Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Splatweb uudistui

No niin, nyt on vaihdettu Splatwebin julkaisujärjestelmä WordPressiin ja päivitetty Splatboardia pyörittävä phpBB kolmosversioon. phpBB:n olisi mielellään halunnut korvata paremmalla keskustelualuejärjestelmällä, mutta integrointi WordPressiin onnistui helpoiten phpBB:llä.

Ulkoasumuutosten lisäksi suurimpana muutoksena on, että paintball-vuokraamolistaus on nyt kaikille ilmainen eli ko. toimintaa harjoittavat yritykset saavat ilmaiseksi vuokraamolistaukseen yrityksen yhteystiedot. Lisäksi RSS-syötteen osoite on muuttunut. Uusi osoite on http://feeds.feedburner.com/splatweb

Muutama ulkoasubugi tuonne vielä jäi sekä uutisista ~20% on vasta jaoteltu kategorioihin. Nämä korjataan alkuviikosta pois.

 

 

2 Comments

  1. naamis

    Onkos muokkaus poistettu omiin posteihin? Ei ainakaan heti toiminut…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑