Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kategoria: Lehdistötiedotteet (Page 1 of 2)

SPBL tiedote Kirkkonummen kierrosta koskien

SPBLn Kirkkonummen kierroksen 27.-28.5. Kirkkonummen kierroksen lay-out on Millennium Series Bitburgin layout:

Pelilistat ja aikataulu:

Lauantainan kapteenien kokous klo 08.15, pelit alkavat 08.30.
Tuomareiden kokouskentällä 07.45 alkaen.
Lauantain iltapäivän sarjan kentänlukutauko + kapteenien kokous aikaisintaan klo 12.30 alkaen.
Sunnuntain kapteenien kokous klo 09.30, pelit alkavat 09.45.

Otteluohjelma Lauantai 27.5 Kirkkonummi SPBL 2017

  • Lohko A: Cyclone, Trivoga, Urho, FF
  • Lohko B: PPW, DT, Takeover, PH-Paintball
SM A Cyclone FF
SM B DT Takeover
SM A Trivoga Urho
SM B PPW PH-Paintball
SM A Cyclone Urho
SM B PPW DT
SM A FF Trivoga
SM B PH-Paintball Takeover
SM A Cyclone Trivoga
SM B DT PH-Paintball
SM A Urho FF
SM B Takeover PPW
Kentänlukutauko & 2-Div Kapteenien kokous
SM Lohko A1 Lohko B2
SM Lohko A2 Lohko B1
2DIV URHO PURPLE PH GENERATIONS
2DIV BOS PAINTBALL HORNA
SM Pronssi
SM Finaali
2DIV POLAR PAINTBALL URHO PURPLE
2DIV HORNA PH GENERATIONS
2DIV BOS PAINTBALL POLAR PAINTBALL
2DIV HORNA URHO PURPLE
2DIV BOS PAINTBALL PH GENERATIONS
2DIV POLAR PAINTBALL HORNA
2DIV BOS PAINTBALL URHO PURPLE
2DIV PH GENERATIONS POLAR PAINTBALL
2DIV 2-DIV 3 2-DIV 4
2DIV 2-DIV 1 2-DIV 2

Otteluohjelma Sunnuntai 28.5 Kirkkonummi SPBL 2017

1DIV BOS-CLASSIC TRIVOGA SILVER

1DIV CC RÄYHÄ

1DIV CYCLONE VDO JÄMSÄN PAINTBALL

1DIV BOS-CLASSIC RÄYHÄ

1DIV TRIVOGA SILVER JÄMSÄN PAINTBALL

1DIV CC CYCLONE VDO

1DIV BOS-CLASSIC JÄMSÄN PAINTBALL

1DIV RÄYHÄ CYCLONE VDO

1DIV TRIVOGA SILVER CC

1DIV BOS-CLASSIC CYCLONE VDO

1DIV JÄMSÄN PAINTBALL CC

1DIV RÄYHÄ TRIVOGA SILVER

1DIV BOS-CLASSIC CC

1DIV CYCLONE VDO TRIVOGA SILVER

1DIV JÄMSÄN PAINTBALL RÄYHÄ

Tiedote koskien SPBL:n Porin kierroksen ilmahuoltoa

Porin kierroksen ilmahuollon toimimattomuuden syitä on selvitelty ja asiaa selvitellään osaltaan vielä eteenpäin. Ilmahuollon SPBL:n turnauspaikalle toimitti siis Avoin yhtiö Next-Nature Extreme. Ilmahuollon toimittamista varten Next oli hankkinut 320L/min tuottavan saman korkeapainekompressorin, jolla liiton ilmahuolto on hoidettu useamman viimevuoden ajan. Kompressori oli käytetty laitteen virallisen maahantuojan tarjoamassa huollossa tarkistettavana ennen laitteen luovuttamista ilmahuollon toimittajalle.

Kompressori ei toiminut kisaviikonlopunaikana kuitenkaan normaalisti, sillä kompressori ei lähtenyt nostamaan painetta yli 3000psi:n kuin sattumanvaraisissa tilanteissa, eikä kompuran toiminta noudattanut järjellistä logiikkaa viikonlopun aikana. Laite tuli siis suoraan laitteen maahantuojan huollosta pelipaikalle (huoltotarra kyljessä), jolloin vastaavanlaisen laitteen voisi olettaa toimivan 100% ok. Näin ei ole kuitenkaan ollut, ja alustavien tukimusten jälkeen huollossa epäillään tapahtuneen inhimillinen virhe, jonka takia laite ei ole toiminut kuten olisi pitänyt. Edelleen laitteen edellisen omistajan läsnäolosta ja osaamisesta huolimatta laitetta ei saatu toimimaan kuten sen olisi pitänyt toimia.

Tämän lisäksi ilmahuoltoa varten hankittiin uudet Mantan täyttöasemat laitteen maahantuojalta. Laitteet tulivat paikalle valmistajan pakkauksissa. Tästä huolimatta toinen täyttöasemista oli lähtenyt tehtaalta mukanaan virheellinen osa (toisen täyttöletkun kiinnitysosa), jota ei yksinkertaisesti väärästä muodosta johtuen voinut kytkeä täyttöasemaan paineet pitävästi kiinni. Tämän asian kävi paikalla toteamassa laitteen maahantuoja, eikä laitetta saatu enää viikonlopunaikana huollettua täysin toimivaksi.

(Tätä kaikkea helpottamaan vielä muuntajan palaminen perjantai-iltana vajaan km päässä kentästä, mikä aiheutti oman huolensa sähkönsaannin riittävyydessä pelipaikalla).

Olemme luonnollisesti ilmahuollon toimittajina pahoillamme tapahtuneesta, näille asioille tehtiin kaikki voitava resurssien sallimissa rajoissa. Paikalle hälytettiin mm. maahantuojan huoltajaa siinä onnistumatta. Sanomattakin on selvää, että asiat selvitetään yhdessä laitteiden huollosta vastanneen yrityksen ja laitteiden toimittajien kanssa, ja ensisijaiset korvaukset haetaan vastuussa olleelta huoltoyhtiöltä. Sunnuntain aikauluongelmat eivät jääneet kuitenkaan kiinni ilmahuollon toimimattomuudesta, saatiinpa järjestelmästä sunnuntaina paikoin pihalle se 4000psi:tä.

Haluamme välittää kiitokset sekä omasta että liiton puolesta ainakin Jouni Tervoselle, Jesper ja Tuure Toivolalle, Tuure Vehkamäelle sekä Starkille Cycloneen sekä kaikille muille mukana olleille siitä, että lauantain ilmahuolto saatiin toimimaan edelläainituista ongelmista huolimatta jollain tapaa (kiitokset myös kaikille joukkueille kärsivällisyydestä). Suuri kiitos myös Satakuulalle Raumalle siitä, että saimme paikalle toisen toimivan kompressorin varakompressorimme lisäksi. Ilman Raumaa olisi pelit jääneet pelaamatta koko viikonlopulta.

Ilmahuoltoon liittyen tiedotamme tarvittaessa asiasta henkilökohtaisesti lisää viimeistään Kirkkonummen kierroksella, jos jolla kulla on asiasta vielä jotain mielenpäällä.

Avoin yhtiö Next-Nature Extremen puolesta

Paulus Parkatti & Jari Tuukkanen

Paintball-lajiesittelyjä Lasipalatsin aukiolla Helsingissä

Paintball Sissos Oy järjestää / on järjestänyt 22.7.-28.7. paintballin esittelytilaisuuden Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up -tilassa. Nyt on hyvä mahdollisuus pyytää tuttuja käymään tutustumassa lajiin, jos vain suinkin mahdollista. Alla Paintball Sissoken tiedote asiasta:

Tiedote 19.7.2013

JULKAISUVAPAA HETI

Lasipalatsin aukiolla ammutaan värikuula-aseilla

Paintball lajikokeilu lasipalatsin aukiolla 22.7.-28.7.2013

Paintball Sissos Oy järjestää Lasipalatsin aukiolla ja aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up –tilassa värikuulapeliharrastuksen esittelyä ja lajikokeilua 22.7.-28.7.2013. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla värikuula-aseella ampumista sekä tutustua lajiin ja lajin harrastajiin.

TOVI-tila ja ammuntapiste ovat avoinna yleisölle 22.7.-28.7.2013 välisenä aikana jokaisena päivänä kello 13.00-19.00. Tapahtuma on ilmainen. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan lajiin.

TOVI pop up -tila

Lasipalatsi, sisäpiha

Mannerheiminitie 22-24

00100 Helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper.toivola@sissos.com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

Sissos-yhtiöt

on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli

on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

Sissokselle Saferin edustus

Sissos täydentää paineilmasäiliöiden valikoimaansa Saferin tankeilla. Sissos ja Safer ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen ja Sissos toimii markkina-alueellaan Saferin tankkien maahantuojana ja jakelijana.

Saferin tankit ovat teknisesti alan ehdotonta huippua. Vaikka tankit ovat ns. ultrakevyitä, ne ovat silti EU-standardin mukaisesti hyväksytty uudelleen leimattaviksi, toisin kuin kilpailijan kevyet tankit, jotka ovat 5 vuoden jälkeen käyttökelvottomia. 1,2L, 1,5L, ja 2,0L tankkien käyttöikä on 15 vuotta ja 3,0L ja 6,8L tankkien käyttöikä on 20 vuotta. Tankit ovat muihin paineilmasäiliöihin verrattuna hyvin kevyitä, joten ”ultrakevyt” ei ole pelkkää sanahelinää. 1,2L tankki painaa alle 700 grammaa ja 6,8L ns. sukellustankkikin reilusti alle 3 kiloa.

Cyclone siirtyi Sissoksen talliin

Paintball Sissos tiedottaa lehdistötiedotteellaan solmineensa yhteistyösopimuksen Helsinki Cyclonen kanssa. Alla lehdistötiedote:

18.02.2013

Paintball Sissos ja Helsinki Cyclone yhteistyöhön

Suomen suurin paintball-yritys Sissos toivottaa Helsinki Cyclonen lämpimästi tervetulleeksi riveihinsä. Solmittu sopimus mahdollistaa joukkueen ympärivuotisen harjoittelun ja tarjoaa voittamiseen tarvittavat välineet ja kuulat ylivoimaisesti kattavimmasta valikoimasta.

Cyclone on turkulaisen Dream Teamin ja vantaalaisen Urhon lisäksi kolmas Sissoksen joukkue jolta löytyy useampia lajin suomenmestaruuksia, sekä ainoa kotimainen joukkue joka on kilpaillut Millenium-turnaussarjassa korkeimmilla SPL- ja CPL- sarjatasoilla.

Jesper Toivola
Paintball Sissos Oy

Kauden liiga- ja divarikierrospaikkakunnat selvillä

Suomen Paintball-liitto on julkaissut kauden 2012 liiga- ja divisioonakierroksien paikkakunnat. Myös alustaviin päivämääriin tuli muutos toisen kierroksen osalta. Alla SPBL:n tiedotteessa tarkemmat tiedot:

SPBL:n tiedote koskien 2012 kierroksia!

SPBL:n hallitus on saanut päätettyä kierrospaikkakunnat. Muutoksia tulee aikaisempiin vuosiin verrattuna huomattavasti, myös yksi kierrospäivämäärä muuttuu alkuperäisestä suunnitelmasta.

Tulevat kierrospaikkakunnat ja päivämäärät ovat:

9-10.6. Piikkiö
30.6.-1.7. Kirkkonummi (HUOM! Päivämäärä muuttunut!)
4-5.8. Äänekoski
1.9. Tallinna (Viro)

Ensimmäisen kierroksen päivämäärän muutos päätettiin tiukan äänestyksen jälkeen, kun virallisen hakuprosessin tuloksena saatiin ainoastaan yksi kierrosjärjestäjä tarjoamaan kierroksen pitämistä. Ensimmäisestä kierroksesta äänestettiin kahden eri vaihtoehdon välillä, hallissa pelattavasta alkuperäisen aikataulun mukaisesta ensimmäisestä kierroksesta ja nyt valitun vaihtoehdon välillä. Hallitusäänet menivät 4-3 nyt valitun ohjelman hyväksi.

Uusina tulokkaina ovat Äänekosken ja Tallinnan (Viro) kierros. Tallinnan kierroksen osalta tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin kaikesta matkustamiseen liittyvästä ja kierrosjärjestelyistä. Tuplakenttäistä kierrosta ei ikävä kyllä Suomeen saatu ilman suuria tuomarointi ongelmia joita tällä ratkaisulla pyritään välttämään

Samalla tämän tiedotteen mukana avataan sarjamaksujen loppuosan maksu. Joukkueiden tulee maksaa sarjamaksu 20.5.2012 mennessä liiton tilille seuraavilla ohjeilla:

Maksuohje:

Tili: FI16 1140 3000 4116 89 ( Nordea)
Saaja: Suomen Paintball Liitto ry
Viesti: joukkueen nimi ja sarjataso
Summa: Liiga 1.300 €, 1.Div 850 €, 2.Div 750 €, 3.Div 500 €/joukkue

Mikäli jokin joukkue haluaa jättäytyä pois sarjasta näiden muutosten myötä tai muista syistä, tulee kaikki perumiset osallistumisesta liiton sarjoihin ilmoittaa 15.5.2012 mennessä rahastonhoitajalle. Mikäli perumisia ei määräpäivään mennessä tule, katsotaan jo ilmottautuneen joukkueen osallistuvan liiton sarjoihin eikä ennakkomaksua myöhemmin haettaessa palauteta.

Lisätietoa sarjoista saa puheenjohtajalta: Jouni Tervonen / jouni.tervonen(a)spbl.org / 040 581 2750.

Paintball Bunkkerissa Baltic Sea Cup värikuulapeliturnaus

Paintball Bunkkeri on uusi sisäpelihalli, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Halli avattiin käyttöön 5.11.2012. Hallissa järjestetään 11.3.2012 kansainvälinen Baltic Sea Cup turnaussarjan ensimmäinen osakilpailu.

Turnaus järjestettiin viime vuonna Espoossa, mutta tällöin ulkopelikentällä. Tarve turnausten järjestämiselle myös talvella pidentämään lyhyttä kesäkautta Suomessa ja Baltian alueella on ollut kova. Lähin vastaavan tasoinen halli löytyy Saksasta.

– Olemme olleet turnaussarjan yhteistyökumppanina sarjan perustamisesta asti ja nyt meillä on hallitilat turnauksen järjestämiseksi, toteaa tyytyväinen Jesper Toivola Sissoksesta.

Baltic Sea Cupin ensimmäiseen osakilpailuun osallistuu 22 joukkuetta. Joukkueita saapuu turnaukseen viidestä eri maasta: Suomesta, Virosta, Latvista, Liettuasta ja Venäjältä.

Harrastajamäärän kova kasvu ja Suomen lyhyt kesä pontimena

Paintballia pelataan yleensä metsässä tai sup´air esteillä nurmikentällä. Suomen kesä on lyhyt, joten Sissos halusi mahdollistaa suositun lajin harrastamisen ja kilpaharjoittelun myös talvella. Hallissa on lähes täysimittainen, kilpailuvaatimukset täyttävä sisäpelikenttä tekonurmella, jonka koko on 45 x 30 m. Pelikenttä on rajattu suojaverkolla, joten pelien katsominen onnistuu turvallisesti.

Kilpaa paintballia on pelattu Suomessa vuodesta 1989 lähtien. Suomen Paintball-liiton järjestämä SM-liiga on yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä lajin kilpasarjoista. Suomessa paintballia pelataan kilpaa SM-liigassa sekä 1-, 2-, ja 3-divisioonissa. Kilpajoukkueita on ympäri maata yhteensä yli 40, Pohjoismaissa satoja.

Harrastajille ja kilpapelaajille

Paintball Bunkkerissa järjestetään turnausten lisäksi pelitapahtumia niin yrityksille, kaveriporukoille kuin opiskelijaryhmillekin.

Värikuulapeli sopii 12–70-vuotiaille. 90 % asiakaskunnasta on miehiä, mutta naistenkin osuus on kasvussa. Toivola kehottaa naisia tulemaan joukolla mukaan tutustumaan lajiin, jotta naisille voitaisiin varata omat vuorot.

Aktiiviharrastajat voivat ottaa osaa viikkotreeneihin, jonne myös aloittelijat ovat tervetulleita. Kilpajoukkueilla on mahdollisuus varata viikoittainen vakituinen pelivuoro. Aktiivipelaajille on tarjolla 1kk- ja 6kk-kausikortteja.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper . toivola [at] sissos . com

Tuure Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155053, tuure . toivola [at] sissos . com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

 

Sissos-yhtiöt on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet ja muut värikuulapelivarusteet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun USA:ssa, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli lajiin suunniteltua kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑