Splatweb on vuonna 1999 perustettu verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tuoda tietoa paintballista niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Splatwebissä on yli kaksituhatta rekisteröitynyttä käyttäjää sekä lukuisa joukko käyttäjiä, jotka seuraavat sivusta. Kuukausittain Splatwebissä käy noin viisituhatta absoluuttisesti yksilöityä kävijää (Lähde: Google Analytics) tehden yli 200 tuhatta sivunlatausta kuukaudessa. Keskimäärin kävijät lukevat 7 sivua per käynti ja viettävät aikaa Splatwebissä 6,5 minuuttia / käynti (Lähde: Google Analytics).

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme yrityksellenne mainion paikan markkinoida tuotteitanne ja palveluitanne suomalaisille lajin harrastajille. Lisäksi sivumme on sijoittunut hyvin eri hakukoneiden listoissa, joten mainostaminen sivuillamme tuo liikennettä myös teidän kotisivuillenne.

Eri mainostusmahdollisuudet

Perusmainostus mahdollisuudet ovat seuraavat:

Splatweb Kulta

  • Sisältää yhden banneripaikan banneriruletissamme sivun ylälaidassa sekä sivuston oikeassa laidassa (näytöt jaettu tasaisesti mainostajiemme kesken)
  • Paikan vuokraamo- ja yrityslistassa
  • Halutessanne oman foorumin Splatboardilla, missä voitte tiedottaa käyttäjille yrityksenne toiminnasta ja tarjouksista vapaasti
  • Linkki Splatwebin mainostajat-sivulla Kulta-mainostajien listassa
  • Linkki opastusartikkeleiden yhteydessä, jotka sopivat yrityksenne toimenkuvaan

Splatweb Kulta -paketin hinta on 400 € / vuosi (alv 0%).

Splatweb Hopea

  • Sisältää yhden banneripaikan banneriruletissamme sivun oikeassa laidassa (näytöt jaettu tasaisesti mainostajiemme kesken)
  • Paikan vuokraamo- ja yrityslistassa
  • Linkki Splatwebin mainostajat-sivulla

Splatweb Hopea -paketin hinta on 100 € / vuosi (alv. 0%).

Lisäksi voimme suunnitella tarpeisiinne sopivan mainoskampanjan, jos yllä olevista vaihtoehdoista ei löydy mieleistä. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yllapito [at] splatweb . net tai puhelimella 040 – 707 8530 / Jarkko, niin keskustellaan lisää.

Bannerivaihtoehdot

Sivun ylälaita

Normaalibanneri on 468×60 kokoinen Flash-, jpg-, png- tai gif-muotoinen kuva/animaatio, joka sijaitsee sivustomme yläosassa jokaisella sivulla lukuunottamatta Splatweb Kulta -mainostajien foorumeita.

Sivun oikealaita

Pystybanneri on 200×200 kokoinen Flash-, jpg-, png- tai gif-muotoinen kuva/animaatio, joka sijaitsee sivustomme oikeassa reunassa jokaisella sivulla lukuunottamatta Splatweb Kulta -mainostajien foorumeita.

Tarjoamme kattavat tilastot bannereiden näytöistä ja niiden klikkauksista.

Kysy hinnoistamme sähköpostilla osoitteesta yllapito [at] splatweb . net tai puhelimella 040 – 707 8530 / Jarkko