Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kategoria: Valmistajat (Page 1 of 31)

Inception Design herätti eloon Predator Autocockerin

Predators U.K. on saanut sponsorikseen Inception Designin ja he ovat päivittäneet yhden 1990-luvun puolivälin legendaarisemman Autococker-mallin eli Predators Signature Series Autocockerin henkiin päivitettynä. Päivitetty versio tulee myyntiin niin semiauto- kuin pumppuversiona. Mukaan tulee seitsemän osainen piippusarja 14 tai 16 tuuman pituisena.

Alkuperäisestä Predators Autocockerista saa vaikka BacciPaintball.com-sivustolta.

Dynasty vaihtamassa Bob Longin merkkaimiin

PaintballRuinedMyLife.com on uutisoinut huomioistaan, että Dynasty on testaillut viime aikoina Bob Longin merkkaimia ja kovasti näyttäisi, että Dynasty olisi vaihtamassa Planet Eclipsen merkkaimet Bob Longin kuularuiskuihin. Tämä ei tietysti mahdoton yllätys ollut, koska yksi Dynastyn perustajia oleva Eric Crandall osti Bob Longin yrityksen viime syksynä.

Huhua vain vaihvistaa Dynastyssä pelaavan Ryan Greenspanin Facebookissa jakama kuva, jossa hän poseeraan Bob Longin merkkaimen kanssa.

Valkenilta uusi loaderi ja merkkain

Valken on nyt vuorostaan esitellyt uuden loaderin nimeltään Valken Switch Loader eli VSL. Loaderin erikoisuus on se, että se toimii niin .68 kuin .50 kaliiberin kuulilla. VSL toimii kolmella AA patterilla ja siihen mahtuu 200 kuulaa. Loaderin voi purkaa ilman työkaluja. Hintaa boksilla on 129,99 dollaria . Lisää kuvia loaderista löytyy PbNationin keskustelualueelta.

Uuden loaderin lisäksi Valken on tuonut markkinoille uuden merkkaimen nimeltään Code. Yllä olevalla videolla kerrotaan merkkaimesta jonkin verran. Hintaa merkkaimella on 249,95 dollaria.

Empire päivitti myös Axe-merkkainta

Empire päivitti Vanquish-merkkaimensa ja näköjään päivityksiä on tullut myös Axe-merkkaimeen. Axe 2.0 eroaa edeltäjästään lähinnä runkoon tehdyillä muutoksilla. Runkoa on kevennetty 10% sekä lisätty etukahvaan vakiona tuleva kumigrippi. Axe 2.0 silmät voidaan puhdistaa ulkopuolelta. Piipuksi Axe 2.0:aan on laitettu kaksiosainen Empire Driver XX -piippu.

Empire Axe 2.0 merkkainta saa ainakin aluksi neljässä eri värivaihtoehdossa (musta, musta/kupari, musta/vihreä ja harmaa/punainen). Hintaa tällä uudella merkkaimella tulee olemaan 424,25 dollaria.

Planet Eclipsen tuoteuutuuksia

Planet Eclipse on esitellyt uutta Programm-pelivaatemallistoaan. Program-malliston vaatteet tulee olemaan kevyitä ja joustavia kestävyydestä tinkimättä. Vaatteissa ei ole erillisiä pehmusteita vaan pelaajat saavat valita vapaasti mihin kohtiin haluaa lisää suojakerroksia.

Planet Eclipse Elite Pants 2016

Samaa tekniikkaa on käytetty Elite-sarjan vaatteissa, jotka tuovat samat ominaisuudet turnauskentiltä skenaariopeleihin.

Planet Eclipse CSR Fade

CSR merkkaimia hamuaville on tullut uusia värivaihtoehtoja Fade-malliston myötä. Kolmesta värivaihtoehdosta jokaista on valmistettu vain 51 kappaletta. Lisää kuvia värivaihtoehdoista löytyy Planet Eclipsen Facebook-sivuilta.

Planet Eclipse GX Split Bags

Planet Eclipse on aloittanut uudelleen GX Split -laukkujen valmistamisen parin vuoden tauon jälkeen. Näitä on luvassa kauppojen hyllylle joulukuussa.

Exaltin uutuustuotteet

Eilisessä uutisessa mainittiinkin Exaltin merkkainlaukku, mutta onhan Exaltilta tullut muutakin uutta.

Exalt Barrel Maid Components 2016

Exaltin piippuputsariin on nyt saatavissa varaosia rikkoontuneiden tai muuten vain kuluneiden tilalle. Kuminen nivel maksaa 3,95 dollaria ja muut komponentit 5,95 dollaria. Värivaihtoehtoja on kaksi, joten tässäkin on nyt mahdollisuus pieneen tuunaamiseen.

Exalt lanseerasi tästä putsarista XL-version, jonka pituus riittää jopa 24″ pituisille piipuille.

Exaltin tuotteista uutta väriä ovat saaneet myös Bayonet-piippusukat ja Tank Gripit ja Coverit.

Hintoihin pääsee käsiksi vaikka Exaltin verkkokaupassa.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑