Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: hk army (Page 1 of 3)

NXL World Cupissa esiteltäviä tuoteuutuuksia

NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.

HK Army Zero-G -bulkkivyö

Vuosi sitten HK Armyltä tuli Eject-bulkkivyöt. Bulkkivöiden kehittely ei ole jäänyt tähän vaan nyt World Cupin alla HK Army on julkaissut Zero-G-vyön, joka on sträpitön bulkkivyö. Vyötä saa 3+2+4, 4+3+4 ja 5+4+4 -mallisena. Mukavana uutena ominaisuutena Zero-G-vyössä on mahdollisuus säätää kuinka tiukasti bulkit ovat selässä kiinni. Lisäksi vyön istuvuuteen on kiinnitetty huomiota uudella tavalla.

Alla on video, missä vyön ominaisuuksia esitellään tarkemmin.

HK Army Pro Series 2014 hanskat

HK Army latasi Youtubeen videon heidän Pro Series -hanskoista. Jo World Cupin mainoskatkoilta tutulla videolla esitellään kauden 2014 hanskojen parhaat ominaisuudet eli mahdollisimman pitävän tuntuman kahvaan mahdollistavat kämmenpuolen materiaalit sekä pehmustetut rystypuolen materiaalit. Sormista etu- ja keskisormet ovat leikattu valmiiksi pois eli saksia uusille hanskoille ei heti ensimmäisenä tarvitse näyttää.

HK Army Pro Series -hanskoja saa HK Armyn verkkokaupasta 34.95 dollarin hintaan neljässä eri värissä.

HK Armyn Epic Speed Feed

HK Army ottaa osaa speedfeed-markkinoiden valtaamiseen omalla Epic Speedfeedillä. Tämä speedfeed on siinä mielessä erilainen kuin muut, että siinä on irroitettava kansi sadekelejä varten ja se on saatavilla lähes kaikille tällä hetkellä markkinoilla oleville loadereille. Yllä oleva video kertoo tarkemmin mistä on kyse.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑