Aseet ja ilma-aseet kielletyiksi lähetyksiksi Itellassa

Itella (Posti) uusii lähetystensopimusehtojaan. Uudet ehdot tulevat voimaan 1.1.2012.

Uusissa ehdoissa kokonaan kiellettyjä tuotteita lähettää ovat:
Aseet, ilma-aseet, ase- ja räjähdysainejäljennökset (kielto kattaa aseet, lukot, lippaat, patruunat, vaimentimet ja näitä vastaavat osat sekä kaasupistoolit ja kaasupanosten laukaisemiseen tarkoitetut laitteet, ei kuitenkaan optiikkaa, puhdistusvälinesarjoja ja tyhjiä koteloita).
Paintball Sissos on mukana kehittämässä ja edistämässä Suomen paintballia. Jesper Toivolan (Paintball Sissos Oy) Itellan kanssa käymien neuvottelujen ansiosta Itella on uudistanut sopimusehtojaan, eikä lähetyskielto tule koskemaan värikuulapelivarusteita, värikuula-aseita tai värikuulia.

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy
jesper . toivola [at] sissos . com
010-3877884