Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: clock

Virtue päivitti Clock-krononsa kakkosversioon

Virtue on päivittänyt Clock-krononsa suunnittelemalla elektroniikan uudelleen saaden kronosta kestävämmän sekä energiapihimmän. Antennia on uudelleen suunniteltu niin, että kronosta on saatu tarkempi.

Virtue Clock II -värivaihtoehdot

Näiden lisäksi Clock II -kronossa on parannettu kosteuden kestävyyttä, näytön toimivuutta kirkkaassa auringon valossa. Kuorivaihtoehtoja on myös lisätty neljällä eri värivaihtoehdolla. Jos käytössäsi on useampi Clock II -krono, on päivittäminen mahdollista Virtuen päivitysohjelman kautta.

Hintaa uudella Virtue Clock II -kronolla on Virtuen nettikaupassa 239,95 dollaria.

Virtuen Clock-krono esittelyssä

TechPB kävi PSP World Cupissa kiertämässä valmistajien ständejä ja on nyt ladannut videot Youtube-kanavalleen. Mielenkiintoisin ständi on Virtue Paintballin ständi, missä Virtuen Chris Williams esittelee heidän uusimman aluevaltauksen kronojen valmistajana. Virtuen Clock-krono on ensimmäinen oikeasti paintball-harrastajien tarpeisiin vastaava krono.

Aseen kahvaa muistuttavassa Virtuen Clock-kronossa on selkeä näyttö, joka kertoo kuulien lähtö- sekä tulinopeuden sekä näiden keskiarvot ja -hajonnat. Kronosta voi lukea laukaus kerrallaan tuloksia ja nämä voi ladata tietokoneelle tarkempaa tarkastelua varten. Kronon voi asettaa pöydälle tavallisen kolmijalan varaan, joten kädessä sitä ei tarvitse koko ajan pitää.

Kronon kahvassa on paikka vaijerille, jolla sen voi sitoa esimerkiksi kentän laidalla pöytään kiinni ettei kukaan ota sitä mukaansa. Kahvassa on paikka kahdelle kuusiokoloavaimelle sekä neljälle AAA-paristolle. Hinta Virtue Clock -kronolla on noin 200 dollaria.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑