Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: campaing cup

Edmonton Impact otti kolmannen Millennium Series -voiton

Kanadalainen Edmonton Impact voitti kolmannen Millennium Series -turnauksen peräkkäin, kun kauden kolmas osakilpailu, Campaing Cup, pelattiin Lontoon lähellä Basildonissa. Voitto tuli finaalissa Polar Bears Tarko Salea vastaan lukemin 5-2. Kolmanneksi tuli GI Houston Heat. Finaalin voi katsoa nauhoitettuna Livestream-palvelusta.

4. Pirates Voodoo Nice

Turnauksen yhteydessä järjestettiin myös kaksi sivuturnausta. Yksi vastaan yksi turnauksessa finaalissa pelasivat Tontonien Kevin Coulm sekä Franck Chambon, joista Kevin Coulm oli tällä kertaa taitavampi.

Campaing Cup 2014 - 1-on-1 -mestaruus

Toinen sivuturnauksessa kisattiin miesten euroopan mestaruudesta, jonka vei Ranska voittaen Venäjän lukemin 4-2. Euroopanmestaruuspronssin vei Saksa voittaen Iso-Britannian lukemin 3-2.

16. Italia

Millennium Seriesin viimeinen kierros pelataan tuttuun tapaan Pariisin lähellä Chantillyssä 26.-28. syyskuuta.

Millennium Series Campaign Cupin tulokset

Viikonlopuna pelattiin Lontoon lähellä Basildonissa tämän vuoden kolmas Millennium Series kierros. CPL:n mitalit menivät jenkkeihin sekä Venäjälle.

Suomea turnauksessa edusti Helsinki Cyclone, joka sijoittui hienosti viidenneksi.

Alla neljän parhaan tulokset joka sarjasta.

Campaing Cup ja Nations Cup pelattu Lontoossa

Viikonloppuna pelattiin Lontoossa Millennium Seriesin kolmas osakilpailu eli Campaing Cup.
CPL:n finaalissa Art Chaos voitto Nexuksen. Pronssille nousi Dynasty voittamalla Outrage Valencen pronssipelissä. Turnauksen aikana pelattiin myös
EPBF:n Nations Cup, jonka voitti Iso-Britannia. Finaalissa Iso-Britannialla oli vastassa Latvia, joka kaatui lukemin 4-1. Pronssista pelasivat
Venäjä, joka voitti Ranskan 4-2. Täydelliset Nations Cupin tulokset löytyvät täältä.

Millennium Seriesin Campaign Cup pelattu

Millennium Seriesin kolmas osakilpailu, Campaing Cup, pelattiin viime viikonloppuna.
CPL:n voiton vei alkukauden odotettua heikommin aloittanut Budapest Bullets kukistamalla finaalissa Frankfurt Syndicaten. Suomesta
mukana oli Helsinki Cyclone, joka sijoittui hienosti kahdennakseksi 1. divisioonan lopputuloksissa. Cyclonen tie nousi pystyyn neljännesvälierissä