Tietoa ja uutisia paintball / värikuulapelimaailmasta

Avainsana: ilmoittautuminen

Joulukuun alussa pelattu Mad-Croc Reptile Cup saa jatkoa

Viime joulukuun alussa pelattiin Sissoksen Paintball Bunkkerissa Mad-Croc Reptile Cup ja nyt maaliskuun ensimmäinen päivä turnaus saa jatkoa Mad-Croc Reptile Cup Reheated -turnauksen muodossa. Järjestäjänä toimivat samat tahot kuin edelliselläkin kerralla eli Äänekosken Huima, Next-Nature Extreme, Paintball-Sissos Oy ja PLF ry.

Turnauksessa on edellisen turnauksen tapaan PSP-säännöt ja kaksi sarjatasoa: Pro- ja Novice. Tapahtumaan minimimäärä joukkueita on 12 kappaletta ja osallistumismaksu on 250 euroa Pro-sarjassa ja 200 euroa Novice-sarjassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.2.2014. Lisätietoja turnauksesta löytyy alla olevasta ilmoituksesta.

Mad-Croc Reptile Cup Reheated

Tietoa Millennium Seriesiin ilmoittautumisesta

Millennium Seriesin ilmoittautuminen kauden 2012 avoimiin 2. ja 3. divisioonan sarjoihin aukeaa 14. päivä tammikuuta. 2. divisioonan osallistumismaksu on 1440 euroa per kierros ja 3. divisioonan osallistumismaksu on 900 euroa per kierros.

Millennium Seriesissä 2. divisioonaa pelataan perjantaista sunnuntaihin race-to-4 -formaatilla ja 3. divisioonaa vain lauantaisin ja sunnunstaisin race-to-2 -formaatilla. Ensimmäinen kierros pelataan St. Tropezissa Ranskassa 23.-25.3.2012.

Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy Millennium Seriesin sivuilta.

© 2024 Splatweb

Theme by Anders NorenUp ↑