Suomen Paintball-liitto on julkaissut kauden 2012 liiga- ja divisioonakierroksien paikkakunnat. Myös alustaviin päivämääriin tuli muutos toisen kierroksen osalta. Alla SPBL:n tiedotteessa tarkemmat tiedot:

SPBL:n tiedote koskien 2012 kierroksia!

SPBL:n hallitus on saanut päätettyä kierrospaikkakunnat. Muutoksia tulee aikaisempiin vuosiin verrattuna huomattavasti, myös yksi kierrospäivämäärä muuttuu alkuperäisestä suunnitelmasta.

Tulevat kierrospaikkakunnat ja päivämäärät ovat:

9-10.6. Piikkiö
30.6.-1.7. Kirkkonummi (HUOM! Päivämäärä muuttunut!)
4-5.8. Äänekoski
1.9. Tallinna (Viro)

Ensimmäisen kierroksen päivämäärän muutos päätettiin tiukan äänestyksen jälkeen, kun virallisen hakuprosessin tuloksena saatiin ainoastaan yksi kierrosjärjestäjä tarjoamaan kierroksen pitämistä. Ensimmäisestä kierroksesta äänestettiin kahden eri vaihtoehdon välillä, hallissa pelattavasta alkuperäisen aikataulun mukaisesta ensimmäisestä kierroksesta ja nyt valitun vaihtoehdon välillä. Hallitusäänet menivät 4-3 nyt valitun ohjelman hyväksi.

Uusina tulokkaina ovat Äänekosken ja Tallinnan (Viro) kierros. Tallinnan kierroksen osalta tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin kaikesta matkustamiseen liittyvästä ja kierrosjärjestelyistä. Tuplakenttäistä kierrosta ei ikävä kyllä Suomeen saatu ilman suuria tuomarointi ongelmia joita tällä ratkaisulla pyritään välttämään

Samalla tämän tiedotteen mukana avataan sarjamaksujen loppuosan maksu. Joukkueiden tulee maksaa sarjamaksu 20.5.2012 mennessä liiton tilille seuraavilla ohjeilla:

Maksuohje:

Tili: FI16 1140 3000 4116 89 ( Nordea)
Saaja: Suomen Paintball Liitto ry
Viesti: joukkueen nimi ja sarjataso
Summa: Liiga 1.300 €, 1.Div 850 €, 2.Div 750 €, 3.Div 500 €/joukkue

Mikäli jokin joukkue haluaa jättäytyä pois sarjasta näiden muutosten myötä tai muista syistä, tulee kaikki perumiset osallistumisesta liiton sarjoihin ilmoittaa 15.5.2012 mennessä rahastonhoitajalle. Mikäli perumisia ei määräpäivään mennessä tule, katsotaan jo ilmottautuneen joukkueen osallistuvan liiton sarjoihin eikä ennakkomaksua myöhemmin haettaessa palauteta.

Lisätietoa sarjoista saa puheenjohtajalta: Jouni Tervonen / jouni.tervonen(a)spbl.org / 040 581 2750.