Suomen paintball liitto on julkaissut tulevan kauden sarjajaon. Sarjojen määrä on kaventunut kahteen eli ensi kaudella pelataan vain SM-liigaa ja 1. divisioonaa. Molemmissa sarjoissa kilpailee kahdeksan joukkuetta. Sarjajako on seuraava:

 • SM-liiga:
  • Fieldfighter
  • Trivoga
  • DT
  • Helsinki Cyclone
  • Urho
  • Takeover
  • BOS-Classic
  • Jämsän Paintball
 • 1. divisioona:
  • Cyclone VDO
  • Räyhä
  • CC
  • Polar Paintball
  • Urho Purple
  • BOS-Paintball
  • PH-Generations
  • Vatos Locos

Lisätietoa peliformaatista ynnä muusta löytyy Suomen paintball-liiton tiedotteesta.

Lisäksi Suomen paintball-liitto on valottanut tulevan kauden miesten maajoukkueesta, jonka päätavoite on NXL Europen maajoukkueturnaus Dublinissa / Lontoossa. Päävalmentajana jatkaa valmentajan ammattitutkintoa suorittava Aleksi Peltonen (Cyclone) ja juoksevia asioita hoitaa Miro Rainio (Cyclone). Maajoukkuerinkiin tullaan kokoamaan 15-20 henkilön rosteri, josta NXL Europen maajoukkueturnaukseen valitaan 7-12 pelaajaa. Lisätietoa maajoukkueesta ja siihen hakemisesta löytyy niin ikään Suomen paintball-liiton sivuilta löytyvästä tiedotteesta.