Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: damage (Page 1 of 2)

Tampa Bay Damage palaa kentille

Viime viikon loppuna Tampa Bay Damage ilmoitti lopettavansa ja jättäytyvänsä sivuun tämän kauden karkeloista. Ilmeisesti taustalla oli heidän pääsponsorinsa vaikeudet. Virtue Paintball yhdessä uuden partnerinsa MacDevin kanssa ovat rientäneet hätiin ja Tampa Bay Damage on ilmoittanut paluustaan turnauskentille. Ainakin PSP näyttäisi olevan Tampa Bay Damagen ohjelmassa tänä vuonna.

Kevin ”SK” Bredthauer haastattelu

Polar Bears jatkaa tiimin esittelyvideoiden julkaisemista. Tällä kertaa vuorossa on valmentajana toimiva Kevin ”SK” Bredthauer, joka valmentaa Polar Bearsin lisäksi myös Tampa Bay Damagea. 90-luvun puolesta välistä turnauksia kiertänyt Kevin on pelannut myös Dynastyssä ja valmentanut pelaajauran jälkeen myös Ironmeniä. Lähes kymmenminuuttisessa haastattelussa Kevin kertoo mm. mitä haasteita Polar Bearsin valmentaminen tuo, kun yhteinen kieli pelaajien ja valmentajan välillä ei ole mikään vahvin.

PSP:n ensimmäinen kierros tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna pelataan PSP Dallas Open nimensä mukaan Dallasissa. Tänäkin vuonna PaintballAccess.comin webcastia voi seurata ilmaiseksi läpi viikonlopun. Tänään perjantaina lähetys alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

Pelejä odotellessa voi kuunnella Social Paintballin toimittamat viimehetken tunnelmat pro-joukkueiden pelaajilta. Haastattelussa seitsemän kovaa nimeä: Marcello Margott (Ironmen), Ryan Greenspan (Dynasty), Dalton Vanderbyl (Damage), Thomas Taylor (Heat), Raney Stanczak (Impact), Keith Devit (Heat) ja Alex Rodriguez (Ironmen).

PSP laskee pro-tason tulinopeuden 10.2 palloon sekunnissa

PSP ilmoitti laskevansa pro-tasolla merkkaimien tulinopeuden entisestä 12.5 pallosta 10.2 palloon sekunnissa. Alemmat sarjatasot jatkavat pelaamista nykyisellä 12.5 bps tulinopeudella. Muutoksen odotetaan tuovan peliin näyttävämpiä ja agressiivisempia peliliikkeitä.

Social Paintball on haastatellut Tampa Bay Damagen Joey Blutea, joka on kovasti tulinopeuden laskua vastaan eikä usko pelien muuttuvan yhtään agressiivisemmaksi. Tulinopeuden laskemisen sijasta Joey Blute haluaisi kiinteän viidentoista minuutin peliajan, jonka aikana pelattaisiin niin monta pistettä kuin mahdollista. Kieltämättä nykyiset RaceTo-pelit varsinkin alemmilla sarjatasoilla perustuvat virheiden välttelyyn eikä kannusta rohkeiden liikkujen tekemiseen peleissä.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑