Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: viper

Painball Team Viperin ja Mad-Croc Energyn yhteystyö jatkuu

Jyväskyläläinen paintball-joukkue Viper tiedottaa seuraavaa.

Keskisuomalainen paintball-joukkue Viper jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötään Mad-Croc Energyn kanssa kaudella 2015. Tuttuun tapaan keskisuomalaisten matelijoiden peli saa lisävirtaa Mad-Crocin energiajuomista sekä sponsorivarusteissa. Sopimus kattaa tänäkin vuonna Viperin 2. divisioonan sekä 3. divisioonan joukkueet.

Yhteystyö perinteikkään jyväskyläläisseuran ja Mad-Croc Energyn välillä näkyy kaudella 2015 niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin peli- ja vapaa-ajan vaatetuksessa unohtamatta muita pelivarusteita sekä itse energiajuomaa. Tyylikkäät vaarusteet ja Mad-Crocin tarjoamat tuotteet varmistavat jälleen sen, että Viperilla tulee olemaan kauden 2015 tyylikkäimmät varusteet ja paras meininki kentällä (ja sen ulkopuolella energiajuoman turvin) SPBL:n sarjoissa kaudella 2015! Luvassa on myös tuttuun tapaan paintball-tapahtumia kauden 2015 aikana yhteistyössä Mad-Croc Energyn kanssa!

Viper - Mad-Croc -yheistyö 2015 -juliste

Paintball Team Viper ja Mad-Croc Energy yhteistyöhön

Keskisuomalainen paintball-joukkue Viper on solminut yhteistyösopimuksen Mad-Croc Energyn kanssa kaudelle 2014. Sopimuksen myötä keskisuomalaisten matelijoiden peliin antaa lisää virtaa Mad-Croc-energiajuoma. Sopimus kattaa Viperin 2. divisioona ja 3. divisioonan joukkueet.

Tulevan kauden yhteistyö tulee näkymään perinteikkään jyväskyläläislähtöisen joukkueen suomuisissa peliasuissa kuin muissakin pelivarusteissa kauden 2014 aikana unohtamatta itse energiajuomaa. Nämä erittäintyylikkäät varusteet yhdistettynä Mad-Crocin tarjoamiin tuotteisiin takaavat sen, että Viper tulee erottumaan kauden 2014 tyylikkäimpänä joukkueena SPBL:n sarjoissa. Lisäksi virallisen yhteistyön myötä on luvassa entistäkin parempia paintball-tapahtumia kaudelle 2014 yhteistyössä Mad-Croc Energyn kanssa.

Mad-Croc Energy 2014 -yhteistyö

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑