Paintball-varusteiden vuokraaminen on helpoin tapa tutustua värikuulapeliharrastukseen. Vuokraaminen tapahtuu niin, että varaatte etukäteen tarvittavan määrän varustepaketteja sekä mahdollisia lisävarusteita ja -palveluita. Suurimmalla osalla vuokraajista on oma pelialue yrityksen kotipaikan lähellä mutta tietysti pelata voi myös omilla mailla.

Vuokrapaketteihin yleensä kuuluu maski, merkkain, loaderi (lipas), kaasu- tai paineilmapullo sekä pieni määrä kuulia. Lisävarusteina monet yritykset tarjoavat haalareita ym. varusteita, mutta tavalliset omat urheiluun tarkoitetut vaatteet käyvät pelaamiseen hyvin.

Lisäpalveluina yrityksillä on monesti mahdollisuus tilata ohjattuja pelejä sekä tarjoilua ja saunatiloja jälkipelejä varten.

Splatwebiin on listattu Suomessa toimivia yrityksiä, jotka vuokraavat paintball-varusteita. Vuokraamolistauksessa olevien yritysten tiedot on poimittu yritysten nettisivuilta.

Alla olevasta listasta pääset helposti tarkastelemaan maakuntasi alueella toimivia paintball-vuokrausta tarjoavia yrityksiä. Kannattaa myös lukea oppaistamme vinkkejä paintball-varusteiden vuokraamiseen.

Jos yrityksesi yhteystiedot ovat muuttuneet tai haluat lisätä paintball-varusteita vuokraavan yrityksesi tiedot vuokraamolistaukseen, niin ota yhteyttä yhteystietolomakkeen avulla. Ilmoita viestissä yrityksesi nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotisivujen osoite sekä lyhyt kuvaus yrityksestäsi. Vuokraamolistaukseen yrityksen tietojen lisääminen ei maksa mitään.