Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: autococker

Inception Design herätti eloon Predator Autocockerin

Predators U.K. on saanut sponsorikseen Inception Designin ja he ovat päivittäneet yhden 1990-luvun puolivälin legendaarisemman Autococker-mallin eli Predators Signature Series Autocockerin henkiin päivitettynä. Päivitetty versio tulee myyntiin niin semiauto- kuin pumppuversiona. Mukaan tulee seitsemän osainen piippusarja 14 tai 16 tuuman pituisena.

Alkuperäisestä Predators Autocockerista saa vaikka BacciPaintball.com-sivustolta.

Uusi versio FLE Autococker / Sniper -bodykitistä

Inception Designs jatkaa grammojen viilaamista pois Autocockerien rungoista. Nyt FLE-bodykitistä on tullut uusi versio, mikä on yli 60 prosenttia kevyempi kuin WGP:n alkuperäinen Autocockerin runko. Painoa on vain 140 grammaa.

FLE v2 -bodykitissä ei tule mukana muuta kuin runko, joka on yhteensopiva tällä vuosituhannella valmistettujen Autocockerien kanssa. Värivalikoimissa ei ole kuin mattamusta runko. Hintaa rungolla on vajaa 300 dollaria.

Shocktechin Autococker-osia taas saatavilla

Shocktech SFL Autococker Body Kit 2014

Kaikki vuosituhannen alun Autocockerien omistajat varmasti muistavat Shocktech USA:n laadukkaat viripalikat Autococker-merkkaimeen. Varsinkaan Shocktechin Bomb-kolmiteitä parempaa ei varmasti ole vieläkään saatavilla.

Tämän kuun alussa Shocktech ilmoitteli Facebook-sivuillaan tekevän paluuta markkinoille SFL-runkokitin ja .45 Slide -kahvallaan. Runkokittiä saa jo nyt 250 dollarin hintaan, mutta .45 Slide -kahvat on vielä tuotannossa ja tulossa myyntiin myöhemmin keväällä.

Stiffiltä edullinen hiilikuitupiippu

Stiffiltä on tullut uusi hiilikuidusta valmistettu Stiffi Stealth -piippu. Metsä- ja skenaariopelaajia varten piipusta on tehty mahdollissimman vähän kiiltävä valitsemalla mattamusta väri. Piipun luvataan olevan aiempia Stiffin piippuja hiljaisempi. Eniten pelaajia varmasti houkuttelee 69 dollarin hinta, joka on edullinen. Stiffi Stealh -piippua saa Autocockerin, Tippmann 98 ja Tippmann A5 -kierteillä. Bore-vaihtoehdot ovat Autococker-kierteille .679, .681, .683, .685, .687, .689, .691 ja .693. Tippmannin omistajat joutuvat tyytymään .691 ja .693 -borella oleviin piippuihin.

Turnaustason pumppu Empireltä

Empire Paintball toi pari viikkoa sitten PSP World Cupissa harrastajien ihmeteltäväksi uuden pumppumerkkaimen nimeltään Empire Sniper. Tämä merkkain mukailee Bud Orrin suunnittelemaa Sniper-merkkainta, joka oli Autococker-merkkaimien edeltäjä. Empire on säilyttänyt Sniperin kaikki parhaat puolet ja päivittänyt muita ominaisuuksia tämän päivän vaatimuksiin.

Empire Sniperissä on vakiona auto trigger -kahva, joka mahdollistaa nopeamman tulinopeuden. Merkkain toimitetaan inline-regulla ja kaksiosaisella 14 tuuman piipulla, jossa .675, .680 ja .685 boren backit. Sniperin painoa on myös saatu pudotettua edeltäjäänsä kevyemmäksi materiaalivalinnoilla sekä jyrsimällä kaikki ylimääräinen alumiini pois rungosta.

Hintaa uudella Empire Sniper on noin 420 dollaria perusvärityksellä ja erikoisväreillä 445 dollaria.

Tadaolta Yakuza-boardit E2 Autocokeriin ja EGO9+10:iin

Tadao Technologies on päivittänyt Yakuza-sarjaansa
E2 Autocockerin
ja EGOn 09 ja 10
mallien boardeilla. Boardeista löytyy perus tulimoodit ja säädöt. Yakuza Seriesin boardit eroavat muista markkinoilla
olevista kilpailijoistaan sillä, että asetuksia voi säätää helposti Windows-tietokoneella
Tengu USB Interface-ohjelmalla.

Hintaa boardeilla on 180 dollaria kappaleelta. Lisätietoja boardeista löytyy
Tadaon kotisivuilta
.

Lähde: Tadao Technologies

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑