Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: goldhammer

ProGames Oy järjestää heinäkuussa Zap Masters -turnauksen

ProGames Oy järjestää heinäkuussa Zap Masters -turnauksen yhteistyössä Goldhammer Paintballin ja MadCrocin kanssa. Turnaus pelataan ProGamesin Kirkkonummen pelipuistossa 9.7.2011.

Zap Masters -turnauksen peliformaattio on X-Ball Light Millennium Series 2011 -säännöillä kolmeen pisteeseen. Turnauksessa on Pro- ja Novice-sarjat.

Osallistumismaksu Zap Masters -turnaukseen on pro-joukkueilta 120 euroa ja novice-joukkueilta 100 euroa. Ilmoittautumisen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen progames [at] progames . fi. Viestissä tulee mainita joukkueen nimi ja sarjataso.

Enemmän tietoa turnauksesta julkaistaan myöhemmin. ProGames toivottaa kaikki suomalaiset joukkueet mukaan taistelemaan huikeista tavarapalkinnoista.

ZAP Masters 2011

Katso myös Zap Masters -turnauksen Facebook-sivut.

Lähde: ProGames Oy

Helsinki Cyclone ja GoldHammer Paintball Shoe yhteistyöhön

Helsinki Cyclone on solminut yhteistyösompimuksen GoldHammer Paintball Shoes:n kanssa ja tulee käyttämään Goldhammerin kenkiä kaudella 2010. Joukkue sai ensimmäiset kenkäparit käyttöönsä jo parin viikon takaisessa Uppsalan turnauksessa ja oli äärettömän tyytyväinen kengistä saamaansa ensivaikutelmaan. Kenkien pito Uppsalan alustalla oli suorastaan hämmästyttävä!

Helsinki Cyclone edustaa GoldHammer-kenkiä kotimaisten sarjojen lisäksi myös kansainvälisesti Millennium Series:ssä ja Pohjois-Eurooppalaisissa turnauksissa.

Kiitämme GoldHammeria tuesta ja toivomme hedelmällistä yhteistyötä!

Lähde: Helsinki Cyclone

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑