Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: exalt (Page 1 of 2)

Exaltin uutuustuotteet

Eilisessä uutisessa mainittiinkin Exaltin merkkainlaukku, mutta onhan Exaltilta tullut muutakin uutta.

Exalt Barrel Maid Components 2016

Exaltin piippuputsariin on nyt saatavissa varaosia rikkoontuneiden tai muuten vain kuluneiden tilalle. Kuminen nivel maksaa 3,95 dollaria ja muut komponentit 5,95 dollaria. Värivaihtoehtoja on kaksi, joten tässäkin on nyt mahdollisuus pieneen tuunaamiseen.

Exalt lanseerasi tästä putsarista XL-version, jonka pituus riittää jopa 24″ pituisille piipuille.

Exaltin tuotteista uutta väriä ovat saaneet myös Bayonet-piippusukat ja Tank Gripit ja Coverit.

Hintoihin pääsee käsiksi vaikka Exaltin verkkokaupassa.

NXL World Cupissa esiteltäviä tuoteuutuuksia

NXL-kauden päätös alkaa näillä näppäimillä Floridan Kissimmeessä. Suomesta paikalle on suunnistanut Helsinki Cyclone sekä Old Hobos. Näiden kotimaisten joukkueiden lisäksi tietysti jännätään, mitä kaikkia hienoja uutuuksia paintball-varusteiden valmistajat esittelevät karkeloiden aikana. Tässä tällä hetkellä julki tulleita varusteita:

Empire Vanquish GT

Empire Vanquish GT 2016

Empire on päivittänyt Vanquish-merkkainta. Parannus aiempaan versioon on Vanquish V16 -boltti, jota kokeilemaan päässeet ovat kuulema vuolaasti kehuneet. Boltin luvataan olevan huomattavasti luotettavampi kuin aikaisemmat versiot.

GI Sportz LVL-loaderi

GI esittelee uutta LVL-loaderiaan World Cupissa. Loaderiahan on ollut saatavissa jo jonkin aikaa myös täältä Suomesta Sissoksen hyllyiltä. Yllä testivideo tästä 200 kuulaa vetävästä boksista.

GI Sportz 2.0 Navigate Series -laukut

GI Sportz 2.0 Navigate Series Gearbags

GI Sportzilta on tulossa myös pelilaukkumallisto. Laukuissa tuntuu olevan tilaa isommille ja pienemmille tavaroille ja niiden luvataan olevan vettä kestävät. Näyttää hyvältä.

Exalt-merkkainlaukku

Exalt Marker Bag

Exaltilla on myös tarjota varusteiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen uutuustuotteita ainakin tämän merkkainlaukun verran. Perus-Exalt-väreissä oleva laukku varmasti suojaa merkkainta tarpeeksi.

HK Army TFX -loaderin uudet värit

HK Army Axe Grip + TFX-loaderi

HK Army on cuppiin lanseerannut uusia värivaihtoehtoja, joissa heidän TFX-loaderiaan tullaan saamaan. Tämän lisäksi HK Armyltä on tullut kumigrippi Axen etukahvaan. Valitettavasti tämä käy vain normaali Axeen.

Exaltilta maskien kuljettamiseen tuotteita

Exaltilta on tullut monia aivan uusia ideoita, millä helpottaa paintball-harrastajien elämää. Nyt Exalt on huomannut, että maskien ja linssien kuljettaminen voisi olla paljon vaivattomampaa. Tätä helpottamaan Exaltilta on tullut Carbon Case -sarja, mistä löytyy helpotusta maskin sekä linssien kuljettamiseen.

Maskien kuljettamiseen kehitetty Goggle Case suojaa maskia taittumasta pelilaukussa. Sisusta on vuorattu mikrokuitukankaalla, joka on hellä maskin linssille.

Exaltin Lens Case on suunniteltu irtolinssien kuljettamiseen. Linssejä tähän mahtuu vähintään kolme kappaletta ja lisäksi Lens Casessa on pieni lokero pienien tavaroiden kuten avaimien tai työkalujen kuljettamiseen. Sisusta tässäkin on mikrokuitukankaasta tehty, joten linssit eivät naarmuunnu tätäkään käyttäessä.

Exalt Trasher 3 -pelihousut

Exalt Trasher 3 -pelihousut

Exalt on kehitellyt Trasher-pelihousuistaan kolmannen version. Uutta versiota saa kolmessa eri värivaihtoehdossa ja koko vaihtoehtoja löytyy 5 aina S-XXL-kokoihin. Trasher-housuista löytyy takataskujen lisäksi vetoketjuilla suljettavat reisitaskut. Suljettavat taskut ovat aina tervetulleita pelihousuihin. Housuissa on nailonilla vahvistetut polvien kohdat sekä pehmustettut lonkat sekä nivuset.

Hintaa Exaltin Trasher 3 -housuilla jenkeissä on maltilliset 99 dollaria.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑