Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2012-07-01 16:00:56

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Tämä asia on jo nyt lähtenyt niin paljon lapasesta, että nyt pitää saada joku roti tähän hommaan.
Ulkomaalaisten tuomarien ymmärrys pelistä/säännöistä tuntuu olevan jotain aivan täysin käsittämätöntä ja kotiinpäin suunnattua.

Tuomarit tekivät lauantaina ja sunnuntaina täysin mielivaltaisia päätöksiä riippuen siitä, minkä joukkueen pelaaja olet.

Onko SPBL:llä jotain statistiikkaa annetuista rangaistuksista? Jos ei ole, niin tämänlainen statistiikka olisi tulevaisuudessa tarpeen, jos näitä tuonti-tuomareita vielä tullaan harrastamaan jatkossakin.

Erityisesti kiinnostaa statistiikka, jossa olisi listattuna jokaisen SM-liigajoukkueen saamat rangaistukset ja niiden kovuus.
Tästä listasta voisi vetää varmasti johtopäätöksiä, että venäläis-/virolaisjoukkueelle langetettujen tuomioiden määrä/kovuus ei ollut suhteessa suomalaisten joukkueiden vastaavaan.

Pitääkö mennä takaisin järjestelmään, jossa jokainen sarjaan osallistuva joukkue/yhdistys tuo kentälle yhden tuomarin?

nimim. Koko päivän liigamatseja katsonut.

Poissa

#2 2012-07-01 17:16:19

Omppu
Jäsen
Paikkakunnalta: Varsinais-Suomi
Rekisteröitynyt: 2008-07-02
Viestit: 21

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Sunnuntai pelien tuomarointi oli niin syvältä ettei mitään rajaa, totaalinen farssi!
Peli järjestelyjen kanssa oli haasteita edellisen kierroksen keskeyttämisen takia.
Jos dumat on palkattu tuomariomaan niin kai ne hoitais sen   loppuun  asti eikä saa olla syynä siihen että sotketaan pelikierosten pelijärjestely ja tuomaroinin laatua. Kummin päin tässä mennään, se että suomen peintti pelaajat joutuvat joustamaan tämän farssin mittakaavassa vai olisiko se paikka dumille hoitaa hommansa kunnolla ja loppuun kun he kerran saa palkionsa siitä.

Kellosta ei saanut mitään tolkkua siitä koska se toimii, mistä mennään, piste tilanne tai edes paljonko on peliaikaa jäljellä. Siinä piti koko ajan kysellä perään.

En muistaakseni kuullut kertaakaan kenenkään huutavan että olisi kymmenen sekuntia pelin alkuun. Ja mikä parasta oli kun duma päättää kronottaa just 15 sekkaa ennen pelin alkua niin että piti oikein herättää kaveria että kymmen sekka meni jo!

Sekin oli huvittava kun dumat vaihtelevasti näyttivät käsimerkkiä sitä kun peli on pelattu ja aika Oli vähissä.

Ofoista ja tuomaroinnista en edes viiti kommentoida meinaan se oli pahasti hakuseessa!

Itse en koe että tämän kieroksen tulokset olisi miteenkään arvonsa mukaista ottaen huomioon ainakin yllämanitut seikat.

Olisiko tässä nyt paikka oikasta näitä vakavia virheitä ja puutteita meinaan ei oo mitään järkeä jatkaa pelaamista näillä kuvioilla, tää ei ole enää peinttiä.

Tuola oli hyviäkin tuomareita joukossa mutta joukossa oli riittävästi mätä munia pilatakseen pelit, peli into jne.


Dye Rulez!

Poissa

#3 2012-07-02 11:18:55

Pamppu
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-24
Viestit: 475
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

SPBL:n hallituksen puolesta kommentoitakoon lyhyesti:
Kirkkonummen kierros tuntuu aiheuttaneen keskustelua useammasta eri aiheesta. Framille on nostettu ainakin tuomarointi joltain osin, samoin kuin tiettyjen pelaajien käytös niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Asioiden jatkoselvittelyn jälkeen SPBL tulee ryhtymään tarpeellisiksi katsomiinsa toimenpiteisiin.

Muutamiin edellä mainittuihin asioihin todettakoon että:
-liitolla ei ole tilastoa rangaistuksista
-ainakin sunnuntaina tuomarit huusivat 10sek varoituksen
-ainakin sunnuntaina pelikello toimi ja näytti ajan oikein, joskin kahden pelin yhtäaikainen pyörittäminen tarkoittaa sitä että kellonaikoja joudutaan vekslaamaan ja pisteitä ei laiteta taululle

Osaan noista väittämistä on vaikea ottaa kantaa koska lauseeseen sisältö on vähintäänkin kryptinen.

Palaamme asiaan.

SPBL:n hallituksen puolesta,
Sami Turunen
Hallituksen jäsen


- Hostile Ninja Style since 1995 -

- Helsinki Cyclone - Honest Gambling -
           - http://www.cyclone.fi -

Poissa

#4 2012-07-02 11:24:10

Ju2a
Jäsen
Paikkakunnalta: Nokia
Rekisteröitynyt: 2005-07-01
Viestit: 479

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Itse en lauantaina ollut paikalla enkä oikeastaan sunnuntainakaan juurikaan katsonut muita pelejä kuin pittiin pääsemistä odotellessa.

Tuomaritoiminta oli kohtalaista. Itse sain ansaittuja rangaistuksia juuri niin kuin pitääkin, dumilla oli jopa pokkaa ottaa pyyhkimiset pois(ei osunu mulle kunnia). Sitä en pysty sanomaan miten muita kohdeltiin mutta suomalaisessa joukkueessa pelanneena en kohdannut kertaakaan mitään huomautettavaa. Vaikea toisaalta sanoa mitä rangaistuksia muut joukkueet sai vastaavista tilanteista.

Pelijärjestely limittäisine peleineen toimi olosuhteisiin nähden loistavasti. Omakohtaisella kokemuksella mitään ongelmaa ei ollut, tästä toki kiitos Trivogan loistavalle pitcrewlle, varsinkin Darralle, jonka ansiosta pystyi keskittymään vain omaan pelaamiseen. Pelit rullasi vauhdilla ja aikataulu piti. Pelien väliin jäi vähän turhan pitkiä taukoja, mutta ei sille oikeastaan mitään voi, ehdotuksia toki voisi antaa tällekkin boordille tai sitten suoraan liiton toimijoille jolloin se harvemmin otetaan vittuiluna. esim: Tuo pelikellojärjestely olisi helppo hoitaa paremmaksi jos olisi kaksi kelloa. Mielestäni liitto kuitenkin reagoi hyvin ajanpuutteeseen joka paljastui piikkiön kierroksella.


Kiitos kaikille vastustajille, järjestäjille, dumille ja muutoinkin tapahtumaan osallistuneille.

-JussiR, TrivogaGO

Poissa

#5 2012-07-02 19:07:48

Fatty
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo, Soomi
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 721
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Oliko dumaus täydellistä? ei, tuleeko se ikinä olemaan? ei.
Tää on vaan se fakta tässä lajissa.
Koko viikonlopun pellolla kykkineenä en kyllä oikeesti nähnyt mitään kaaosta tai huomattavia virhe calleja. pieniä sattuu aina ja niille kun juuri ei vaan voi mitään. välillä joku ottaa ofon ja välillä joku ei ota samanlaisesta tilanteista.
Jos tosiaan teidänmielestä dumaus oli huonoa niin kannattaa lähtee ruotsiin kuulema käymään...

nim. 3-4-1 ottaneena ja oli viellä ihan oikea call.


Jesse Johansson

Kisalapanen!

Poissa

#6 2012-07-02 19:18:40

Bono
Jäsen
Paikkakunnalta: Porvoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 351
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Lauantain dumaamisesta en voi sanoa mitään,koska en ollut paikalla.Mutta sunnuntain dumaamisesta ei ole suuria moitteita.Ne duma-blooperit mitkä näin, eivät olleet ulkomaisten tekemiä.Ja itse sain selvennyksen epäselvästä tuomiosta kun menin jälkeenpäin kysymään dumalta peruste päätökseen jossa minut eliminoitiin (keissijossa pallo osu ja hajos,mutta ei jääny selvää jälkeä). Muuten mielestäni ofot ja muut osu jotenkin kohdalleen.Ikinä ei tule täydellistä, mutta ihan hyvää smile


ActionGames
PPW
Sponsored by:
Mad Croc
Red Devil
LVI Welin

Ei ehkä tyylillä eikä taidolla, mutta täysillä!!!

Poissa

#7 2012-07-02 21:26:54

Timo
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki - Lahti
Rekisteröitynyt: 2001-10-30
Viestit: 119
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Tämä ei täysin liity tuomarointiin, mutta voisiko joku ystävällisesti ensi kierroksella tarkistaa ja tehdä pelilistat kunnolla (Juice?)!!!??? Sijoituttiin Piikkiön kierroksella kolmanneksi, ja silti pelattiin Kirkkonummella Piikkiön ykköstä ja kakkosta vastaan. Kun tätä kello/ajanottotuomareilta kysyin, vastattiin että Juice korjasi pelilistaa ja hänelle voisi soittaa, kun on kuulemma kotona. Olisi nyt suunnilleen mukavaa, että joku muukin osaisi vastata pelilistoja koskeviin kysymyksiin ja tarvittaessa korjata niitä. Saatiin kyllä oikea määrä pelejä, mutta yksi peli väärää joukkuetta vastaan. Kyllä tuo FF Outbreak on astetta kovempi kuin muut 2. divarin jengit ja mieluiten kohtaan sen vasta finaaleissa. Yhdellä pelillä kun voi olla aika suuri vaikutus lopputuloksiin.

Timo/Feenix

Poissa

#8 2012-07-03 07:18:45

MildTonic
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2011-08-01
Viestit: 7

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Tuomaroinnin taso vaihteli, mikä taisi olla suurin ongelma. Välillä meni hyvin ja toisaalta mokat menivät käsittämättömyyden yli. Kun hässäkkä oli päälle, niin se ei ainakaan selventänyt asiaa, että dumat puhuivat keskenään venäjää.

Kuulin että joku joukkue peluutti samoja pelureita eri sarjatasoilla. Ilmeisesti tästä myös huomautettiin, mutta tästä ei tullut mitään seuraamuksia?
Jos tällaisiä rikkomuksia on tapahtunut pitäisi lyödä sakkoa ja pisteiden mitätöintiä, kuten muissakin lajeissa. Sääntövihkosia on aivan turha kirjoitella, jos niitä ei valvota tai niiden rikkomisesta ei rangaista.

Poissa

#9 2012-07-03 07:51:44

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Tuomarointi oli omasta mielestäni hyvää ja parasta mitä näissä oloissa pystytään järjestämään. Tason lievä tippuminen tähän turnaukseen oli tiedossa jo heti kun jouduttiin päivämääriä muuttamaan. Mutta kokonaisuutena viikonloppu meni loistavasti myös näiden osalta ja haluankin kiittää omasta ja SPBL:n puolesta tuomareita hyvästä työstä.

Se mitä tuomarointiin tulee, niin muutamia asioita on nostettu pöydälle ja niistä keskustellaan, sekä tehdään tarvittavia korjauksia seuraavalle kierrokselle.

Myös kurinpidollisiin asioihin tullaan kiinnittämään huomiota, eli epäurheilijamaiseen käytökseen.

Se mitä tuli tuohon pelautukseen, niin yksi tapaus paljastui ja siihen reagoitiin heti sulkemalla henkilö turnauksesta. Ko henkilö ei pelannut aikaisemmin eikä myöskään tämän jälkeen. Sääntöjä tarvitsee näiden tilanteiden osalta vielä tarkentaa mahdollisten muiden sanktioiden / sakkojen osalta.

Tilanteisiin kuitenkin on reagoitu ja kissa nostettu pöydälle liiton henkilöiden toimesta. Kun asiaa saadaan puitua, niin myöhemmin ilmoitamme mihin ratkaisuihin on päädytty.


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

#10 2012-07-03 12:19:01

Juice
Jäsen
Paikkakunnalta: Espoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 2,168
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Timo kirjoitti:

...vastattiin että Juice korjasi pelilistaa ... Saatiin kyllä oikea määrä pelejä, mutta yksi peli väärää joukkuetta vastaan. Kyllä tuo FF Outbreak on astetta kovempi kuin muut 2. divarin jengit ja mieluiten kohtaan sen vasta finaaleissa. Yhdellä pelillä kun voi olla aika suuri vaikutus lopputuloksiin.
Timo/Feenix


Täysin totta, pahoitteluni että ko. korjaus on mitä ilmeisemmin mennyt väärin. Korjaustarve huomattiin muistaakseni perjantai-iltana, luulin tehneeni oikean korjauksen.
Tällä kertaa ylimääräisenä haasteena oli tuo Piikkiön kesken jäänyt tilanne.

Pyritään jatkossa saamaan peliohjelmat aikaisemmin tarkistettavaksi. Pyydän myös joukkueita käymään ottelunsa läpi mahdollisimman tarkasti ja tuomaan mahdolliset virheet esille. Vilpittömästi yritämme tehdä parhaamme näissäkin 7-9-joukkueen lohko-olosuhteissa.

Omasta näkökulmastani lauantaina tuomarointi oli hyvällä tasolla, tuomarivajetta oli myös johtuen muutoksista päivämääriin. On toki viime vuosina nähty parempaakin, mutta kuitenkin isolla perspektiivillä kun katsoo, niin Suomessa pelataan kovatasoisen tuomaroinnin alla.

Henkilökohtaisesti olen oppinut ajattelemaan pelaamisesta seuraavasti: jos pelaa niin huonosti että pisteen/ottelun ratkaisu jää kiinni tuomarin päätöksestä tai päättämättömyydestä niin "voi voi", joskus nämä tilanteet sitten pomppii itselle ja useammin toiselle.

Kiitän todella paljon tuomareita jotka jaksavat tulla tekemään työtä meidän muiden iloksi. Maksettu palkkio ei suinkaan aina korvaa kovin ruhtinaallisesti pitkiä päiviä ja sitä ystävällisyyden lämpöä mitä he pelaajilta saavat.
En suinkaan tarkoita etteikö palkkio ole ihan ok, mutta mitä tahansa pahaa mieltä ei saa tuomareiden silmille purkaa.

Olisi hienoa jos Suomesta löytyisi enemmän kuin nykyinen kourallinen henkilöitä jotka jaksavat tuomareina tehdä työtä lajimme hyväksi.


URHOPAINTBALL.COM
Suomen Paintball Liitto ry
Sponsored by: SISSOS* Paintball Bunkkeri*PLANET ECLIPSE, GEO
"Jossain lajissa lyödään palloa kepillä, tässä ammutaan, that's it!"

Poissa

#11 2012-07-04 19:27:55

Hmort
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2012-07-04
Viestit: 3

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Joo o olemme aloittaneet harrastuksen juuri ja oli kiva huomata että isot miehet ottavat välillä vähän turhan toisissaan... Tottahan se on että kyseessä on maine ja kunnia. Olimme katsomassa Lauantaina kisoja ja uskon että tuomarit yrittivät tehdä työnsä hyvin. Muutama todella epäselvä tilanne oli mutta jos täällä haukutaan kaikki dumarit niin monta meinaatte saada seuraaviin kapinoihin. Minulla on aina ollut paksu nahka en pienestä hermostu. Mutta jollekin voi ottaa koville. Katselin kentälle ja totesin että tällä menolla koko laji on Suomessa kuolemassa. SM liiga pelaajien ikähaarukka noin 30-40 vuotiaita. Tehkää enemmän duunia junioreiden eteen niin saatte ehkä lajin nousuun. Nuorissa on tulevaisuus. UGH olen puhunut. Hyvää jatkoa kaikille. Ja jos oikein hyvin menee kaikki niin näette ensi kesänä ensimmäisen juniori joukkueen kisoissa.

Poissa

#12 2012-07-12 11:48:55

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Hmort kirjoitti:

blah blah blah blah blah blah blah...
Olimme katsomassa Lauantaina kisoja ja uskon että tuomarit yrittivät tehdä työnsä hyvin.
blah blah blah blah blah blah blah...

Eli lajia suuremmin tuntematta pystyit arvioimaan jokaisen, joka kyseenalaisti tuomareiden reiluuden?
Jos peliä et ole niin kauaa pelannut, että tunnet sääntörakenteita tai rangaistusperiaatteita, niin mielestäni sinun ei kannattaisi alkaa niistä avautumaan.

Vai luuletko sinä, että tunnet paremmin nuo kyseiset pykälät kuin yksi näistä edellä mainitsemistasi suuttuneista henkilöistä, joka on tehnyt kyseisen SPBL:n sääntöopuksen?

Poissa

#13 2012-07-12 18:57:22

Muuli
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-08
Viestit: 1,135

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Istu Tomi alas ja anna Hallituksen puida tää juttu.

Poissa

#14 2012-07-13 16:55:49

Hmort
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2012-07-04
Viestit: 3

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

nallez kirjoitti:
Hmort kirjoitti:

blah blah blah blah blah blah blah...
Olimme katsomassa Lauantaina kisoja ja uskon että tuomarit yrittivät tehdä työnsä hyvin.
blah blah blah blah blah blah blah...

Eli lajia suuremmin tuntematta pystyit arvioimaan jokaisen, joka kyseenalaisti tuomareiden reiluuden?
Jos peliä et ole niin kauaa pelannut, että tunnet sääntörakenteita tai rangaistusperiaatteita, niin mielestäni sinun ei kannattaisi alkaa niistä avautumaan.

Vai luuletko sinä, että tunnet paremmin nuo kyseiset pykälät kuin yksi näistä edellä mainitsemistasi suuttuneista henkilöistä, joka on tehnyt kyseisen SPBL:n sääntöopuksen?

Kerroin vain mielipiteen näistä huuteluista... Vai onko sinun mielestä hyvä asia haukkua kaikki tuomarit ??? Ja sen jälkeen toivoa että saa seuraaviin kisoihin lisää hyviä tuomareita.. Tiedän joka lajissa on tuomareita ja välillä nekin tekee virheitä. Me ollaan vaan ihmisiä..  Minusta kirjoituksessa oli paljon asiaa mihin kannattaisi "oikeesti" keskittyä enemmän kun muutamaan virheeseen tuomioista. Tässä lajissa ei ole kuitenkaan kyseessä satojen tuhansien palkkioista... Jos menettää munakipon yhdessä kisassa niin mitä sitten. Ehkä sen saa sitten toisessa... Hyvää kesän jatkoa kaikille harrastajille... Hieno harrastus kaikin puolin...

Poissa

#15 2012-07-14 09:45:13

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Hmort kirjoitti:
nallez kirjoitti:
Hmort kirjoitti:

blah blah blah blah blah blah blah...
Olimme katsomassa Lauantaina kisoja ja uskon että tuomarit yrittivät tehdä työnsä hyvin.
blah blah blah blah blah blah blah...

Eli lajia suuremmin tuntematta pystyit arvioimaan jokaisen, joka kyseenalaisti tuomareiden reiluuden?
Jos peliä et ole niin kauaa pelannut, että tunnet sääntörakenteita tai rangaistusperiaatteita, niin mielestäni sinun ei kannattaisi alkaa niistä avautumaan.

Vai luuletko sinä, että tunnet paremmin nuo kyseiset pykälät kuin yksi näistä edellä mainitsemistasi suuttuneista henkilöistä, joka on tehnyt kyseisen SPBL:n sääntöopuksen?

Kerroin vain mielipiteen näistä huuteluista... Vai onko sinun mielestä hyvä asia haukkua kaikki tuomarit ??? Ja sen jälkeen toivoa että saa seuraaviin kisoihin lisää hyviä tuomareita.. Tiedän joka lajissa on tuomareita ja välillä nekin tekee virheitä. Me ollaan vaan ihmisiä..  Minusta kirjoituksessa oli paljon asiaa mihin kannattaisi "oikeesti" keskittyä enemmän kun muutamaan virheeseen tuomioista. Tässä lajissa ei ole kuitenkaan kyseessä satojen tuhansien palkkioista... Jos menettää munakipon yhdessä kisassa niin mitä sitten. Ehkä sen saa sitten toisessa... Hyvää kesän jatkoa kaikille harrastajille... Hieno harrastus kaikin puolin...

Eli et edelleen tajua mistä tässä asiassa on kyse.
Kysehän ei ole siitä, että olisiko tuomarit olleet hyviä vai huonoja, vaan siitä että he olivat silminnähden puolueellisia.

Ja koita käyttää niitä välimerkkejä oikein, sekä rivinvaihtoja. Tuo paska mitä suollat on tuskallista luettavaa.

Poissa

#16 2012-07-14 16:32:29

Hmort
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2012-07-04
Viestit: 3

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Kylläpä tuntuu isolla miehellä ottavan koville...

Poissa

#17 2012-07-14 17:54:03

Hippipippeli
Jäsen
Paikkakunnalta: Kuopio,
Rekisteröitynyt: 2001-10-10
Viestit: 415

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Jahas kaippa se on kaivettava popparit esiin


Late/Takeover/Quickshot/Daddys candyshop Number 5

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.takeover.fi">www.takeover.fi</a><!-- w -->
SISSOS
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.oringmonkey.com">www.oringmonkey.com</a><!-- w -->

Poissa

#18 2012-07-14 21:06:29

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

En aio haaskata tämän enempää aikaani tuollaisen tietämättömän pikkupaskan mutuviesteihin, joka ei asiaan ole enempää tutustunut.

Kuten Muuli tuossa aiemmin jo sanoikin, hoitakoot liitto asian.

Poissa

#19 2012-07-14 21:40:54

Pamppu
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2001-10-24
Viestit: 475
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

nallez kirjoitti:

Kysehän ei ole siitä, että olisiko tuomarit olleet hyviä vai huonoja, vaan siitä että he olivat silminnähden puolueellisia.

Kannattaa nyt miettiä kerran tai kaksi ennen kuin julkisesti julistaa kaikkien tuomareiden olleen puolueellisia.


- Hostile Ninja Style since 1995 -

- Helsinki Cyclone - Honest Gambling -
           - http://www.cyclone.fi -

Poissa

#20 2012-07-15 09:11:11

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Pamppu kirjoitti:
nallez kirjoitti:

Kysehän ei ole siitä, että olisiko tuomarit olleet hyviä vai huonoja, vaan siitä että he olivat silminnähden puolueellisia.

Kannattaa nyt miettiä kerran tai kaksi ennen kuin julkisesti julistaa kaikkien tuomareiden olleen puolueellisia.

Korjataan hieman:
Osa ULKOMAALAISISTA tuomareista oli silminnähden puolueellisia.

Poissa

#21 2012-07-16 05:25:37

Markun Nimi
Jäsen
Paikkakunnalta: Helsinki
Rekisteröitynyt: 2005-06-18
Viestit: 354

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Kuinka suuri osa?


KR-army - where the totally PHATT people come from! MIKA RISSANEN 4-LYFE <3 KUOPIO KÄÄPIÖARMEIJA
Itä-Vantaa  -  It's a lifestyle
One in the pinky and one in the stinky! Recball Rangers support !
Antilla on Suomen isoin peenis / HOMOT PELAA TÖRNISSÄ ILMAN CAMOO
Jessen äiti- FAN nro 1 <3

Poissa

#22 2012-07-16 08:35:09

Bono
Jäsen
Paikkakunnalta: Porvoo,
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 351
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Jospa nyt nimim.Nallez ottaisi pari rauhoittavaa ja istuisit vaikka sohvalle katsomaan puuha-peteä, Lilliä, tai jotain muuta mukavanhenkistä piirrettyä, ennen kun karkaa mopo käsistä. Turhaa täällä alkaa solvaamaan ihmisiä tommoste juttujen takia.


ActionGames
PPW
Sponsored by:
Mad Croc
Red Devil
LVI Welin

Ei ehkä tyylillä eikä taidolla, mutta täysillä!!!

Poissa

#23 2012-07-16 11:50:15

nallez
Turun Timberlake
Paikkakunnalta: Vantaa
Rekisteröitynyt: 2001-10-06
Viestit: 675

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Markun Nimi kirjoitti:

Kuinka suuri osa?

3/4, eli suunnilleen sama kuin sun veitikan pituus metreinä.

Poissa

#24 2012-07-17 08:53:53

Samueel
Jäsen
Paikkakunnalta: Kuopio
Rekisteröitynyt: 2009-10-27
Viestit: 36
Kotisivu

Re: SPBL 2012 kierros 2/4 Kirkkonummi - Tuomarointi

Bono kirjoitti:

Jospa nyt nimim.Nallez ottaisi pari rauhoittavaa ja istuisit vaikka sohvalle katsomaan puuha-peteä, Lilliä, tai jotain muuta mukavanhenkistä piirrettyä, ennen kun karkaa mopo käsistä. Turhaa täällä alkaa solvaamaan ihmisiä tommoste juttujen takia.

Eiku jatkakaa vaan, näähän tämmöset on parhaita ketjuja mitä tältäkin foorumilta löytyy.

michael-jackson-eating-popcorn.gif

Poissa

Keskustelualueen alatunniste