Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: vanquish

NXL World Cupissa esiteltäviä tuoteuutuuksia

NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.

Empire Vanquish 2015 -merkkain

Empire tarjoaa ensi kaudelle uutta versiota Vanquish-merkkaimestaan. Vuoden 2015-malliin on parannettu bolttia sekä ball detenttejä. Merkkaimen silmät ovat hempommin puhdistettavissa kuin aikaisemmissa malleissa. Puhdistusta ja ylläpitoa helpottaa myös entistä helpommaksi tehty boltin poistaminen. Merkkaimessa ei ole johtoja kahvan ja rungon välissä, joka ole ollenkaan huono asia.

Uusina ominaisuuksina on edellä mainittujen asioiden lisäksi mahdollisuus liittää merkkain mikro-USB-liittimellä PC-koneeseen. Tämän kautta merkkaimen firmware voidaan päivittää sekä merkkaimen asetuksia muuttaa.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑