Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2007-10-21 08:29:22

Smellys
Jäsen
Paikkakunnalta: Ozrok
Rekisteröitynyt: 2006-08-25
Viestit: 82

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

SOTAPELI häiritsee Askiston pientaloalueella.

Asukkaat eivät ole mielissään värikuulasodan pelaamisesta asutuksen lähellä.

Siviilit kärsivät värikuulasodasta Askistossa.

Konetuliaseet räiskyvät ja tulittavat harhalaukauksia pientaloalueella ilta-aikaan.

Askiston asukkaat ovat saaneet tarpeekseen värikuulasodasta, jota käydään asutuksen lähellä.

  Askiston pientaloalueen asukkaat ovat saaneet tarpeekseen värikuulasodasta, jota harrastetaan viikoittain läheisellä harjoituskentällä ilta-aikaan. Pelaamisesta koituvat harhalaukaukset ja äänet ovat piinanneet asukkaita yli vuoden päivät.
  - Mielestämme sekä pelaamisesta että taloihimme osuneista ja pihoilleimme lentäneistä kuulista aiheutuu kohtuuton rasitus sekä selkeä vaara. Meillä on ollut hyvää tuuria, etteivät kuulat ole osuneet lapsiin tai meihin aikuisiin, sanoo Lea Kaikkonen.
  Nyt asukasyhdistys on ilmoittanut häiriöistä Vantaan kaupungille, omakotiyhdistykselle ja poliisille. Asukkaat tekivät rikosilmoituksen jo viime vuonna, mutta poliisin mukaan rikosta ei tapahtunut. Silloin tapausta tutkittiin lievänä vahingontekona. Tällä kertaa asiaa tutkitaan jatkuvana häirintänä.
  - Teemme tästä ennakkotapauksen, joka menee syyteharkintaan. Kokeilemme nostaako syyttäjä syytteen kotirauhan rikkomisesta, kertoo komisario Markku Helenius.
  Asukkaat voivat luopua rangaistusvaatimuksestaan, jos asioista saadaan sovittua värikuulasotaa sponsoroivan Sissos Oy:n kanssa. Yrityksen edustaja Jesper Toivola on valmis keskustelemaan ongelmista asukasyhdistyksen seuraavassa kokouksessa. Toivola on valmis kompromissiin, vaikka hänestä värikuulasota ei aiheuta erityisemmin häiriötä tai melua.

Värikuulasota riivaa Askiston asukkaita

Äänet ja harhalaukaukset ongelmina, poliisi tutkii asiaa toistamiseen.

Värikuulia on lennellyt harjoituskentältä asuintalojen pihoille. Yksi kuula osui hiljattain henkilöautoon.

  Värikuulapelistä aiheutuvat äänet ja harhalaukaukset ovat riivanneet yli vuoden päivät Askiston pientaloalueen asukkaita. Lajin harrastajat ovat pitäneet ilta-aikaan harjoituksiaan kentällä asuinkorttelin vieressä viikoittain.
  - Oleskelu pihoilla tai parvekkeilla on sietämätöntä konetuliaseiden räiskyessä vieressä. Sodankäynnin meteli on varmasti pahin, mitä normaali ihminen haluaisi tahtomattaan kuunnella, jyrisee Kari Immonen.
  - Mielestämme sekä pelaamisesta että taloihimme osuneista ja pihoillemme lentäneistä kuulista aiheutuu kohtuuton rasitus sekä selkeä vaara. Meillä on ollut hyvää tuuria, etteivät kuulat ole osuneet lapsiin tai meihin aikuisiin, sanoo Lea Kaikkonen.

Askiston asukasyhdistys on valittanut asiasta Vantaan kaupungille, poliisille ja omakotiyhdistykselle.
  Jo kesäkuussa 2006 Kaikkonen teki miehensä kanssa värikuulasodasta rikosilmoituksen. Pelaamisesta koituvia ongelmia tutkittiin lievänä vahingontekona.
  Poliisi päätti kuitenkin, ettei tapauksessa ole rikosta: pelaajat aiheuttavat pientä häiriötä ja ampuvat välillä vahingossa asuinalueelle, mutta eivät syyllisty tahalliseen vahingontekoon.
  Nyt asukkaat vaativat jälleen, että alueelle palautetaan rauha ja asukkaiden turvallisuus varmistetaan.
  Ympäristöjohtaja Stefan Skogin mukaan on ensisijaisesti poliisin tehtävä hoitaa ongelma.
  - Kyseessä ei ole ympäristönsuojelulain piirissä oleva toiminta, vaan asia koskee järjestystä ja turvallisuutta.
  Komisario Markku Helenius kertoo, että Vantaan poliisi tutkii tapausta kotirauhan rikkomisena, jatkuvan häirinnän kannalta. Harhalaukaukset eivät näytä taaskaan olleen tahallisia, ja alueella on käytetty turvaverkkoja.
  - Teemme tästä ennakkotapauksen, joka menee syyteharkintaan. Kokeilemme nostaako syyttäjä syytteen kotirauhan rikkomisesta.
  Tästä on rangaistuksena sakkoa tai enintään kuusi kuukautta vankeutta.
  Vantaan Omakotiyhdistysten Keskusjärjestö ry on asukkaiden edunvalvojana valmis ryhtymään toimiin, jos ongelmia ei saada kitkettyä.
  - Tarpeen vaatiessa katsomme marraskuun kokouksessa, mitä voimme tehdä, kertoo keskusjärjestön puheenjohtaja  Hannele Puusa-Ruohonen.
  Hän ymmärtää, että "splättäys" on harrastus siinä missä muutkin, mutta harrastamispaikkaa pitäisi miettiä uudestaan.
  - Ei ole asiallista, että autot ja talot tärveltyvät ja sotaa käydään lasten ollessa lähistöllä pihoilla. On ymmärrettävää, että häiriöiden ollessa jatkuvia, ne alkavat ärsyttää enemmän ja enemmän.

Urhot eivät tahdo poistua harjoituskentältä

"Emme melua tai häiritse normaalia enempää"

  - Emme melua tai häiritse normaalia enempää. Ammuskelu on lyhytaikaista, ja suurimmat äänet tulevat, kun ihmiset huutavat, sanoo Jesper Toivola.
  Mies edustaa Sissos Oy:tä, jonka sponsoroima Urho-urheilujoukkue käy värikuulasotaa Askiston harjoituskentällä kerran viikossa iltakuuden ja -yhdeksän välillä. Toivola sanoo puhuneensa läheisen asukasyhtiön kanssa ja tietää, että harrastus koetaan ongelmaksi.
  - Olen valmis menemään heidän seuraavaan kokoukseensa lähiaikoina keskustelemaan asiasta. Toivon, että siellä saadaan aikaan kompromissi.
  Toivolan mukaan kompromissi voisi tarkoittaa sitä, että harjoituskentän turvaverkkoja parannetaan ja joukkue voi harrastaa lajia nykyisessä paikassa ensi vuonnakin. Urho-joukkue ei halua poistua Lindhus Ab:ltä vuokraamaltaan kentältä, jonka vuokra on "hinta-laatu-suhteeltaan kohtuullinen".
  - Korvaavia alueita on vähän Helsingin seudulla.
  Turvaverkkojen lisääminen voisi vähentää lähiympäristön sotkuja ja parantaa asukkaiden turvallisuudentunnetta. Toivola tietää, että joskus kuulia on lennellyt minne sattuu.
  - Tiedän, että yksittäisiä osumia on tullut talojen seiniin vahingossa. Teoriassa on mahdollista, että kuulat osuvat asukkaisiin. Lähtönopeudet ovat kuitenkin niin pieniä, ettei osuma ole vaarallinen.

Vantaan Sanomat 21.10.07 Tuomas Massinen

Lisäksi artikkelissa neljä kuvaa, yksi Urhon supikentästä, yksi autosta johon kuula osunut konepeltiin ja kaksi kuvaa airsoftin  :shock: harrastajista.


I´m normally not a praying man, but if you're up there, please save me, Superman.
- Hostiles -

Poissa

#2 2007-10-21 09:46:31

veetukka
Jäsen
Paikkakunnalta: Kuopio
Rekisteröitynyt: 2007-10-06
Viestit: 190

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Sotapeli! Tapetaan ihmisiä niin että kuuluu sodan ääniä! Kiesus mitä settiä. Ei ole Urhot/sissos tarkalleen tainnu selittää mistä koko hommassa on edes kyse, kun siihen on lätkitty sanaa sota ja jotain airsoftkuvia?

Millaset ihme verkot siellä sitten on kun niitä kuulia on asuinalueelle lennellyt? Kyllähän niitä kuulia aina pääsee verkkojen yli mutta empä ole itse kymmentä metriä pidemmälle eksyneitä kuulia nähnyt asiallisten verkkojen yhteydessä.

Mutta onhan tuo hieman tuollaista kukkahattutätihissuttelua. Kun ei ole oikeita ongelmia pihapiirissä, tai sitten urhot kaikki sutivat egoilla kun kuulemma kamala ääni kuuluu. ;P

Poissa

#3 2007-10-21 09:59:16

J.A.V
Jäsen
Paikkakunnalta: Hausjärvi
Rekisteröitynyt: 2006-07-06
Viestit: 1

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Villi veikkaus, lähialueen lapset käyvät keräämässä ehjiä kuulia seuraavana päivänä ja heittelevät niitä minne sattuu. Ainakin mitä mä olen joskus huomannut niin lapset eivät edes kanna niitä kuulia kovinkaan kauas, he heittelevät niitä lähimpään taloon, autoon tai puuhun.

Poissa

#4 2007-10-21 11:20:27

javazaki
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo, Finland
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 535

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Onhan kenttä suht lähellä taloja mutta.
Päätyverkko on niin korkea ettei pallot oikeesti voi lentää kovaa taloille saakka.
Jotkut mutkat pitää enempi ääntä ku toiset. mutta ei mutkista tuleva ääni ole pahin vaan kurkusta eli huudot kantautuu pidemmälle.
Kentän täytöstä silti taitaa tulla pahin ääni kun lehtipuhallin huutaa tunnin täysillä.

Tod näk ne pallot on niiden pihojen lasten sinne heittämiä mut sitä on aikas vaikee todistaa.

No ihmisten vaan pitää saada valittaa jostain.
Ensin muutetaan pk seudulle. Sitten tuskaillaan kun on kauheesti meteliä.
Seuraavaksi asiasta aletaan valittamaan. Seuraavaksi melua aiheuttava paikka suljetaan jollei sen sulkemista/ siirtämistä voida estää esim taloudillisin perustein tai välttämättömänä pahana esim autot.
Hauskimmat meluhomat liittyy tällä hetkellä Helsinki-Vantaa lentokenttään joka joidenkin mielestä tulisi siirtää tai sulkea. Mutta voipi tulla aikas kalliiks.

Ite oon ollu ko kenttää joskus rakentamassa ja jo silloin läheisen talon asukas kävivalittamassa kun moottorisahasta tuli niin paha ääni.


Teen mitä teen jos teen

Trivogan poskisolisti

Poissa

#5 2007-10-21 15:32:47

Juice
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 2,168
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

veetukka kirjoitti:

Sotapeli! Tapetaan ihmisiä niin että kuuluu sodan ääniä! Kiesus mitä settiä. Ei ole Urhot/sissos tarkalleen tainnu selittää mistä koko hommassa on edes kyse, kun siihen on lätkitty sanaa sota ja jotain airsoftkuvia?

Well... voit uskoa että me olemme selvittäneet oikean kannan ja käytettävät termit.

Tappaminen ja sota vaan myy paremmin  smile

Katsotaan kuinka tässä käy, mutta luonnollisesti toivon kaikilta lajin harrastajilta tukea (ainakin henkistä).
Tässä ratkaistaan paljon muutakin kuin vain meidän treenipaikan tulevaisuus.


URHOPAINTBALL.COM
Suomen Paintball Liitto ry
Sponsored by: SISSOS* Paintball Bunkkeri*PLANET ECLIPSE, GEO
"Jossain lajissa lyödään palloa kepillä, tässä ammutaan, that's it!"

Poissa

#6 2007-10-21 15:36:43

Juice
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 2,168
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

javazaki kirjoitti:

Hauskimmat meluhomat liittyy tällä hetkellä Helsinki-Vantaa lentokenttään joka joidenkin mielestä tulisi siirtää tai sulkea.

Tämän "sodan" aloittanut henkilö on erittäin paljon sitä mieltä että lentokoneetkin (värikuulatappamisen lisäksi) pitäisi kieltää.

Tässä on nyt eräs täti saanut vaan vaarallisen paljon tuulta purjeisiin, yritämme vielä selvittää.


URHOPAINTBALL.COM
Suomen Paintball Liitto ry
Sponsored by: SISSOS* Paintball Bunkkeri*PLANET ECLIPSE, GEO
"Jossain lajissa lyödään palloa kepillä, tässä ammutaan, that's it!"

Poissa

#7 2007-10-21 16:41:44

Jimmy
Jäsen
Paikkakunnalta: Lpr
Rekisteröitynyt: 2005-08-14
Viestit: 188

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Voi miusta nähen Täti haistaa yhtä paikkaa, jos melu häiritsee, ja se on kaiken takana!
Veikkaisin että jalkapallo kentältä tulee vähintään yhtä paljon mökää, jos ei nyt sitä osittain toistuvaa KONETULIASEEN  :?:   lol  papatusta!
Vai pitäiskö miun soittaa poliisille, ku tuossa mein kentällä pojat ajaa mopoillaan ja kiroilee ja polttaa tupakkaa iltaisin!!??

Tuo vaan jutussa pisti omaan silmään, että vähätellään harha laukauksia, OOKOO, en oo nähny kenttää, enkä tiiä matkoja talojen pihoille, ja verkon korkeutta, ym.. Mutta jos on mahdollista että piipusta lähtevä pallo pääsee pihoille asti, ni sille pitäis tehä jotain! Huono siinä vaiheessa selitellä mitään, pallojen vauhdeista tai muusta vastaavasta kun sen yhden kuulan pari vuotias jantteri ottaa silmällään kiinni! Menee siinä sitten näkö tai TOIVOTTAVASTI EI!!

Muutoin aika perseestä koko tempaus, ja toivottavasti saatte kitisiät hiljaseks!!
Onnea matkaan SOTAISAT VÄRIKUULA TAPPAJAT!!
lol

roll

Poissa

#8 2007-10-21 21:04:06

jussik
Jäsen
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2005-04-15
Viestit: 388
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

joo hyvin on osattu reportteria kusettaa...

talothan on aika kaukana ja kentän ympärillä puita ja pensaita

todella saa yrittää ampua kuulaa pihalle en oo varma lentääkö ees sinne asti

helppohan niitä on ripotella mestoille ja sanoo että ne ampuu tänne

tosi paska diili huonoa on että pelkkä tämän tyylinen julkisuus voi haitata pelimestojen käyttöä pääkaupunkiseudulla kun joku muukin tylsään elämäänsa kyllästynyt herää


[img]http://www.planeteclipse.com/Folders/gfxxx/Menu/Header.gif[/img]

Poissa

#9 2007-10-21 21:28:01

Wänsjuu
Jäsen
Paikkakunnalta: KjokiZoo/Vantaa
Rekisteröitynyt: 2002-01-30
Viestit: 494

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Jutussa ei ole mainintaa, TALVELLA ei pelata...

Miten se voi vuoden kuulua ja häiritä. Täti pakkohoitoon, kuulee puolivuotta ääniä.

URHOille voimia lakitieteelliseen sotaan, ampukaa pykälien konetulta.
Toivottavasti ei tarvitse kenenkään URHO:n lähteä tuohon saippuapalan nostelu paikkaan  wink


<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.trivoga.net">www.trivoga.net</a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.progames.fi">www.progames.fi</a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.planeteclipse.com">www.planeteclipse.com</a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.teamcoitus.fi">www.teamcoitus.fi</a><!-- w -->
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.tehy.fi">www.tehy.fi</a><!-- w -->

Poissa

#10 2007-10-22 03:01:09

Rajis
Jäsen
Paikkakunnalta: Pohjanmaa
Rekisteröitynyt: 2005-05-10
Viestit: 596
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Tässähän on vaan semmonen homma että jos tuo "täti" voittaa käräjillä niin tätä voidaan pitää ennakko tapauksena eli tulevaisuudessa on helpompi viedä peinttaajat käräjille ja voittaa juttu.

Juice kirjoitti:

Tässä ratkaistaan paljon muutakin kuin vain meidän treenipaikan tulevaisuus.

Eli toivon että Urho ja Sissos saa soviteltua tämän homman ilman käräjiä.

Nyt on pakko mennä nukkuun ennen ku muija tulee yövuorosta ja huomaa että olen ollut nauttimassa alkoholi juomia.. Parisuhteessa eläminen on perseestä...  :shock:


Pro on parasta!

Poissa

#11 2007-10-22 07:05:45

Heafstaag
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo
Rekisteröitynyt: 2007-08-08
Viestit: 210
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

No jo on  keksitty taas valituksen aihe (sota) airsoftista voisi puhua vain tuolla termillä! ?   ja tosiaan mitä itsekkin olen huomannu kuten osa mainitsi muksut ovat varmasti itse niitä sieltä hakeneet ja heitelleet ympäriinsä. Ja yleensäkkin verkot suojaa nuo harha kuulat vallan hyvin...
:evil:  :!:


Perkeleen pallot kun sataa niskaan!

Poissa

#12 2007-10-22 08:20:13

FaTFoX
Jäsen
Paikkakunnalta: Valkeakoski
Rekisteröitynyt: 2003-07-22
Viestit: 180
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Saiskos kukaan scannattua tota juttua?
Lähinnä kuvat haluaisin nähdä...

Poissa

#13 2007-10-22 08:39:09

Wettis
Jäsen
Paikkakunnalta: Jämsänkoski
Rekisteröitynyt: 2006-10-24
Viestit: 101

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

FaTFoX kirjoitti:

Saiskos kukaan scannattua tota juttua?
Lähinnä kuvat haluaisin nähdä...

Tuolla on näköislehti josta voi lukea jutun. Löytyy lehden arkistosta.

http://194.188.93.116/cgi-bin/mediaweb11#

Poissa

#14 2007-10-22 10:24:11

veetukka
Jäsen
Paikkakunnalta: Kuopio
Rekisteröitynyt: 2007-10-06
Viestit: 190

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Suosittelen että lehteen kirjoitatte ASAP vastineen missä oikaisette muutamat väärinkäsitykset ja kerrotte oman kantanne asioihin. Mainitsette lasten levittämät pallot jne. Lehdillä kuitenkin on velvollisuus julkaista asialliset vastineet, onhan tuo kuitenkin objektiivisesti katsottuna melkoisen naurettavaa settiä tuo lehtijuttu.

Poissa

#15 2007-10-22 10:41:53

Heafstaag
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo
Rekisteröitynyt: 2007-08-08
Viestit: 210
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

veetukka olen samaa mieltä asiasta. Naurettavinta on että paintti kuulilla turmellaan luonto sehän on itse luontaisista ainesta tehty koko kuula ja ei vahingoita maastoa vaikkakin värjää.


Perkeleen pallot kun sataa niskaan!

Poissa

#16 2007-10-22 10:44:05

SupaTmu
Jäsen
Paikkakunnalta: Kerava
Rekisteröitynyt: 2005-08-03
Viestit: 49

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Ei varmaan yhdessäkään lehtijutussa, mitä paintistä on kirjoitettu, oo käytetty noin värikästä kieltä. Aivan tuli semmonen olo, että siellähän tapetaan immeisiä ihan oikeesti ja nuo olosuhteiden uhrit joutuu kulkemaan sirpaleliiveis omalla pihalla.

Poissa

#17 2007-10-22 10:51:36

Heafstaag
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo
Rekisteröitynyt: 2007-08-08
Viestit: 210
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Ensinnäkin noille ihmisille pitäisi varmaan tehdä selväksi erot Paintball: sta ja AirSoft: sta  ja pelien järjestelystä
ja tuo Sota josta jo sanoinkin niin se liittyy paremminkin AirSoftiin
se on itseasiassa pelkkää sodan leikkimistä
Paintball taas on yleensä ottaen harrastus kuten "jalkapallokin" jossa kylläkin sen pallon potkimisen siaan ammutaan se "pallo" toista kohti jotta se voidaan merkata pois kentältä

ja sitten pelimme alkuperää että idea tuli siitä kun eläimiähän merkattiin...
ja ajan myötä tämä kyseinen harrastus on kehittynyt aika ajoin eteenpäin teknisesti jne.

Itseasiassa tämäkin lehtijuttu on melkein verrattavissa tähän ihmisten väärinkäsity juttuu saatananpalvontaan jne.
(ne uhraa lapsia yöllä)
(ne tappaa ihmisiä kun ne pelaa siellä sitä paintballia)


Perkeleen pallot kun sataa niskaan!

Poissa

#18 2007-10-22 12:19:48

Iippo
Jäsen
Paikkakunnalta: Soukan Omapoika
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 2,227

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Puh ja pöh.

Mielestäni Sissoksen ja URHOn kannattaisi siirtyä etsimään uutta parempaa pelialuetta jostain mikäli pääsevät tuosta vuokrasopimuksesta sopivasti eroon. Tiedän, että pelipaikan etsiminen stadin alueelta on HUOMATTAVAN vaikeaa, mutta mielestäni tässä vaiheessa Sissoksella ja peintillä harrastuksena on vain hävittävää. Ei mielestäni palvele ketään tämä asia vaikka siellä saisitte luvan taloyhtiön kokouksessa jatkaa toimintaa jne...
[size=150:5t8q6g2v]
Siellä asukkailla on nyt hermot menneet niin ne ovat menneet. Siinä saatte sitten olla silmätikkuina niin kauan, kun siinä pelejä järjestätte.

Tosiaan enemmän ääntä lähtee pelaajien huudoista jne... mutta samalla pitä muistaa, että tollanen merkkaimen ääni on kuitenkin niin erilainen,  joten siihen kiinnittää ihan eri tavalla huomiota ja sama koskee syndeistä bounssaavia kuuliakin (kumisee ärsyttävästi) Tuonne lähialueen talojen alueelle tulee aina lentämään kuulia juurikin noista syndeistä bounssaamalla niin kauan kunnes se koko pelialua katetaan ja sehän ei kertakaikkiaan vain ole järkevää.

Toivotan onnea Sissokselle ja URHOlle ja toivottavasti löydätte jonkun paremman pelipaikan, jossa voitte rauhassa treenata ilman idiootti naapureita.

Joskun kannattaa myöntää se tappio... Kattokaa miten kävi MäkLaareneille... nyt ne tekee jotain polttoaineen lämpötilaprotesteja, jotta sieltä hylättäs Williamssit tms... ja sieltä nousin Britannian ihmelapsi Maailman Mestaruuteen.


[size=150:2gr5bu9k]
Iippo / Los Bastardos

Poissa

#19 2007-10-22 12:40:52

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Meille kävi täällä Kemissä muutama vuosi sitten juuri tuolla tavalla; peli paikka oli suht lähehellä asutusta. Ensimmäinen kesä saatiin pelata kaikessa rauhassa ja kun seuraavana keväänä aloteltiin hommaa niin joku naapuruston kukkahattutädeistä intoutui ajamaan meidät pois mestoilta. Paikalla kävi kaikki kunnan terveystarkastajaa myöten. Varsinaisia hyviä syitä ei löytynyt, mutta lähtö tuli. Eli koko farssi ei ole mitään uutta, mutta kaikella kokemuksella saatte varautua kattomaan pelipaikan muualta ens kesäks; näin se vaan menee.


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#20 2007-10-22 12:57:26

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Heafstaag kirjoitti:

Ensinnäkin noille ihmisille pitäisi varmaan tehdä selväksi erot Paintball: sta ja AirSoft: sta  ja pelien järjestelystä

ja sitten pelimme alkuperää että idea tuli siitä kun eläimiähän merkattiin...
ja ajan myötä tämä kyseinen harrastus on kehittynyt aika ajoin eteenpäin teknisesti jne.

Itseasiassa tämäkin lehtijuttu on melkein verrattavissa tähän ihmisten väärinkäsity juttuu saatananpalvontaan jne.

No tota no. Kyllä ne tietää ihan hyvin mistä on kyse ja nää helpot konstit on käytetty. Olihan joku asukas käymässä siellä liigakierroksellakin, jolloin taas asiasta keskusteltiin. Poinnti on siinä, että "ne" on halunnu painttaajat pois sieltä viimeiset 3 vuotta ja näköjään kovensivat taas pelin panoksia.  Tätä tää on Suurhelsingin alueella: milloin hampaissa on skeittaajat, milloin peinttaajat.  Ekan kerran kun asiasta oli puintia, muistaakseni yllätys oli suuri, kun kentällä pelaskin isoja karvaisia äijiä 13v pojankloppien sijaan.

Poissa

#21 2007-10-22 13:08:29

jussik
Jäsen
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2005-04-15
Viestit: 388
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

” Sodankäynnin
meteli on varmasti
pahin, mitä normaali
ihminen haluaisi
tahtomattaan
kuunnella.

VITTU ETTÄ MENEE PÄLLI IHMISTEN KANSSA... MISTÄ TÄÄ ON REVITTY!!!!


[img]http://www.planeteclipse.com/Folders/gfxxx/Menu/Header.gif[/img]

Poissa

#22 2007-10-22 13:33:10

Ju2a
Jäsen
Paikkakunnalta: Nokia
Rekisteröitynyt: 2005-07-01
Viestit: 479

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

tolta lehdeltä kannattais mun mielestä vaatia sitä objektiivista kantaa...

Poissa

#23 2007-10-22 14:52:08

GeeMan
RumaQ
Paikkakunnalta: Kemi
Rekisteröitynyt: 2002-01-02
Viestit: 1,298

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

No voihan paikalliseen lehteen kirjottaa vastineen mut ei sekään mitään auta, niin se vaan on et painttaajan on väistyttävä tommosessa tilanteessa. Me tehtiin vastine lehteen jossa asiasta oli epäasiallisessa muodossa ko. kirjoitettu ja joku kukkahattumummo mahd. se sama joka koko souvin alotti niin otti asian esille myös kirkkolautakunnassa (luotettava tietolähde tiesi kertoa, että se henkilö oli vaan saanu päähänsä et paintin peluu on saatanasta. Ja voitte uskoa, että vastaavanlaisia henkilöitä tässä sarvikuonojen maassa riittää) . Toi vaan turpoaa jos sitä alkaa ns. jatkaa. Paras kirjottaa se vastine ja lähtä kiitään...


Kalle Kouri / RumaQ

Poissa

#24 2007-10-22 15:17:40

jape sinisalo
Jäsen
Paikkakunnalta: turkku
Rekisteröitynyt: 2005-06-11
Viestit: 314
Kotisivu

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Vähän kyl tosiaan kuulostaa siltä että peli on pelattu.
Jotain kiusaa ne keksii kuitenkin, vaikka saisitte jäädä.

Noillekin ihmisille voi sanoo vaan että vittuako köyhät muutitte teollisuusalueelle, westendissä varmaan olis hiljasempaa.

Tovottavasti tilalle tulee sit esim. hevosenpaskan säilytysalue.


-Haikala telkkariin-

Poissa

#25 2007-10-22 15:44:02

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: Vantaan Sanomat 21.10.07

Nää jutut on aina ratkennu tavalla tai toisella ja sitä paremmin mitä paremmin seuraava siirto on mietitty. Esim tässähän vois olla paikka sille, että yritetään saada Vantaan kaupunki osoittamaan harjoittelupaikka Paintballille yhteisen hyvän ja edun nimissä, ettei vaan häiritä kukkahattutätejä tms. smile Sitten kun Vantaa on paika osoittanut, Helsinkiläiset nostaa äläkän sitä, että vantaallakin on osoitettu paikka ja poof, meillä on ulkokenttä stadissa smile

Sitäpaitisi häiriintyväthän porukat Malmin lentokentästäkin ja vaativat sen sulkemista, vaikka ovat itse lentokentän viereen muuttaneet.

Poissa

Keskustelualueen alatunniste