Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: crown

Virtuelta uutta versiota Crown Speed Feedistä

Virtue on parantanut Crown Speed Feediä ja kauppaa siitä nyt versiota 2.5. Suuaukon sormia on suurennettu, jotta lika ei pääse loaderin sisään yhtä helposti kuin ennen. Sormien luvataan pitävän pallot paremmin sisällä kuin aiemmin ja myös kuulien syöttäminen boksiin feedin läpi luvataan toimivan paremmin.

Virtue Crown2.5:sta myydään Virtuen nettisivuilla 30 dollarin hintaan. Spireen, Rotoriin, Z2 / Prophecyyn, HALOon ja V-Max loadereihin saatavaa feediä on saatavilla yhdeksässä eri värissä.

Virtue Paintball Crown2 -feedi

Virtue Paintballin Crown -feedit oli ensimmäinen kunnollinen custom-feedi paintball-loadereihin. Nyt Virtue on julkaissut kakkosversion Crownista DYEn Rotor-loadereihin. Crown2:ssa on ensimmäistä versiota kapeammat ”sormet”, jotka pitävät pallot loaderissa. Sormet ovat vaihdettavia eli jokainen voi rakentaa fiidin jäykkyyden omien mieltymysten mukaan. Feedissä on kymmenen paikkaa sormille ja loaderin mukana tulee 10 pitkää ja 5 lyhyttä sormea.

Virtue Paintball lupaa fiidille elinikäisen takuun. Tällä hetkellä fiidiin on kymmenen eri värivaihtoehtoa. Jatkossa eri väriyhdistelmiä ja erilaisia ”sormimalleja” on tulossa lisää. Hintaa fiideillä on Virtuen nettikaupassa 34,95 dollaria.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑