Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: splatweb

Uutta Splatwebissä

Viime yönä Splatwebiä uudistettiin päivittämällä julkaisualustana käytetty WordPress uusimpaan versioon. Tämä tehtiin siksi, että varmistetaan viimeisimpien päivitysten saanti WordPressiin. Tietoturvapäivitykset on pidetty ajantasalla aiemmassakin versiossa. Samalla vaihdettiin Splatwebin teema nopeammin ja paremmin toimivammaksi, joka näkyy varsinkin selatessa Splatwebiä mobiililaitteilla.

WordPressin päivityksestä johtuen Splatboardissa käytössä ollut phpBB-keskustelualueen ja WordPressin käyttäjätunnusten synkronoinnissa käytettävä WP phpBB Bridge -laajennusta ei voida enää käyttää. Koska Splatboardin käyttö ja uutisten kommentointi on sen verran vähäistä, luovuttiin näiden tunnusten synkronoinnista. Valitettavasti tästä johtuen käyttäjät joutuvat kirjautumaan ja rekisteröitymään Splatwebiin ja Splatboardille erikseen, jos haluavat kirjoittaa viestejä tai kommentoida uutisia.

Splatwebin ja Splatboardin tunnuksien synkronoinnista luopuminen antoi mahdollisuuden vaihtaa Splatboardin keskustelualueen ohjelmiston FluxBB:hen, joka on huomattavasti nopeampi kuin vanha phpBB. Splatboardin suomenkieliset käännökset ovat vielä hieman vaiheessa, mutta käännökset saadaan kuntoon tämän viikon aikana.

Splatweb uudistui

No niin, nyt on vaihdettu Splatwebin julkaisujärjestelmä WordPressiin ja päivitetty Splatboardia pyörittävä phpBB kolmosversioon. phpBB:n olisi mielellään halunnut korvata paremmalla keskustelualuejärjestelmällä, mutta integrointi WordPressiin onnistui helpoiten phpBB:llä.

Ulkoasumuutosten lisäksi suurimpana muutoksena on, että paintball-vuokraamolistaus on nyt kaikille ilmainen eli ko. toimintaa harjoittavat yritykset saavat ilmaiseksi vuokraamolistaukseen yrityksen yhteystiedot. Lisäksi RSS-syötteen osoite on muuttunut. Uusi osoite on http://feeds.feedburner.com/splatweb

Muutama ulkoasubugi tuonne vielä jäi sekä uutisista ~20% on vasta jaoteltu kategorioihin. Nämä korjataan alkuviikosta pois.

 

 

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑