Machine Paintball on julkaissut Facebook-sivuillaan tietoa ja kuvia heidän Vapor-merkkaimestaan, joka on tulossa myyntiin vielä tämän vuoden puolella. Merkkaimen suunnittelija on Mike Spurlock, joka on suunnitellut aiempina vuosina monia muitakin merkkaimia, kuten Dangerous Powerin Fusionin sekä Bushmaster BKO -merkkaimet. Spurlock on ollut kehittämässä Torque- ja Pulse-loadereita.

Vapor on tulossa haastamaan Planetin ja DYEn high-end merkkaimia hinnan asettuessa noin 1500 dollariin. Kovin paljon rendattujen kuvien lisäksi merkkaimesta ei ole tietoa. Machine Paintball kertoo, että Vaporin toimintapaine on 150-175 psi ja se toimitetaan piippusetillä, missä neljä eri borella olevaa takaosaa. Toivottavasti merkkaimen mukana tuleva piippusetti ei tarkoita sitä, että siinä on joku muu kuin standardiksi tullut Autocockerien piippukierre.

Merkkaimen puhistamisen luvataan olevan helppoa ja esimerkiksi boltin saa ulos merkkaimesta alle 30 sekunnissa. Kuvien perusteella merkkaimeen ei tule ulkopuolisia letkuja vaan paineilma johdetaan merkkaimen runkoon tehtyjä ilmateitä pitkin regulaattorille.