Kun monet muut valmistajat ovat julkaisseet kauden 2012 -malliston jo edellisvuoden viimeisten suurten turnauksien aikana, Tippmann tekee toisin. Tänään Tippmann on kertonut kolmesta uudesta tuotteestaan, jotka ovat kaksi uutta merkkainta ja uusi maski.

Merkkaimista Tippmann Crossover on elektropneumaattinen merkkain, joka sopii niin metsä- kuin kilpapeleihinkin. Merkkaimen erikoisuus on FlexValve, joka mahdollistaa merkkaimen toiminnan täysin mekaanisesti tai elektropneumaatikalla. Merkkaimesta löytyy kaikki turnauspelaajan vaatimukset täyttävät ominaisuudet kuten silmät sekä eri sarjojen sääntöjen mukaiset tulimoodit.

Toinen uusi merkkain on FT-12 Flip-Top Rental, joka on vuokrakäyttöön suunniteltu merkkain. Merkkaimen tärkein ominaisuus on se, että sen voi huoltaa ja putsata alle minuutissa ilman työkaluja. Tämä on varmasti tärkein ominaisuus toimintavarmuuden lisäksi, jota vuokraajat merkkaimelta toivovat.

Tippmannin maski on saanut nimekseen Tippmann Valor. Maskissa ei mitään järin mullistavaa ole, mutta näyttää että maski tarjoaa hyvän näkyvyyden sekä suojan pään eri osille.