Paintball Sissos Oy järjestää / on järjestänyt 22.7.-28.7. paintballin esittelytilaisuuden Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up -tilassa. Nyt on hyvä mahdollisuus pyytää tuttuja käymään tutustumassa lajiin, jos vain suinkin mahdollista. Alla Paintball Sissoken tiedote asiasta:

Tiedote 19.7.2013

JULKAISUVAPAA HETI

Lasipalatsin aukiolla ammutaan värikuula-aseilla

Paintball lajikokeilu lasipalatsin aukiolla 22.7.-28.7.2013

Paintball Sissos Oy järjestää Lasipalatsin aukiolla ja aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up –tilassa värikuulapeliharrastuksen esittelyä ja lajikokeilua 22.7.-28.7.2013. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla värikuula-aseella ampumista sekä tutustua lajiin ja lajin harrastajiin.

TOVI-tila ja ammuntapiste ovat avoinna yleisölle 22.7.-28.7.2013 välisenä aikana jokaisena päivänä kello 13.00-19.00. Tapahtuma on ilmainen. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan lajiin.

TOVI pop up -tila

Lasipalatsi, sisäpiha

Mannerheiminitie 22-24

00100 Helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper.toivola@sissos.com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

Sissos-yhtiöt

on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli

on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.