Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Kategoria: Yritykset (Page 1 of 5)

Planet Eclipse julkisti uuden CS1-version GEO-merkkaimesta

Planet Eclipse on myös julkaissut uuden CS1-version Geo-merkkaimesta. Uudessa CS1-versiossa virtalähteenä on kaksi AA-paristoa. Eturegun ja kahvan välinen ilmatie on sijoitettu liipasinkaareen mikä helpottaa pelaamista. Kuten Dyen M2-merkkaimessa, Geo CS1:ssä on poistettu kahvan ja merkkaimen rungon väliset johdot. Käyttömukavuutta on parannettu tekemällä silmien puhdistaminen mahdolliseksi ilman työkaluja.

Alla Ryan Greenspanin julkaisema kuva Dynasty GEO CS1 -merkkaimseta.

Paintball Team Viper ja Mad-Croc Energy yhteistyöhön

Keskisuomalainen paintball-joukkue Viper on solminut yhteistyösopimuksen Mad-Croc Energyn kanssa kaudelle 2014. Sopimuksen myötä keskisuomalaisten matelijoiden peliin antaa lisää virtaa Mad-Croc-energiajuoma. Sopimus kattaa Viperin 2. divisioona ja 3. divisioonan joukkueet.

Tulevan kauden yhteistyö tulee näkymään perinteikkään jyväskyläläislähtöisen joukkueen suomuisissa peliasuissa kuin muissakin pelivarusteissa kauden 2014 aikana unohtamatta itse energiajuomaa. Nämä erittäintyylikkäät varusteet yhdistettynä Mad-Crocin tarjoamiin tuotteisiin takaavat sen, että Viper tulee erottumaan kauden 2014 tyylikkäimpänä joukkueena SPBL:n sarjoissa. Lisäksi virallisen yhteistyön myötä on luvassa entistäkin parempia paintball-tapahtumia kaudelle 2014 yhteistyössä Mad-Croc Energyn kanssa.

Mad-Croc Energy 2014 -yhteistyö

HK Army Hardline Custom -pelipaita

HK Armyn esittelee videollaan vuoden 2014 mallia Hardline Custom -pelipaidastaan. Tästä pelipaidasta ei ainakaan pehmusteita puutu. Niitä löytyy niin rinnan kohdalta kuin perinteisimmistä olkapäiden ja kyynärpäiden kohdalta. Paidan voi tilata myös ilman pehmusteita.

Suurin uudistus lienee se, että paitojen hihoissa on valmiina sormettomat hanskat. Hintaa kustomoidun paidan suunnittelulla on 200 dollaria. Lisähintaa tulee muutoksista ja esimerkiksi nimien painattamisesta. Itse paitojen hinta vaihtelee 90-110 dollarin paikkeilla.

Paintball-lajiesittelyjä Lasipalatsin aukiolla Helsingissä

Paintball Sissos Oy järjestää / on järjestänyt 22.7.-28.7. paintballin esittelytilaisuuden Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up -tilassa. Nyt on hyvä mahdollisuus pyytää tuttuja käymään tutustumassa lajiin, jos vain suinkin mahdollista. Alla Paintball Sissoken tiedote asiasta:

Tiedote 19.7.2013

JULKAISUVAPAA HETI

Lasipalatsin aukiolla ammutaan värikuula-aseilla

Paintball lajikokeilu lasipalatsin aukiolla 22.7.-28.7.2013

Paintball Sissos Oy järjestää Lasipalatsin aukiolla ja aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up –tilassa värikuulapeliharrastuksen esittelyä ja lajikokeilua 22.7.-28.7.2013. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla värikuula-aseella ampumista sekä tutustua lajiin ja lajin harrastajiin.

TOVI-tila ja ammuntapiste ovat avoinna yleisölle 22.7.-28.7.2013 välisenä aikana jokaisena päivänä kello 13.00-19.00. Tapahtuma on ilmainen. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan lajiin.

TOVI pop up -tila

Lasipalatsi, sisäpiha

Mannerheiminitie 22-24

00100 Helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper.toivola@sissos.com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

Sissos-yhtiöt

on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli

on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑