Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: huntington beach (Page 1 of 2)

NPPL pitää välivuoden ja palaa vuonna 2015

Yli kaksikymmentä vuotta sitten perustettu NPPL ilmoitti tiedotteellaan pitävänsä välivuoden tänä vuonna. Syynä on uudelleen järjestely ja halu tuoda kaudelle 2015 entistä parempi turnaussarja. Toivottavasti sarja saa kerättyä rivinsä ja pystyvät tarjoamaan vuoden päästä meille laadukkaita 7-man-turnauksia.

Surf City Paintball Open 2014

Vaikka NPPL ei pidä perinteistä kauden avaustaan Huntington Beachilla niin silti hiekkarannalla pelataan tänäkin vuonna iso turnaus. HK Army järjestää Surf City Paintball Openin 4.-6. huhtikuuta, missä pelataan 5 vs 5 sekä 2 vs 2 -formaateilla. Ainakin palkinnot ovat kohdallaan. Palkintoina jaetaan 5 vs. 5 -formaatissa kymmmenentuhatta dollaria rahana ja 2 vs. 2 -formaatin palkintopooli on viisituhatta dollaria rahana.

Virtue Paintball julkaisi Rof-fi-dataa

NPPL otti käyttöön viime vuonna Pro-divisioonassa Virtue Paintballin kehittämän Rof-fi-piirin, jolla voidaan kerätä pelaajien laukausmääriä sekä tulinopeutta pelissä. Tänä vuonna Rof-fi-piirit on otettu käyttöön kaikilla NPPL:n sarjatasoilla.

Virtue Paintball on tehnyt Rof-fi-datalle sivuston, missä on esiteltynä Huntington Beachilla pelatussa turnauksessa kerättyä dataa. Teknisten vaikeuksien vuoksi tilastoista puuttuu joidenkin pelaajien dataa, mutta nämä vaikeudet on luvattu korjata ensi viikonloppuna pelattavaan Chicago Openiin mennessä ja sieltä tullaan saamaan enemmän tilastoja.

 

XSV voittoon Huntington Beachilla

NPPL:n ensimmäinen kierros, Surfcity Open, pelattiin viikonloppuna Huntington Beachilla. Finaaleissa XSV kukisti Tampa Bay Damagen ja pronssipeleissä Dynasty voitti Arsenalin. NPPL:n webcastia lähetettiin yli 8 tuntia, joka on katsottavissa yllä olevalta videolta.

Pro:

 1. XSV
 2. Tampa Bay Damage
 3. San Diego Dynasty
 4. Arsenal

Div 1:

 1. TX Storm
 2. Camp Pendleton Raiders
 3. Impact Echo
 4. Dynasty 2

Div 2:

 1. Arsenal Kidz
 2. Camp Pendleton Raiders
 3. Max’d Kidz
 4. Wicked

Div 3:

 1. WC Grizzlies
 2. CenterMass Hawaii
 3. DC Onslaught
 4. Poison Ivy

Div 4:

 1. Rit Tigers Orange
 2. Mayhem
 3. Rit Tigers Black
 4. NXN

Pump:

 1. HenchMen
 2. West Coast Sharks 2
 3. Ronin
 4. A.P.C.
« Older posts

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑