Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: bob long (Page 1 of 2)

Eric Crandall osti Bob Long Technologiesin

Bob Long on myynyt BLAST (Bob Long Technologies) -yrityksensä Eric Crandallille, joka on tunnettu mm. San Diego Dynastyn managerina. Bob Long on ollut pitkään mukana paintball-piireissä niin pelaajana kuin merkkaimien kehittäjänä yrityksensä kautta. Bob Longin Intimidator-merkkaimet olivat ensimmäiset edulliset ja varmatoimiset elektropneumaattiset merkkaimet, jotka pian sähköistivät kilpapaintballin.

PbNationin haastattelussa Eric Crandall lupaa, että BLASTillä on esitellä uusia tuotteita jo ensi helmikuun Paintball Extravaganza -messuilla.

Bob Long kertoo mielipiteensä PSP vaatimuksista valmistajille

Bob Long kertoo Youtube-videolla 35 vuoden kokemuksella paintball-bisneksestä mitä mieltä hän on PSP:n uusista sääntömuutoksista. Kaikista suurin uudistus on se, että valmistajien tulisi maksaa siitä, että joukkueet voivat käyttää heidän tuotteittaan turnauksissa. Tämä ei huhupuheiden mukaan tarkoita pelkästään kuulia tai merkkaimia vaan ulottuisi lähes kaikkiin varusteisiin. Videolla Bob Long kertoo, että heidän tuotteiden saaminen PSP-pelikentille maksaisi 65 tuhatta dollaria eivätkä he tule sitä maksamaan vaan käyttävät rahansa mielummin tuotekehitykseen, josta hyötyy kaikki pelaajat eivätkä vain pro-tiimit.

Bob Long esitteli Victory VCOM -merkkaimen

Bob Long VCOM

Bob Long on julkaissut uusimman version Victory-merkkaimesta. VCOM nimi tulee sanoista Victory Change Over Motor, mikä taas johtaa siitä, että merkkainta voi ajaa Spool Valve sekä Poppet -moodissa. Tämä antaa mahdollisuuden vaihtaa tekniikkaa tarpeen mukaan. Poppet valvella tunnetusti ampuu enemmä kuin Spool valvella, mutta spool valve -verkkaimet ovat tunnetusti tarkempia kuin poppet valve -merkkaimet.

Hintaa Victory VCOM -merkkaimella on 1250 dollaria. Lisää kuvia ja videoita on tulossa lähiaikoina.

Oakland Blast ei pelaa kaudella 2012

ProPaintball.comin uutiset Oakland Blastin pelaajien siirtymisestä San Francisco Explicitiin enteilivät, että Oakland Blast ei pelaa tulevalla kaudella NPPL:ää. Nyt tämä on vahvistettu Oakland Blastin Facebook-sivuilla, ettei viime vuonna kymmenenneksi sijoittunut joukkue tule pelaamaan tänä vuonna.

Lopettamisen syynä on se, että paremmin Bob Long Directinä tunnettu Blast keskittyy turvaamaan bisnekset eikä rahaa ole joukkueen pyörittämiseen. Oakland Blastistä siirtyy kolme pelaajaa Explicitiin ja Zack Long keskittyy yrityksen pyörittämiseen.

PSP:n ensimmäinen kierros pelataan maaliskuun alussa ja NPPL:n ensimmäinen kierros maalis-huhtikuun vaihteessa. Pian varmasti saadaan selville tuleeko muitakin pro-tiimejä pitämään välivuoden.

Bob Long esittelee videolla MVP:n

ProPaintball.com on käynyt haastattelemassa Bob Longia ständillään uuden pumppumerkkaimen tiimoilta. Bob Long MVP (Marq Victory Pump) näyttää todella näppärältä merkkaimelta, joka on suunniteltu alusta asti pumppumerkkaimeksi. Bob Long kehuu MVP:tä markkinoiden nopeimmaksi pumpuksi.

MVP:n putsaamiseen tarvitaan vain yhden ruuvin aukaiseminen. Merkkain on myös säästeliäs kaasun kulutuksen suhteen. Bob Long lupaa, että yhdellä 1,1 litran pullolla pystyy ampumaan noin 1300-1400 kuulaa. Hintaa pumpulla on 699 dollaria.

Tietoa tulevasta Bob Long G6R -merkkaimesta

Bob Longin Intimidatoreista kehitettyä G6R -merkkainta päivitetään ensi vuodeksi. Merkkaimesta on laitettu muutamia kuvia ja lyhyt esittelyvideo nettiin pelaajien ihmeteltäväksi. G6R:n uuteen malliin tulee OLED-näyttö, mitä aiemmin ei ole ollut vakiona mukana. ProPaintball.com on huomannut, että uuden G6R:n asetuksiin pääsee käsiksi joystick-tyylisen ohjaimen avulla. Samanlainen ratkaisu on uusissa Empire Axe -merkkaimissa.

ANSGear.com-nettikaupan mukaan hinta tulee olemaan 999,95 dollaria jenkeissä ja uutta G6R-merkkainta tullaan saamaan useissa eri väreissä.

Bob Longilta pumppu joulumarkkinoille

Oakland Blastin Facebook-sivuille lähetettiin tänään piirros Bob Longin joulukuun ensimmäisenä päivänä myyntiin tulevasta pumppumerkkaimesta. Facebook-kommenttien ja asiasta PbNationiin avatun ketjun viestien mukaan pumppu olisi nähtävillä NPPL Las Vegasin osakilpailussa Bob Longin ständillä tänä viikonloppuna.

Bob Longin tulevassa pumpussa silmiin pistävin uusi ominaisuus on se, että regulaattori on sijoitettu merkkaimen kahvan sisään, koska pumpuissa ei etukahvalle ole käyttöä eikä kahvan sisään tarvitse elektroniikalle tilaa jättää. Merkkaimesta on myös suttuinen piirros nähtävillä OVRPaintballin Flickr-sivulla.

Merkkaimen hintalapussa tulee lukemaan 699 dollaria.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑