Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: ant apps

ANT Apps etsii testaajia Field Designerille

ANT Apps on jo jonkun aikaa sitten saanut valmiiksi iPhone ja iPod Touch -laitteille suunnitellun kenttäsuunnittelueditorin. Nyt ANT Apps on saamassa valmiiksi Android-version Field Designeristä. Tällä hetkellä ANT Apps etsii testaajia editorilleen. Jos haluat päästä testaamaan, niin ilmoita Android-puhelimesi malli ja sähköpostiosoitteesi ja saatat päästä testaajaksi.

Applen laitteille ANT Appsin Field Designer on ollut jo pitkään saatavilla ja hintaa App Storessa tällä ohjelmalla on 4,99 euroa.

ANT Appsin Field Designer saapui App Storeen

ANT Apps on saanut ensimmäisen version Field Designer -ohjelmastaan
ulos. Ohjelma on ladattavissa iPhone, iPod Touchille sekä iPadille Applen App Storesta.
Hintaa ohjelmalla on 5,49 euroa. Ohjelmalla voi suunnitella kenttälayoutteja sekä niihin sopivia taktiikoita. Ohjelma tukee PSP-, NPPL- sekä Millennium Seriesin kenttien suojia.

Tarkemmat tiedot ohjelman toiminnallisuuksita saa ohjelman ohjesivuilta. Hieman karulta näyttää ja käyttöliittymäkään ei
kovin yksinkertaiselta näytä, mutta ehkä iPadin isommalla ruudulla tästä saisi kaiken hyödyn irti. Lähitulevaisuudessa ohjelmasta on tulossa omppulaitteiden lisäksi Android-käyttöjärjestelmälle oma versio.

Alla ANT Appsin promovideo.

Lähde: ANT Apps

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑