Keskisuomalainen paintball-joukkue Viper on solminut yhteistyösopimuksen Mad-Croc Energyn kanssa kaudelle 2014. Sopimuksen myötä keskisuomalaisten matelijoiden peliin antaa lisää virtaa Mad-Croc-energiajuoma. Sopimus kattaa Viperin 2. divisioona ja 3. divisioonan joukkueet.

Tulevan kauden yhteistyö tulee näkymään perinteikkään jyväskyläläislähtöisen joukkueen suomuisissa peliasuissa kuin muissakin pelivarusteissa kauden 2014 aikana unohtamatta itse energiajuomaa. Nämä erittäintyylikkäät varusteet yhdistettynä Mad-Crocin tarjoamiin tuotteisiin takaavat sen, että Viper tulee erottumaan kauden 2014 tyylikkäimpänä joukkueena SPBL:n sarjoissa. Lisäksi virallisen yhteistyön myötä on luvassa entistäkin parempia paintball-tapahtumia kaudelle 2014 yhteistyössä Mad-Croc Energyn kanssa.

Mad-Croc Energy 2014 -yhteistyö