Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Exaltilta maskien kuljettamiseen tuotteita

Exaltilta on tullut monia aivan uusia ideoita, millä helpottaa paintball-harrastajien elämää. Nyt Exalt on huomannut, että maskien ja linssien kuljettaminen voisi olla paljon vaivattomampaa. Tätä helpottamaan Exaltilta on tullut Carbon Case -sarja, mistä löytyy helpotusta maskin sekä linssien kuljettamiseen.

Maskien kuljettamiseen kehitetty Goggle Case suojaa maskia taittumasta pelilaukussa. Sisusta on vuorattu mikrokuitukankaalla, joka on hellä maskin linssille.

Exaltin Lens Case on suunniteltu irtolinssien kuljettamiseen. Linssejä tähän mahtuu vähintään kolme kappaletta ja lisäksi Lens Casessa on pieni lokero pienien tavaroiden kuten avaimien tai työkalujen kuljettamiseen. Sisusta tässäkin on mikrokuitukankaasta tehty, joten linssit eivät naarmuunnu tätäkään käyttäessä.

1 Comment

  1. jesper

    Ainakin Empirellä ja muistaakseni myös REDZillä on tuollaisia ollut valikoimissa joskus 2000-luvulla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑