Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: european paintball federation

Millennium Seriesin kolmas kierros tulevana viikonloppuna

Kun Suomessa pelataan liigan toinen kierros lauantaina ja sunnuntaina, on Lontoon Basildonissa Millennium Seriesin pelit pyörähtäneet jo käyntiin perjantaina. Kyseessä on kauden kolmas turnaus, joka on nimetty perinteitä kunnioittaen London Masteriksi.

London Mastersin yhteydessä pelataan Millennium Series -pelien lisäksi European Paintball Federationin (EPBF) miesten euroopanmestaruusturnaus johon osallistuu 21 eri maata. Turnaus pelataan 12 pelaajan rosterilla Race-to-4-systeemillä. Tarkemmat tiedot pelijärjestelmästä löytyvät EPBF:n sivuilta.

EPBF:n sääntömuutokset kaudelle 2012 ja 2013

European Paintball Federation on ilmoittanut, että Millennium Series on hyväksynyt ja ottamassa käyttöön kaudelle 2012 uusia sääntöjä / sääntömuutoksia. Näyttäisi, että kentän ulkopuolelta tapahtuva valmennus ollaan kieltämässä tulevalle kaudelle. Tämän lisäksi varaslähdöistä ei enää tule automaattisesti eliminointia vaan eliminoinnin estämiseksi pelaaja voi palata koskettamaan piipullaan aloitusaluetta.

EPBF tiedottaa näiden lisäksi kaudelle 2013 tulevista sääntömuutoksista. Näitä on keltaisen värin kieltäminen varusteista sekä vaaleanpunaisen, keltaisen ja oranssin fillin kieltäminen värikuulista.

Tarkemmin muuttuneet sääntökohdat löytyvät EPBF:n kotisivuilta.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑