Splatwebin alusta pistettiin kokonaan uusiksi marraskuun alussa. Tämän myötä uutisten kirjoittaminen helpottui ja sen näkee julkaisutiheydessä. Uudistus on vielä hieman kesken, mutta viimeiset palaset pistetään viikon päästä kuntoon, kun vuorossa on nörttiviikonloppu pitkästä aikaa :-)

Tässä kuitenkin marraskuun tärkeimmät uutisotsikot pähkinän kuoressa:

Suomessa tapahtui yllättävän paljon. Sissoksen Paintball Bunkkeri avattiin ja talvi pelit lämpimässä on taattu ainakin Etelä-Suomen pelaajille. Paintball Bunkkerissa järjestetään mm. Urho koulu (4.12, 18.12), Urhon XMAS -turnaus (11.12) sekä Suomen Paintball-liiton vuosikokous (4.12.). TRY-Paintball taas järjestää huomenna Talvisota – TRYlingrad -skenaariopelin.

San Diego Dynasty varmisti NPPL-sarjan voiton Las Vegas Paintball Championships -turnauksessa, joka näytettiin suorana Youtuben välityksellä. Samaan aikaan NPPL ja PSP neuvottelivat sarjojen yhdistämisestä, mutta ne kariutuivat viime metreillä. Tämän jälkeen Millennium Series julkisti ensi vuoden kisakalenterin ja heti perään NPPL sai oman kisakalenterinsa lyötyä lukkoon. NPPL yllätti laajentamalla kiertuetta ensi kaudella Kanadaan Vancouveriin, missä pelataan 13.-15. heinäkuuta 2012.

Paintball valmistajat valmistautuivat tulevaan kauteen uusilla tuotteillaan. DYE julkisti kauden 2012 malliston, Virtuelta tuli mm. uusi feedi Rotor-loadereihin ja paintball-käyttöön suunniteltu krono. Bob Long yllätti täysin uudenlaisella pumppumerkkaimella ja Eurooppaan saatiin uusi värikuulavalmistaja. Mike Spurlock on taas luukuttanut koko kuukauden tulevaa Vapor-merkkaintaan.

Valmistajien leiristä ei ole kuulunut pelkästään hyviä uutisia. Ehkä ravisuttavin uutinen oli se, että Angel Sports lopetti toimintansa ja Regency Paintball lopetti Chrome2-merkkaimen valmistamisen. Regencyltä tosin on tulossa uutta merkkainta vielä lähiaikoina.

Nörttipelaajat ovat huomanneet, että parempi on alkaa tekemään softaa kuin yrittää pärjätä pelaamalla :-) Uusia ohjelmia ovat mm. venäläinen kentän suunnitteluohjelma. Killtech Software on puolestaan kehittänyt PBManuals- sekä Lanes-ohjelmiaan.

Splatwebin video-osio on seuraamisen arvoinen. Sinne tulee mielenkiintoisia ja laadukkaita poimintoja säännöllisin väliajoin. Video- ja uutisvinkkejä saa lähettää vaikka palautelomakkeen välityksellä tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen yllapito [at] splatweb . net.

Jäädään odottamaan mielenkiinnolla, mitä kaikkea joulukuussa tapahtuu paintball-rintamalla!