Splatboard

Suomen paintball-skenen kohtauspaikka

Et ole kirjautuneena.

#1 2012-08-30 14:58:33

Megajorma
Jäsen
Rekisteröitynyt: 2012-04-23
Viestit: 6

Re: TPP 98 lähdöt pissii vaikka mitä tekis

Vastaavia keskusteluja on jo monta ja olen koittanut niistä ottaa oppia mutta oma yksilöni alkaa olla jo aika jääräpäinen vikansa kanssa. Joten auttakaa tyhmää!!

Eli käytetyn Custom Pro mekaanisen mallin hommasin keväällä näin lajin aloittelijana ja pettymykseksi huomasin, että lähdöt eivät nousseet juuri lainkaan yli 240 vaikka kuinka ruuvasi säätöä.
Ensi töikseni tarkastin kaikki tiivisteet ja O-renkaat, varmuuden vuoksi vaihdoin etu-ja takaboltin tiivisteet uusiin ja öljysin paikat hyvin, ei tulosta.
Sitten pääjousen vaihto uuteen, ei apua.
Kokeiltiin kavereiden piipuilla ja pulloilla valmistusvirheiden varalta samoin tuloksin.
Tässä vaiheessa joku viisaampi kehotti minua poistamaan paisuntasäiliön, koska pelaan hapen kanssa, nyt on paisari ja adapteri poistettu ja letku menee suoraan valveen, lähdöt parani karvan verran, mutta ei vahingossakaan yli 255.

Valve alkaa olla viimeinen paikka, johon en ole kajonnut, ja lähinnä siksi kun myyjä väitti sen olevan uusi, ehkä muutaman pelin jäljiltä. Voiko vika olla enää muualla? Lisättäköön vielä, että mutka ei pihise mistään, joten tiivis on. Alkaa olla jo fiksumpaa ostaa kokonaan uusi mutka, kuin jatkuvasti tilailla irto-osia suomalaisen työvoiman katteita sponssaten.  lol

Ja semmonen tyhmä lisäkysymys vielä, että kun paisarin poiston yhteydessä sain valven toisen kiinnitysruuvireiän kierteet rikki, niin vaikka käsituntumalla tuntuu tuo silti olevan tukevasti yhdelläkin ruuvilla paikoillaan, niin voiko se petollisesti vaikuttaa tarkkuuteen yms?

Kiitos ja anteeksi jo valmiiksi!

Poissa

#2 2012-08-30 18:48:39

Zelcin
RumaQ
Paikkakunnalta: Oulu, Suomi
Rekisteröitynyt: 2001-04-27
Viestit: 1,480
Kotisivu

Re: TPP 98 lähdöt pissii vaikka mitä tekis

Kokeilepa laittaa vähän öljyä bottom lineen (johon pullo pistetään kiinni) ja ammuskele vähän, katso vaikuttaako. Jos ei niin tarkista, ettei tukoksia löydy mistään mistä ilma kulkee. Jos tämäkään ei auta niin koita irroittaa nopeuden säätöruuvi kokonaan. Mikäli näillä ei vika lähde, niin venttiili auki.

Ps. Joskus vika voi olla niinkin erikoinen, että boltin päässä oleva o-rengas jos on huonolla hapella, niin pelkkä sen vaihto saattaa auttaa. Näin ainankin käynyt muutaman normi Tippmannin kohdalla.


Jouni Tervonen / Powerplay / RumaQ

-> Powerplay | JT USA | NXe | Sly Paintball <-

Poissa

Keskustelualueen alatunniste