Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: dye (Page 1 of 7)

DYEltä i5-maski, e.Voke- sekä uusittu M2 MOSAir -järjestelmät

DYE on esitellyt hiljattain uusia tuotteita. Uusi i5-maski tuo pitkästä aikaa uusia ominaisuuksia maskeihin. Uusi i5-maski käyttää samoja linssejä kuin i4-maski. i5-maski suojaa 20% enemmän kuin i4-maski. Eritoten leuan suojaamista on parannettu.

i5-maskin kiristyshihnaa on kehitetty samaan suuntaan kuin esimerkiksi hitsausmaskeissa kiristys on hoidettu. Hihnan kiristäminen tapahtuu ruuvaamalla hihnaa kireämmälle. Hihna on tämän lisäksi muotoiltu paremmin päähän istuvammaksi takaraivon kohdalta. Muita pieniä uudistuksia on mahdollisuus asentaa kamera suoraan maskiin ohimon kohdalle.

i5-maskiin voidaan asentaa e.Voke-kommunikointipaketti, joka osaa kertoa ääneen peliajan, ammuttujen kuulien määrän sekä erilaisia varoituksia.

Hintaa i5-maskilla on 180 dollaria ilman e.Voke-järjestelmää ja e.Voken kanssa 350 dollaria. Toimitukset alkavat lokakuun lopussa.

Dye on päivittänyt myös M2-merkkaimen MOSAir-järjestelmäänsä niin, että se pystyy kommunikoimaan e.Voken kanssa. Uudessa MOSAirissa on lisäksi langaton latausmahdollisuus. Mikäpä mukavempaa kuin se, että akku latautuu samalla, kun merkkain makaa tekkimatolla levällään.

Dye on antanut ymmärtää lisäksi sen, että tulevaisuudessa Rotor2-bokseihin on tulossa piirit, jotka pystyvät kommunikoimaan e.Voken kanssa.

Dyeltä uusi DTS-regulaattori

Dye on julkaissut tietoa ja videon uudesta DTS-regulaattorilta, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Regulaattorin kehityksessä on kiinnitetty huomiota siihen, että paine ja ilman virtaus pysyy samana riippumatta siitä onko pullo täysi vai onko ilmaa pullossa vähemmän.

Regulaattorissa on kuusi eri asentoa, jolla voi säätää täyttönipan ja mittarin asennon omaan merkkaimeen sopivaksi.

Dye R-2 -loaderi

Dye on ladannut Youtubeen videon uudesta R-2-loaderista, mistä pilkahduksia on näkynyt pro-pelaajien some-päivityksissä. Uuden boksin ominaisuuksiin videon mukaan näyttää kuuluvan ainakin säädettävä pallokapasiteetti ja boksi osaa varoittaa tulevasta bulkkaamistarpeesta.

Dyen vuoden 2015 malli DM-merkkaimesta

Myös Dye esittelee ylpeänä vuoden 2015 mallistoaan. Kiinnostavin tuote on varmasti vuoden 2015 versio DM-merkkaimesta. Billy Wing Bolt -kitillä toimitettava DM15:sta on onnistuttu madaltamaan puolen tuuman verran. Painoa merkkaimella on 2,2 paunaa eli alle yhden kilogramman verran.

Dyeltä tulossa lasikuitupiippuja?

DYE Glass Viper Boomstick 2014

PbNationin keskustelualueelle on postailtu kuva jossa kerrotaan olevan Dyen uudet lasikuidusta valmistetut Boomstick-piiput. Kahdeksassa eri värissä olevien piippujen pituus on luultavasti sama kuin nykyisillä hiilikuituisilla Boomstick-piipuilla eli 15 tuumaa. Hinnasta ei ole vielä virallista tietoa, mutta ainakin yksi saksalainen verkkokauppa ottaa ennakkotilauksia 164,95 euron hintaan. Samassa kaupassa Dyen hiilikuituiset piiput maksavat 149,95 euroa.

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑