Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: empire (Page 1 of 2)

Empire päivitti myös Axe-merkkainta

Empire päivitti Vanquish-merkkaimensa ja näköjään päivityksiä on tullut myös Axe-merkkaimeen. Axe 2.0 eroaa edeltäjästään lähinnä runkoon tehdyillä muutoksilla. Runkoa on kevennetty 10% sekä lisätty etukahvaan vakiona tuleva kumigrippi. Axe 2.0 silmät voidaan puhdistaa ulkopuolelta. Piipuksi Axe 2.0:aan on laitettu kaksiosainen Empire Driver XX -piippu.

Empire Axe 2.0 merkkainta saa ainakin aluksi neljässä eri värivaihtoehdossa (musta, musta/kupari, musta/vihreä ja harmaa/punainen). Hintaa tällä uudella merkkaimella tulee olemaan 424,25 dollaria.

NXL World Cupissa esiteltäviä tuoteuutuuksia

NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.

Empireltä näyttöruudulla varustettu maski

Intelin ostama Recon Instruments on aiemmin lyöttäytynyt yhteen Oakleyn kanssa ja suunnitellut näytöllä varustettuja laskettelulaseja. Yllättäen he ovat päätyneet samanlaiseen yhteistyöhän Empire Paintballin kanssa ja kehittäneet Empire EVS paintball-maskin, jossa on sisään rakennettu näyttö. Maski on varustettu Android-käyttöjärjestellä pyörivällä raudalla, jonka tekniset speksit ovat 1GHz tuplaydinprosessori, Bluetooth 4.0, WiFi ja GPS.

Tämä tuo todella uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia niin metsä- kuin supair-kentillä pelattaviin peleihin. Merkkaimen ja loaderin toimintaa, peliaikaa, pelaajien liikkumista ym. voidaan jatkossa tuoda suoraan pelaajan silmille ilman että pelaajan tarvitsee siirtää katsetta vastustajista muualle. Engadget on arvioinut tulevan maskin hinnaksi noin 500 dollaria.

Myös Wearablessa on juttua Empiren EVS -maskista.

Empire Vanquish 2015 -merkkain

Empire tarjoaa ensi kaudelle uutta versiota Vanquish-merkkaimestaan. Vuoden 2015-malliin on parannettu bolttia sekä ball detenttejä. Merkkaimen silmät ovat hempommin puhdistettavissa kuin aikaisemmissa malleissa. Puhdistusta ja ylläpitoa helpottaa myös entistä helpommaksi tehty boltin poistaminen. Merkkaimessa ei ole johtoja kahvan ja rungon välissä, joka ole ollenkaan huono asia.

Uusina ominaisuuksina on edellä mainittujen asioiden lisäksi mahdollisuus liittää merkkain mikro-USB-liittimellä PC-koneeseen. Tämän kautta merkkaimen firmware voidaan päivittää sekä merkkaimen asetuksia muuttaa.

Empire Super Freak -piippusetti

Empire Paintballilta saa nyt kunnon piippusetin. Super Freak -piippusetti perustuu perinteiseen Freak-piippuun, johon voi vaihtaa eri kokoisia inserttejä. Setissä tulee viisi eri kokoista inserttiä; .675, .680, .685, .690 ja .695 borella.

Super Freak -piippusetissä tulee lisäksi kolme eri tippiä. 14 tuumaisen normaalin tipin lisäksi setissä on 14 tuuman pituinen hiilikuitutippi sekä 17 tuuman pituinen Apex-tippi. Piippusetin saa Autocockerin ja BT-4/A-5 -kierteillä. Hintaa setillä karvan alle 200 dollaria.

JT FX -mallistosta kakkosversio

Empire Paintball on tehnyt JT:n FX-mallistosta 2.0 version. JT FX 2.0 -mallistoon kuuluu tällä hetkellä pelipaita, pelihousut sekä pelihanskat. Näiden lisäksi on saatavilla 4+7 bulkkivyö.

JT FX 2.0 pelipaitoja on saatavilla harmaana sekä neon sinisenä ja vihreänä. Muita ei näytä tällä hetkellä olevan kuin mustana.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑