks himppa liikaa  :oops:


Aisasta toiseen ja tildo pois p..stä... Kemissäkin on nyt sitte uus porukka kasassa,Hogs of war, vilkaistiin peiliin ja nimi oli sillä selvä lol .Tai no joha son ollu pitempääki mut jos nyt sit tullaa pois kaapista.
Jäseniä huikeat 8 kokeilijoita oli sitäki enempi ja toivottavasti määrä kasvaa tulevana kesänä.
Viime kesä meni puskaa pelatessa, mut ens kesänä vois alkaa houkkaamaan porukkaa kokeilemaan sitä subia. 
Mites talvipeliä missään? Jouni?
kauheet vierotusoireet jo päällä...


H.O.W  We let the fools do the running!!

Poissa

#21 2006-11-17 20:44:55

Petri
old man
Paikkakunnalta: Oulu,Haukipudas
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 418
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Minulla olis tiedossa 300 m2 lämmin uusi halli tuosta Oulun ja Haukiputaan rajalta hinta vain noin 2100e kk sisältää lämmityksen. Sitä minä en tiedä sopiiko pelikenttä siihen hallin, pitäs käydä katsomassa sunnuntaina.

Petri


Petri Jääskeläinen / RumaQ
HP Paintball Park
Powerplay | JT USA

Poissa

#22 2006-11-18 18:10:46

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Tuon kokoiseen halliin ei mahdu minkäänlaista kenttää ja isompia saa halvemmallakin. Neliöhinta tuossa olisi 7e/m2/kk, eli huomattavasti kalliimpi kuin normi varasto- tai tuotantotila.

vjesku: Noita talvipelejä on kyllä tulossa. Tosin kaikki on viikonloppuna (seuraavat ensiviikonloppuna) koska valoisa aika on käytännössä 9-15 ja me ei kovin pimeessä jakseta vääntää wink


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

#23 2006-11-28 13:54:01

Soihtu
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu
Rekisteröitynyt: 2006-11-28
Viestit: 276

Re: ihan hullu idea

Hei!
Olen uusi täällä, aloittelemassa paintballia, hetiku kevät tulee. Mutta olen tällä hetkellä PPAirsoftissa jäsenenä, tuota halli hommaa kannattaa myös meidän kanssa yhteistyönä. http://www.ppairsoft.fi.
Meillä on tällä hetkellä sisäpaikka, mutta se on todella pieni ja toiminta varmaan loppuu ensi vuoden aikana.

Poissa

#24 2006-11-28 14:21:41

kaunispoika
Jäsen
Paikkakunnalta: ylivieska
Rekisteröitynyt: 2005-12-02
Viestit: 452
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

tuo sisäharjoittelu on tosiaan ollut tapetilla aikaisemmin...
paljonko teillä on nyt aktiivisia hallinkäyttäjiä?
ja millainen järjestely se on?

Poissa

#25 2006-11-28 16:55:42

juffeli
Administrator
Paikkakunnalta: Kempele, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,399
Kotisivu

Re: ihan hullu idea

Soihtu kirjoitti:

Hei!
Olen uusi täällä, aloittelemassa paintballia, hetiku kevät tulee. Mutta olen tällä hetkellä PPAirsoftissa jäsenenä, tuota halli hommaa kannattaa myös meidän kanssa yhteistyönä. http://www.ppairsoft.fi.
Meillä on tällä hetkellä sisäpaikka, mutta se on todella pieni ja toiminta varmaan loppuu ensi vuoden aikana.

Ehkä tuollainen isompi sisähalli toimisi, jos saataisiin alueen airsoftaajista mukaan porukkaa. Reball-kuulilla pelaaminenhan ei sotkisi paikkoja. Reballit kyllä vähän rajoittaa käytettävien suojien materiaali, eli ts. suojat pitäisi olla helposti vaihdettavissa, jos softaajille ei ilmatäytteiset syndit kelpaa smile

Toisaalta RQ:lle riittäisi varmasti yksi "shooting range" jossa voisi vähän myös sivuttain liikkua.


Jarkko Tervonen

-> Powerplay | Splatweb | RumaQ <-

Poissa

Keskustelualueen alatunniste