NPPL ja PSP ovat huhujen mukaan käyneet tiiviitä neuvotteluita sarjojen yhdistymisen tiimoilta. Monet ovat pitäneet sarjojen yhdistämistä kilpapaintballin elinehtona, koska kahden suuren sarjan ylläpitäminen syö valmistajien ja varsinkin pelaavien joukkueiden resursseja.

Huhuille saatiin tänä iltana vahvistus, kun NPPL ja PSP lähestyivät valmistajia, joukkueita ja pelaajia tiedotteella, missä kertoivat että yhdistymisneuvotteluita on käyty kesäkuusta lähtien. Tavoitteena oli ollut yhden turnaussarjan järjestäminen kaudelle 2012, mutta yksityiskohdista ei päästy sopuun tarpeeksi ajoissa ja sarjat päättivät jatkaa omillaan ainakin ensi kauden ajan.

Tiedotteessa NPPL ja PSP myöntävät, että yhdistymisellä saavutettaisiin paljon etuja ja kummatkin osapuolet ovat optimistisia sen suhteen, että sarjat yhdistyvät tulevaisuudessa.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan.