Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: blast

Eric Crandall osti Bob Long Technologiesin

Bob Long on myynyt BLAST (Bob Long Technologies) -yrityksensä Eric Crandallille, joka on tunnettu mm. San Diego Dynastyn managerina. Bob Long on ollut pitkään mukana paintball-piireissä niin pelaajana kuin merkkaimien kehittäjänä yrityksensä kautta. Bob Longin Intimidator-merkkaimet olivat ensimmäiset edulliset ja varmatoimiset elektropneumaattiset merkkaimet, jotka pian sähköistivät kilpapaintballin.

PbNationin haastattelussa Eric Crandall lupaa, että BLASTillä on esitellä uusia tuotteita jo ensi helmikuun Paintball Extravaganza -messuilla.

Bob Long esitteli Victory VCOM -merkkaimen

Bob Long VCOM

Bob Long on julkaissut uusimman version Victory-merkkaimesta. VCOM nimi tulee sanoista Victory Change Over Motor, mikä taas johtaa siitä, että merkkainta voi ajaa Spool Valve sekä Poppet -moodissa. Tämä antaa mahdollisuuden vaihtaa tekniikkaa tarpeen mukaan. Poppet valvella tunnetusti ampuu enemmä kuin Spool valvella, mutta spool valve -verkkaimet ovat tunnetusti tarkempia kuin poppet valve -merkkaimet.

Hintaa Victory VCOM -merkkaimella on 1250 dollaria. Lisää kuvia ja videoita on tulossa lähiaikoina.

Oakland Blast ei pelaa kaudella 2012

ProPaintball.comin uutiset Oakland Blastin pelaajien siirtymisestä San Francisco Explicitiin enteilivät, että Oakland Blast ei pelaa tulevalla kaudella NPPL:ää. Nyt tämä on vahvistettu Oakland Blastin Facebook-sivuilla, ettei viime vuonna kymmenenneksi sijoittunut joukkue tule pelaamaan tänä vuonna.

Lopettamisen syynä on se, että paremmin Bob Long Directinä tunnettu Blast keskittyy turvaamaan bisnekset eikä rahaa ole joukkueen pyörittämiseen. Oakland Blastistä siirtyy kolme pelaajaa Explicitiin ja Zack Long keskittyy yrityksen pyörittämiseen.

PSP:n ensimmäinen kierros pelataan maaliskuun alussa ja NPPL:n ensimmäinen kierros maalis-huhtikuun vaihteessa. Pian varmasti saadaan selville tuleeko muitakin pro-tiimejä pitämään välivuoden.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑