Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: dynasty (Page 1 of 3)

Eric Crandall osti Bob Long Technologiesin

Bob Long on myynyt BLAST (Bob Long Technologies) -yrityksensä Eric Crandallille, joka on tunnettu mm. San Diego Dynastyn managerina. Bob Long on ollut pitkään mukana paintball-piireissä niin pelaajana kuin merkkaimien kehittäjänä yrityksensä kautta. Bob Longin Intimidator-merkkaimet olivat ensimmäiset edulliset ja varmatoimiset elektropneumaattiset merkkaimet, jotka pian sähköistivät kilpapaintballin.

PbNationin haastattelussa Eric Crandall lupaa, että BLASTillä on esitellä uusia tuotteita jo ensi helmikuun Paintball Extravaganza -messuilla.

Dynasty voitti NXL World Cupin

Viime viikonloppuna pelatun NXL World Cupin voittoon nousi San Diego Dynasty voittaen finaalissa Houston Heatin. Dynasty voitti aiemmin torstaina pelatun X500 X-Ball -turnauksen, jonka formaatti on Millennium Seriesistä tuttu M500-formaatti. Tässä formaatissa on käytössä 500 kuulaa per piste per pelaaja.

Tässäpä NXL World Cupin Pro X-Ball -sarjan tulokset:

 1. San Diego Dynasty
 2. Houston Heat
 3. Chicago Aftershock
 4. ac DALLAS
 5. Tampa Bay Damage
 6. Edmonton Impact
 7. upTon 187 cRew
 8. San Antonio X-Factor
 9. Seattle Thunder
 10. Los Angeles Infamous
 11. Moscow Red Legion
 12. Los Angeles Ironmen
 13. Boom
 14. Baltimore Revo
 15. TRADEMYGUN OUTLAWS
 16. Trenton Topgun Union

Vaikka Dynasty voitti World Cupin niin kannattaa huomata, että NXL:n mestari tänä vuonna on kanadalainen Edmonton Impact. Alla NXL Pro X-Ball -sarjataulukko:

 1. Edmonton Impact
 2. San Diego Dynasty
 3. San Antonio X-Factor
 4. Houston Heat
 5. upTon 187 cRew
 6. ac DALLAS
 7. Los Angeles Infamous
 8. Tampa Bay Damage
 9. Los Angeles Ironmen
 10. Chicago Aftershock
 11. Moscow Red Legion
 12. Seattle Thunder
 13. TRADEMYGUN OUTLAWS
 14. Boom
 15. Baltimore Revo
 16. Trenton Topgun Union

Täydelliset tulokset löytyvät APPA-tulospalvelusta.

Kevin ”SK” Bredthauer haastattelu

Polar Bears jatkaa tiimin esittelyvideoiden julkaisemista. Tällä kertaa vuorossa on valmentajana toimiva Kevin ”SK” Bredthauer, joka valmentaa Polar Bearsin lisäksi myös Tampa Bay Damagea. 90-luvun puolesta välistä turnauksia kiertänyt Kevin on pelannut myös Dynastyssä ja valmentanut pelaajauran jälkeen myös Ironmeniä. Lähes kymmenminuuttisessa haastattelussa Kevin kertoo mm. mitä haasteita Polar Bearsin valmentaminen tuo, kun yhteinen kieli pelaajien ja valmentajan välillä ei ole mikään vahvin.

PSP:n ensimmäinen kierros tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna pelataan PSP Dallas Open nimensä mukaan Dallasissa. Tänäkin vuonna PaintballAccess.comin webcastia voi seurata ilmaiseksi läpi viikonlopun. Tänään perjantaina lähetys alkaa kello 15.00 Suomen aikaa.

Pelejä odotellessa voi kuunnella Social Paintballin toimittamat viimehetken tunnelmat pro-joukkueiden pelaajilta. Haastattelussa seitsemän kovaa nimeä: Marcello Margott (Ironmen), Ryan Greenspan (Dynasty), Dalton Vanderbyl (Damage), Thomas Taylor (Heat), Raney Stanczak (Impact), Keith Devit (Heat) ja Alex Rodriguez (Ironmen).

« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑