Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: sissos (Page 1 of 4)

Baltic Sea Cupin Helsingin kierroksen otteluohjelma

Ensi sunnuntaina pelataan Sissoksen Paintball-bunkkerissa Baltic Sea Cupin ensimmäinen kierros. Turnauksessa pelataan 2. ja 3. divisioonan pelit, joissa molemmissa pelaa viisi joukkuetta. Kummaltakin tasolta kaksi parasta joukkuetta pääsevät pelaamaan finaaliin turnauksen voitosta.

 • Division 2:
  • Led Region
  • Ronyx
  • Urho
  • Instinct Gemoss
  • Fieldfighter
 • Division 3:
  • Led Region Therapy
  • Gemoss Light
  • Bad Company
  • Viper
  • Fieldfighter Light

Tässä vielä lauantain otteluohjelma

Aika Pelinro Div Joukkue Joukkue
10:30:00 AM 1 D3 Led Region Therapy vs Gemoss Light
1 D3 Bad Company vs Viper
2 D3 Led Region Therapy vs Fieldfighter Light
2 D3 Viper vs Gemoss Light
3 D3 Bad Company vs Fieldfighter Light
3 D3 Led Region Therapy vs Viper
4 D3 Bad Company vs Gemoss Light
4 D3 Viper vs Fieldfighter Light
5 D3 Led Region Therapy vs Bad Company
5 D3 Gemoss Light vs Fieldfighter Light
12:30:00 PM 6 D2 Led Region vs Ronyx
6 D2 Urho vs Instinct Gemoss
7 D3 Final D3
8 D2 Led Region vs Fieldfighter
8 D2 Ronyx vs Instinct Gemoss
01:30:00 PM 9 D2 Urho vs Fieldfighter
9 D2 Led Region vs Instinct Gemoss
10 D2 Ronyx vs Urho
10 D2 Fieldfighter vs Instinct Gemoss
02:30:00 PM 11 D2 Led Region vs Urho
11 D2 Ronyx vs Fieldfighter
12 D2 Final D2

Mad-Croc Reptile Cup Reheated -turnauksen tulokset

Lauantaina pelattiin Paintball-bunkkerilla Mad-Croc Reptile Cup Reheated -turnaus seitsemän joukkueen voimin.

 1. Urho Lime
 2. PMM-Paintball
 3. Led Region
 4. Jämsän Paintball
 5. Urho Purple
 6. Väärinymmärretyt Waskitsat
 7. BKM

Turnauksen yhteydessä pelattiin myös 1-on-1 -turnaus, jonka voitti Jesper Toivola.

Paintball-lajiesittelyjä Lasipalatsin aukiolla Helsingissä

Paintball Sissos Oy järjestää / on järjestänyt 22.7.-28.7. paintballin esittelytilaisuuden Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up -tilassa. Nyt on hyvä mahdollisuus pyytää tuttuja käymään tutustumassa lajiin, jos vain suinkin mahdollista. Alla Paintball Sissoken tiedote asiasta:

Tiedote 19.7.2013

JULKAISUVAPAA HETI

Lasipalatsin aukiolla ammutaan värikuula-aseilla

Paintball lajikokeilu lasipalatsin aukiolla 22.7.-28.7.2013

Paintball Sissos Oy järjestää Lasipalatsin aukiolla ja aukion laidalla sijaitsevassa TOVI pop up –tilassa värikuulapeliharrastuksen esittelyä ja lajikokeilua 22.7.-28.7.2013. Tapahtumassa on mahdollista kokeilla värikuula-aseella ampumista sekä tutustua lajiin ja lajin harrastajiin.

TOVI-tila ja ammuntapiste ovat avoinna yleisölle 22.7.-28.7.2013 välisenä aikana jokaisena päivänä kello 13.00-19.00. Tapahtuma on ilmainen. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan lajiin.

TOVI pop up -tila

Lasipalatsi, sisäpiha

Mannerheiminitie 22-24

00100 Helsinki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper.toivola@sissos.com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

Sissos-yhtiöt

on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

Paintball eli värikuulapeli

on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

ISO-K:n tiedote kaudesta 2013

ISO-K on solminut lukuisia yhteistyösopimuksia kaudelle 2013. ISO-K:n rentoa toimintaa tukevat Rekolan K-market, Dye Tactical, Sissos ja Applimed Oy. ISO-Kiitos kaikille toimintamme tukijoille!

Joukkueen ilme on uusiutunut peliasujen ja logon myötä. ISO-K on myös vastannut fanien huutoon avaamalla sivun Facebookiin.

ISO-K osallistuu tulevalla kaudella Metsäliigaan. Suunnitelmissa on myös vierailla Viron metsäliigassa. Joukkueen yksimielisenä tavoitteena on pelata kisapuskapeinttiä kahvaa turhaa puristamatta.

Joukkueen kokoonpano julkistetaan pian Facebook sivuilla.

Hyviä metsäpelejä kaudelle 2013 toivottaen,

ISO-K:n luppakorvat

Yhteystiedot: www.facebook.com/ISOKpaintball

Sissokselle Saferin edustus

Sissos täydentää paineilmasäiliöiden valikoimaansa Saferin tankeilla. Sissos ja Safer ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen ja Sissos toimii markkina-alueellaan Saferin tankkien maahantuojana ja jakelijana.

Saferin tankit ovat teknisesti alan ehdotonta huippua. Vaikka tankit ovat ns. ultrakevyitä, ne ovat silti EU-standardin mukaisesti hyväksytty uudelleen leimattaviksi, toisin kuin kilpailijan kevyet tankit, jotka ovat 5 vuoden jälkeen käyttökelvottomia. 1,2L, 1,5L, ja 2,0L tankkien käyttöikä on 15 vuotta ja 3,0L ja 6,8L tankkien käyttöikä on 20 vuotta. Tankit ovat muihin paineilmasäiliöihin verrattuna hyvin kevyitä, joten ”ultrakevyt” ei ole pelkkää sanahelinää. 1,2L tankki painaa alle 700 grammaa ja 6,8L ns. sukellustankkikin reilusti alle 3 kiloa.

Sissos Winter Seriesin toinen kierros ensi lauantaina

Sissos Winter Seriesin toinen kierros pelataan lauantaina Sissoksen Paintball Bunkkerissa Helsingin jätkäsaaressa. Tässä turnauksen virallinen lehdistötiedote:

LEHDISTÖTIEDOTE 13.2.2013

JULKAISUVAPAA HETI

Kansainvälisen värikuulapeliturnauksen toinen osakilpailu tulevana lauantaina Helsingissä

Sissos Winter Series -turnauksen voitosta pelataan lauantaina Paintball Bunkkerissa Helsingin Jätkäsaaressa

Kaksiosaisen turnaussarjan ensimmäinen osa pelattiin tammikuussa. Ensimmäisen osakilpailun jälkeen ykkösdivarin johtopaikkaa pitää tanskalaisjoukkue Ugly Ducklings, mutta takana vaanii peräti 4 suomalaisjoukkuetta. Kakkosdivaria johtaa suomalainen Led Region ja kolmosta latvialainen GanjaWars. Turnauksen toiseen osakilpailuun on ilmoittautunut parisenkymmentä joukkuetta muun muassa Suomesta, Norjasta, Latviasta ja Virosta.

Katsojilla on vapaa pääsy turnaukseen. Pelit pyörivät lauantaina 16.2.2013 aamukymmenestä iltaseitsemään.

Bunkkeri

Jätkäsaaren Paintball Bunkkeri on uusi sisäpelihalli, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja samalla maan suurin paintballsisäpelikenttä. Halli avattiin käyttöön 5.11.2011 ja siellä on järjestty tähän mennessä mm. Baltic Sea Cupin turnauksia, harjoituksia niin aloitteijoille kuin kilpapelaajille sekä lukemattomia yksityisiä värikuulapelejä.

Kilpapaintball Suomessa

Paintballia pelataan yleensä metsässä tai sup´air esteillä nurmikentällä. Suomen kesä on lyhyt, joten Sissos halusi mahdollistaa suositun lajin harrastamisen ja kilpaharjoittelun myös talvella. Hallissa on kilpailuvaatimukset täyttävä sisäpelikenttä (45 x 30 m) tekonurmella. Pelikenttä on rajattu suojaverkolla, joten pelien katsominen onnistuu turvallisesti.

Paintballia on pelattu kilpaa Suomessa vuodesta 1989 lähtien ja Suomen Paintball-liiton järjestämä SM-liiga onkin yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti järjestetyistä lajin kilpasarjoista. Suomessa paintballia pelataan kilpaa SM-liigassa sekä 1-, 2-, ja 3-divisioonissa. Kilpajoukkueita on ympäri maata yhteensä yli 40, Pohjoismaissa satoja.

Sissos Winter Series

Sissos Winter Series -turnausta pelataan nyt toista kautta. Sitä voi pitää Pohjois-Euroopan hallimestaruussarjana mutta varsinaista titteliä tai asemaa sillä ei ole koska paintball ei vielä ole virallinen urheilulaji.

Turnauksessa pelataan 5-henkisin joukkuein ja tavoitteena on saavuttaa vastustajan pääty ja painaa ensimmäisenä merkkisummeria. Vastapuolen pelaajia tiputetaan merkkaamaalla heidät värikuula-ammuksella.

Turnauksen jäjestävät Sporting Club PTP ja Paintballjoukkue Instinct Gemoss.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jesper Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155054, jesper.toivola@sissos.com

Tuure Toivola / Paintball Sissos Oy, 044 5155053, tuure.toivola@sissos.com

www.paintballsissos.fi

Pressikuvat: http://www.paintballsissos.fi/mediakuvat

 

Sissos-yhtiöt

on kasvava erikoisliikkeiden organisaatio, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Paintball Sissoksen toimialana ovat värikuula-aseet ja muut värikuulapelivarusteet sisältäen muun muassa maahantuonnin, viennin, myynnin ja vuokrauksen.

 

Paintball eli värikuulapeli

on vauhdikas ja värikäs, nopeasti kasvava urheilulaji. Paintballin suosio on jo ohittanut lumilautailun USA:ssa, värikuulapeliä harrastaa yli 15 miljoonaa ihmistä 110 maassa. Paintballissa ammutaan vastustajia värikuulilla, jotka osuessaan jättävät vastustajaan väriläiskän. Osuman saanut pelaaja joutuu pois kentältä. Oikeita suojavarusteita, eli lajiin suunniteltua kasvot ja korvat suojaavaa maskia käyttämällä pelaaminen on turvallista.

Sissoksella henkilöstömuutoksia

Lehdistötiedote 22.5.2012, Julkaisuvapaa

Sissos on jo vuosien ajan ollut yksi Pohjois-Euroopan johtavista paintball-yrityksistä. Ympärivuotinen toiminta useamman työntekijän voimin on taannut asiakkaille laadukkaan palvelutason myös talven hiljaisempina aikoina. Hyvästä ja nopeasta palvelusta Sissos pitää kiinni myös jatkossa.

Lotta Romu

Lotta Romu aloitti Sissoksella 14.5.2012. Lotalla on pitkä kokemus kaupan alalta ja halu sekä kyky oppia nopeasti uusia asioita. Lotta tulee keskittymään pelikenttämyyntiin sekä Paintball Bunkkerin ja Sissos Arenan -pelitapahtumien markkinointiin ja organisointiin.

Lotan yhteystiedot:
email: lotta.romu@sissos.com
p. 010-3877889 (kytkeytyy toimintaan lähipäivinä)
m. 050-5150504

Jesper Toivola

Viisi vuotta Sissoksen myymäläpäällikkönä toiminut Jesper Toivola lopettaa myymäläpäällikön tehtävät toukokuun lopussa. Jesper siirtyy kohti uusia haasteita, mutta jatkaa kuitenkin Sissoksella myynti- ja konsultointitehtävissä. Jatkossa Jesperiä ei tulla näkemään myymälässä yhtä usein kuin on aikaisemmin totuttu, mutta entistä useammin erilaisissa pelitapahtumissa.

Jesperin yhteystiedot pysyvät ennallaan:
email: jesper.toivola@sissos.com
p. 010-3877884
m. 044-5155054

Simo Kärnä

Simo Kärnä lopettaa Sissoksella heinäkuun lopussa ja lähtee opiskelemaan lisää kaupan alaa. Simo tullaan varmasti näkemään Paintball piireissä Urhon pelaajana, vaikka hän ei jatkossa töitä lajin parissa enää kokopäiväisesti tee.

Simo jatkaa Sissoksella normaalisti 28.7.2012 asti.

Simon yhteystiedot pysyvät ennallaan:
email: simo.karna@sissos.com
p. 010-3877887
m. 044-5155057

Sissos toivottaa Simolle menestystä tuleviin opintoihin!

Jesper ”Jeppe” Johanson

Jesper Johanson on Sissoksen uusi kausityöntekijä. Jesper on Sissoksella töissä ainakin kesäkauden kiireisimmän ajan läpi. Jesperin tehtäviin kuuluvat varustehuolto ja vuokrauksista huolehtiminen.

Tuure Toivola
Paintball Sissos Oy

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑