Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2006-11-10 02:30:15

juffeli
Administrator
Paikkakunnalta: Kempele, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,399
Kotisivu

Re: Splatweb-pokeriturnaus

Turnaus on nyt luotu ja se näkyy jo Club4Acesin turnauslistalla Specials-kategoriassa (Tournaments -> Special). Turnauksen nimi on SPLATWEB FREEROLL. ja se pelataan 14.11. KLO 20:00 CET, ELI 21:00 SUOMEN AIKAAN.

Turnaus on Texas No Limit FreezeOut ja Club4Aces on lahjoittanut pottiin 300 euroa. Turnaukseen voi ilmoittautua heti ja sitä varten tarvitaan salasana, jonka löydät -> täältä <- (vaatii kirjautumisen Splatwebiin).

Tässä ohjeet miten saat pelitilin luotua, jos sinulla ei vielä sellaista ole:

Klikkaa oheista linkkiä http://www.club4aces.com/  ja rekisteröidy pelaajaksi.

Huomaa, että kun rekisteröidyt kysytään heti alkuun usernamea, eli tulevaa pelaajanimeäsi. Keksi jokin sopiva nimi ja kokeile meneeko se läpi. Jos jollain toisella pelaajalla on vastaava nimi tai jopa sama, joudut kokeilemaan uutta nimeä.

Salasanasi kohdalla muista, etta salasanan on oltava turvallinen ja minimissään 8 merkkiä pitkä sisältäen kirjaimia ja numeroita.

Kun rekisteröinti on kokonaisuudessan valmis, saat sähköpostiisi varmennuksen ja sen jälkeen voit käyttää pelitiliäsi. Tämän jälkeen voit ladata itse peliohjelman koneellesi.

Jos käytät selainta pelaamiseen, Club4Aces suosittee Internet Exploreria ja Java kannattaa myös päivittää koneellesi. Mahdollisissa ongelmatilanteissa sinua auttaa suomenkielinen asiakaspalvelu osoitteessa <!-- e --><a href="mailto:asiakaspalvelu@club4aces.com">asiakaspalvelu@club4aces.com</a><!-- e -->.

Mikäli pokerikärpänen puree tosissaan, kannattaa hyödyntää voimassa oleva Bonustarjous:

Club4Aces tarjoaa tällä hetkellä mahtavan 100% ensitalletusbonuksen 500€ asti. Käytä rekisteröitymiseen tätä linkkiä varmistaaksesi bonuksen.

Ehdot tässä:

100%, MAX 500 EURO, 30 DAYS, VIP200 / 10 EURO

100% bonus, max 500 euroa. Saat 10 euroa bonusrahana jokaista 30 vuorokauden sisällä tienaamasi 200 VIP -pistettä kohti. Maksimibonus jonka voit saada on 500 euroa. Käytä talletuskoodia "NewPlayer4Aces" tehdessäsi talletuksen.

Minimitalletus on 10 euroa. Sinun on talletettava vähintään 10 euroa ja kerättävä vähintään 200 VIP:iä 30 päivän sisällä ensitalletuksestaan, jotta saisit vähimmäisbonuksen 10 euroa. Tämä bonus maksetaan 10 euron yksiköissä.


Jarkko Tervonen

-> Powerplay | Splatweb | RumaQ <-

Poissa

Keskustelualueen alatunniste