NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.