Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: axe

Empire päivitti myös Axe-merkkainta

Empire päivitti Vanquish-merkkaimensa ja näköjään päivityksiä on tullut myös Axe-merkkaimeen. Axe 2.0 eroaa edeltäjästään lähinnä runkoon tehdyillä muutoksilla. Runkoa on kevennetty 10% sekä lisätty etukahvaan vakiona tuleva kumigrippi. Axe 2.0 silmät voidaan puhdistaa ulkopuolelta. Piipuksi Axe 2.0:aan on laitettu kaksiosainen Empire Driver XX -piippu.

Empire Axe 2.0 merkkainta saa ainakin aluksi neljässä eri värivaihtoehdossa (musta, musta/kupari, musta/vihreä ja harmaa/punainen). Hintaa tällä uudella merkkaimella tulee olemaan 424,25 dollaria.

NXL World Cupissa esiteltäviä tuoteuutuuksia

NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.

Uusia liipasimia Empire Axeen

Element Design Works on suunnitellut kaksi erilaista liipasinta Empire Axe -merkkaimiin. Kevyestä polyasetaalista valmistettuista liipasimissa on kuulalaakeroiti ja liipasin on saatavissa pikakiinniksellä (hinta 45 dollaria) tai ilman (hinta 35 dollaria).

Liipasimet ovat käsin kiillotettuja tosin valmistaja kertoo PbNationin keskustelualueella, ettei malttanut kiilloittaa em. kuvien liipasimia ennen kuvien ottamista :-) Liipasimia voi tilata Element Design Worksin sivuilta.

Paintball Extravaganzassa esillä tulevan vuoden uutuuksia

Anaheimissa on parhaillaan käynnissä Paintball Extravaganza, missä
erilaisten seminaarien lisäksi on esillä muutamia ensi kaudelle tulevia uutuustuotteita enemmän tai vähemmän virallisesti.
Viime vuoden kaltaista tuoteuutuuksien vyöryä ei ainakaan näin ennen viimeistä päivää ole tullut.

Planet Eclipse julkisti EGO11-merkkaimen.
Ihan älyttömiä uudistuksia uutukaisessa ei ole. Suurimmat uudistukset ovat solenoidin säädöt, joilla voidaan säätää boltin liikkumisnopeutta.
Yksi markkinointikuva löytyy PbNationin foorumilta ja
kännykkäkameralla otetut kuvat P8ntbox.comin sivuilta.

Eclipsen EGO11:sta puolet halvempaan hintaluokkaan on tulossa Empireltä uusi Empire Axe -merkkain. Kovasti Invert Miniltä näyttävästä merkkaimesta
löytyy kuva niin ikään PbNation.comin foorumilta.

Lisää kuvia paikan päältä löytyy mm. P8ntbox.comin galleriasivuilta.

Lähde:

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑