Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: horna

Turun Seudun Paintball Ry lehdistötiedote

 

Mad Croc ja Dream Team

Turun Seudun Paintball Ry ja sen kilpajoukkueet DREAM TEAM, RÄYHÄ, HORNA ja NOKKAPOKKA ovat solmineet energiajuomavalmistaja MAD-CROC:in kanssa yhteistyö sopimuksen loppukaudeksi 2013 sekä kaudeksi 2014.

Turun Seudun Paintball Ry:n puheenjohtaja Kai Siltala on erittäin tyytyväinen sopimuksen syntymiseen ja siihen, että MAD-CROC päätyi sopimukseen juuri heidän kanssaan. MAD-CROC:in edustaja Thomas Welin puolestaan kertoi, että ainut vaihtoehto paintball -seuroista oli Turun organisaatio yksinkertaisesti siksi, että se on Suomen vanhin, suurin ja menestynein seura.

MAD-CROC:in logo tulee jatkossa koristamaan kilpajoukkueittemme peliasuja sekä näkymään muussakin vaatetuksessamme. Unohtamatta tietenkin itse energiajuomaa, joka auttaa meitä jaksamaan saavuttamaan entistä parempia sijoituksia tulevissa kisoissa, kommentoi Kai Siltala.

Turkulaiset ampuu ensi kaudella RPS:ää

Dream Team vaihtaa kuulamerkkiä DraXxuksesta RPS:ään. Alla joukkueen tiedote asiasta:

TIEDOITE 8.3.-11

Turkulaiset paintball-joukkueet DREAM TEAM, RÄYHÄ, HORNA, ÄRJY ja NOKKAPOKKA vaihtavat käyttämänsä pallomerkin DraXxus brändistä RPS brändiin. Harjoituspallona tulemme käyttämään RPS ALL STAR:ia ja kilpapallona RPS ULTRA EVIL:iä.

Pitkäaikainen yhteistyö DraXxus brändin kanssa loppuu, koska parina viime kautena laatu on heikentynyt huomattavasti ja testiemme tuloksena huomasimme kilpailijoiden menneen laadullisesti ohi. Valitsimme testiemme perusteella luonnollisesti parhaan vaihtoehdon eli RPS brändin. Haluamme kiittää DraXxus:sta menneistä vuosista, mutta nyt oli aika ottaa askel eteenpäin ja vaihtaa pallomerkkiä, koska uskomme RPS:än auttavan meitä entistäkin parempiin saavutuksiin tulevaisuudessa.

Lähde: Dream Team

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑