Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: maski (Page 1 of 3)

Push Unite -maski myös esillä World Cupissa

Legendaarisista paintball-videoista Push ja Sunday Drivers tuttu porukka (Bryon Benini, Mark Knop…) on herätellyt henkiin Push-tuotemerkkiä ja ensimmäinen tuote on Push Unite -maski, jonka he ovat luvanneet esitellä World Cupissa. Tietoa tästä maskista ei juuri enempää ole.

PaintballRuinedMyLife.com sivusto esitteli Pushin tulevia tuotteita jo jokin aika sitten. Pieniä mukavia ominaisuuksia heidän tuotteissaan. Hyvänä esimerkkinä merkkainlaukku, missä magneettisia kohtia pitämään ruuveja paikallaan, kun merkkain on purettu huollettavaksi.

Empireltä näyttöruudulla varustettu maski

Intelin ostama Recon Instruments on aiemmin lyöttäytynyt yhteen Oakleyn kanssa ja suunnitellut näytöllä varustettuja laskettelulaseja. Yllättäen he ovat päätyneet samanlaiseen yhteistyöhän Empire Paintballin kanssa ja kehittäneet Empire EVS paintball-maskin, jossa on sisään rakennettu näyttö. Maski on varustettu Android-käyttöjärjestellä pyörivällä raudalla, jonka tekniset speksit ovat 1GHz tuplaydinprosessori, Bluetooth 4.0, WiFi ja GPS.

Tämä tuo todella uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia niin metsä- kuin supair-kentillä pelattaviin peleihin. Merkkaimen ja loaderin toimintaa, peliaikaa, pelaajien liikkumista ym. voidaan jatkossa tuoda suoraan pelaajan silmille ilman että pelaajan tarvitsee siirtää katsetta vastustajista muualle. Engadget on arvioinut tulevan maskin hinnaksi noin 500 dollaria.

Myös Wearablessa on juttua Empiren EVS -maskista.

Pinokio laajentamassa maskeihin

Hmmm, but I thought Pinokio made loaders – not masks? #Paintball #Pinokio #Pinokiohoppers

Kuva, jonka Pinokio Hoppers (@pinokiohoppers) julkaisi

Pitkään paintball-loadereita tehnyt Pinokio Hoppers on Instagram-päivityksessään vihjannut laajentavansa tuotevalikoimaa maskien puolelle. Kuvan perusteella maskin näkökenttä tulee olemaan laaja eikä hengittäminenkään tuota vaikeuksia. Mitä mieltä olet uudesta maskista?

Exaltilta maskien kuljettamiseen tuotteita

Exaltilta on tullut monia aivan uusia ideoita, millä helpottaa paintball-harrastajien elämää. Nyt Exalt on huomannut, että maskien ja linssien kuljettaminen voisi olla paljon vaivattomampaa. Tätä helpottamaan Exaltilta on tullut Carbon Case -sarja, mistä löytyy helpotusta maskin sekä linssien kuljettamiseen.

Maskien kuljettamiseen kehitetty Goggle Case suojaa maskia taittumasta pelilaukussa. Sisusta on vuorattu mikrokuitukankaalla, joka on hellä maskin linssille.

Exaltin Lens Case on suunniteltu irtolinssien kuljettamiseen. Linssejä tähän mahtuu vähintään kolme kappaletta ja lisäksi Lens Casessa on pieni lokero pienien tavaroiden kuten avaimien tai työkalujen kuljettamiseen. Sisusta tässäkin on mikrokuitukankaasta tehty, joten linssit eivät naarmuunnu tätäkään käyttäessä.

Dyen 2014 pelivarusteet esittelyssä

Dye on pistänyt Youtubeen videot vuoden 2014 mallistosta i4 maskeista sekä Ultralite-pelipaidoista ja -housuista. Pelipaidoissa ja housuissa on kuvioiltaan menty pelkistetympään suuntaan. Tarkemmin malliston eri värivaihtoihin ja hintoihin pääsee tutustumaan Dyen sivuilta. Pelipaitoja löytyy sadan dollarin hintaan ja pelihousuja noin 180 dollarin hintaan.

Alla vielä esittelyvideo i4-maskista.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑