Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: merkkain (Page 1 of 2)

Empire päivitti myös Axe-merkkainta

Empire päivitti Vanquish-merkkaimensa ja näköjään päivityksiä on tullut myös Axe-merkkaimeen. Axe 2.0 eroaa edeltäjästään lähinnä runkoon tehdyillä muutoksilla. Runkoa on kevennetty 10% sekä lisätty etukahvaan vakiona tuleva kumigrippi. Axe 2.0 silmät voidaan puhdistaa ulkopuolelta. Piipuksi Axe 2.0:aan on laitettu kaksiosainen Empire Driver XX -piippu.

Empire Axe 2.0 merkkainta saa ainakin aluksi neljässä eri värivaihtoehdossa (musta, musta/kupari, musta/vihreä ja harmaa/punainen). Hintaa tällä uudella merkkaimella tulee olemaan 424,25 dollaria.

Empire Vanquish 2015 -merkkain

Empire tarjoaa ensi kaudelle uutta versiota Vanquish-merkkaimestaan. Vuoden 2015-malliin on parannettu bolttia sekä ball detenttejä. Merkkaimen silmät ovat hempommin puhdistettavissa kuin aikaisemmissa malleissa. Puhdistusta ja ylläpitoa helpottaa myös entistä helpommaksi tehty boltin poistaminen. Merkkaimessa ei ole johtoja kahvan ja rungon välissä, joka ole ollenkaan huono asia.

Uusina ominaisuuksina on edellä mainittujen asioiden lisäksi mahdollisuus liittää merkkain mikro-USB-liittimellä PC-koneeseen. Tämän kautta merkkaimen firmware voidaan päivittää sekä merkkaimen asetuksia muuttaa.

Dyen vuoden 2015 malli DM-merkkaimesta

Myös Dye esittelee ylpeänä vuoden 2015 mallistoaan. Kiinnostavin tuote on varmasti vuoden 2015 versio DM-merkkaimesta. Billy Wing Bolt -kitillä toimitettava DM15:sta on onnistuttu madaltamaan puolen tuuman verran. Painoa merkkaimella on 2,2 paunaa eli alle yhden kilogramman verran.

Tippmann TCR Magfed -merkkain

Tippmann lisäsi vasta Youtube-kanavalleen yllä olevan videon uudesta TCR MagFed -merkkaimesta. Merkkaimeen sopii lippaat, joita on saatavissa 7, 12 ja 20 kuulan kapasiteetilla. Lisäksi mahdollista on käyttää tavallista paintball-loaderia. Tämä mahdollistaa merkkaimen käyttämisen tavallisissa paintball-peleissä.

Tippman TCR -merkkain toimii 12 gramman hiilidioksidikapseleilla, jotka on nopea vaihtaa uuteen tarvittaessa keskeyttämättä pelaamista. Hiilidioksidikapselien lisäksi merkkaimessa on valmiina piiloon taitettava pikaliitin remotelle, jos haluaa käyttää suurempia säiliöitä.

Merkkaimessa on kokoon työnnettävä tukki sekä säädettävä poskituki. Merkkaimeen käy tavallisimmat taktiset lisävarusteet ja Tippmannilta on tulossa omia lisävarusteita merkkaimeen tulevaisuudessa.

MacDeviltä kuudes versio Cyborgista

MacDev julkaisi ensimmäisen version Cyborg-merkkaimesta vuonna 2003 ja nyt 11 vuotta myöhemmin vuorossa on kuudes versio tästä mainiosta merkkaimesta. Cyborg 6 on poppet valve -tyylinen merkkain, missä ei ole ulkopuolisia letkuja vaan kaikki ilma kuljetetaan runkoon jyrsittyjä ilmateitä pitkin. Merkkaimen putsaaminen on helppoa, koska drivetrainin voi purkaa ilman työkaluja. Merkkaimen aivoina toimivassa boardissa on selkeä OLED-näyttö ja sen ohjelmisto on USB-kaapelilla päivitettävä, kuten muissakin MacDevin merkkaimissa.

MacDev Cyborg 6 Teaster

Lisätietoja myöhemmin tänä vuonna Paintball Extravaganzassa julkistettavasta Cyborgista löytyy MacDevin Facebook-päivityksestä.

Tippmannilta uusi versio Crossoverista

Tippmann Crossover XVRTippmannilta tulee tilattavaksi turnauspelaajille suunnatusta Crossover-merkkaimesta uusi versio nimeltään Tippmann Crossover XVR. Tällä tuoteuutukaisella on hintaa 429 dollaria ja myyntiin se tulee lokakuun 15. päivä. XVR-malliin on uusittu mm. On/Off ASA ja 15 tuuman piippu. Lisäksi huoltoa on helpotettu tekemällä mahdolliseksi valven putsaus sekä patterien vaihto ilman työkaluja.

Parhaiten Tippmann XVR:ää voi verrata muihin merkkaimiin Tippmannin sivuilla löytyvällä vertailutaulukolla.

 

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑